Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

You X summer kick-off fest avaa festarikesän 2022!

Jaa

You X summer kick-off fest järjestetään Tiivistämöllä Helsingin Suvilahdessa lauantaina 11.6.2022. Päivä tulee olemaan täynnä hyvää musiikkia, herkullista ruokaa ja innostavia kulttuurikokemuksia. Tapahtuma jakautuu kahteen osaan; päivällä esiintyvät nousevat huippuartistit ja illan afterpartyilla lavan valtaavat mahtavat DJ:t.

Ani esiintyy You X summer kick-off fest -tapahtumassa 11.6.
Ani esiintyy You X summer kick-off fest -tapahtumassa 11.6.

Ikärajattoman päivätapahtuman esiintyjiä ovat muun muassa ANI, Averagekidluke, ja SAFIRA & friends. Lisää esiintyjiä julkistetaan toukokuun alkupuolella. Tapahtuma tarjoaa areenan myös suuren yleisön tuleville suosikeille, sillä päivätapahtumassa esiintyy You X Open Call -esiintyjähaun kautta löydettyjä nuoria artisteja eri taiteenaloilta.

Tapahtuman ruoan tarjoavat paikalliset toimijat ja panostamme erityisesti festarialueen esteettisyyteen kierrätysmateriaaleja käyttäen DIY-meiningillä. Paikalla voi osallistua myös yhteisötaideteoksen luontiin! Illalla You X summer kick-off festival jatkuu kello 22 alkavan K-18 afterpartyn muodossa, jossa Dj:t Gas Gas ja Twinz Of Evil tulevat nostamaan klubitunnelman kattoon.

You X summer kick-off festin pääarvoja ovat ympäristöystävällisyys, yhdenvertaisuus ja saavutettavuus. Haluamme tarjota Helsingin nuorille tapahtuman, johon voi tulla ystävien kanssa kokemaan kesän alun huumaa huokeaan hintaan. Tapahtuman takana on joukko moninaisista taustoista tulevia helsinkiläisiä nuoria, joita yhdistää intohimo kulttuuriin ja halu luoda ikimuistoinen tapahtuma.

You X summer kick-off fest
11.6.2022 klo 15-02
Dayfest klo 15-22 (Ikärajaton)
Afterparty klo 22-02 (K-18)


Liput:
Päivätapahtuma 11,50€
Afterparty (K-18) 6,50€
Päivätapahtuma + Afterparty (K-18) yhteislippu 14,50
Lipunmyynti: Tiketti

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rozza Dragoz
tuottaja, nuorisopalvelut
Helsingin kaupunki
rozza.dragoz@hel.fi
+358 40 8615947

Maria Karppinen
tuottaja, nuorisopalvelut
Helsingin kaupunki
maria.karppinen@hel.fi
+358 40 334 7443

Kuvat

Ani esiintyy You X summer kick-off fest -tapahtumassa 11.6.
Ani esiintyy You X summer kick-off fest -tapahtumassa 11.6.
Lataa
SAFIRA
SAFIRA
Lataa
Averagekidluke
Averagekidluke
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Espan lavan avajaisia vietetään 19.5. – tapahtumatarjonta on ennätyksellisen runsasta alkusyksyyn saakka12.5.2022 12:30:00 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunki satsaa tulevana kesänä tavanomaista enemmän Espan lavan live-tapahtumiin kaupunkilaisten viihtyvyyden lisäämiseksi ja keskustan elävöittämiseksi koronarajoitusten väistyttyä. Kesäohjelmisto käynnistyy torstaina 19. toukokuuta kahden valovoimaisen esiintyjän, Maria Ylipään ja Emma Salokosken, voimin. Kesäkausi huipentuu pidennettyyn päättäjäisviikonloppuun 1.−4. syyskuuta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme