Assemblin Oy

Yrityspuisto Spektrin automaatiojärjestelmät uusitaan

Jaa

Yrityspuisto Spektri jatkaa uudistumistaan; Assemblin uusii Kvartin ja Pilotin rakennusautomaatiojärjestelmät.

Kuvat: Spektri Business Park Oy, Kari Palsila
Kuvat: Spektri Business Park Oy, Kari Palsila

Pohjois-Tapiolassa Espoossa sijaitseva Spektri Business Park on alun perin 1990-luvulla valmistunut yrityspuisto. Viimeisten vuosien aikana Spektriä on modernisoitu ja uudistettu käyttäjiään varten. Nyt Spektri jatkaa uudistumistaan; Assemblin uusii Kvartin ja Pilotin rakennusautomaatiojärjestelmät.

Spektrissä on yhteensä viisi toimistotaloa; Pilotti, Duo, Trio, Kvartti ja Kvintti. Nämä rakennukset tarjoavat noin 80 eri yritykselle toimitilat Otaniemen teknologiakeskuksen kupeessa. Uusimalla kohteiden rakennusautomaatiojärjestelmät, pystytään rakennuksissa muun muassa saavuttamaan energiasäästöjä ja automatisoimaan valaistusratkaisuja. Rakennusautomaatiojärjestelmien uusiminen alkaa helmikuussa 2018 ja työt valmistuvat toukokuun alkuun 2018.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvat: Spektri Business Park Oy, Kari Palsila
Kuvat: Spektri Business Park Oy, Kari Palsila
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Assemblinilta vahvaa teollisuuden olosuhdehallintaa ja energiatehokkuusosaamista Salossa12.3.2018 08:49Tiedote

Salossa toimiva Jame Shaft Oy on alansa johtava kone- ja laiterakennusteollisuuden toimija, jonka osaaminen keskittyy tuotteiden valmistamiseen alusta loppuun omassa tuotantoyksikössään. Kappaleiden hionta ja lämpökäsittely vaativat työskentelyolosuhteilta paljon, ja siksi yritys lähti syksyllä 2016 yhdessä Assemblin Oy:n kanssa miettimään nykyisten olosuhteiden parantamista ja mahdollisia energiansäästömahdollisuuksia Assemblinin ainutlaatuisen teollisuuden ilmanvaihtoratkaisun avulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme