Suomen Punainen Risti SPR

Yritysyhteistyön merkitys kasvaa Nälkäpäivä-keräyksessä – Tokmannin ja Punaisen Ristin yhteistyö saa jatkoa

Jaa

Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin suurin keräys, joka järjestetään tänä syksynä jo 41. kerran. Nälkäpäivänä kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, jonka turvin autetaan eniten apua tarvitsevia Suomessa ja maailmalla. Nälkäpäivä tunnetaan parhaiten punaisiin liiveihin pukeutuneista vapaaehtoisista kerääjistä. Tänä vuonna lipaskeräyksen lisäksi Nälkäpäivään voi osallistua myös ostamalla kampanjatuotteita.

Kuva: Suomen Punainen Risti
Kuva: Suomen Punainen Risti

Nälkäpäivä-keräykseen saadaan ennakkolähtö jo elokuussa, sillä Tokmanni lahjoittaa elo–lokakuussa jokaisesta ostetusta Priima-elintarvike- ja Kotikulta-kausivalotuotteesta 5 senttiä keräykseen.

– Me Tokmannilla haluamme tukea Suomen Punaisen Ristin merkityksellistä työtä näkyvillä, konkreettisilla ja luontevilla tavoilla, kuten nyt tuotemyynnillä. Uskomme vahvasti siihen, että myös asiakkaamme suhtautuvat kampanjaan erittäin myönteisesti, Tokmannin toimitusjohtaja Mika Rautiainen kertoo.

– On tärkeää, että suomalaisilla on mahdollisuus osallistua Nälkäpäivä-keräykseen itselleen parhaiten sopivalla tavalla. Lipaskeräys ja keräykseen osallistuvat tuhannet vapaaehtoiset ympäri Suomen ovat edelleen Nälkäpäivän ydin, mutta on hienoa, että tarjolla on entistä enemmän tapoja osallistua, kertoo Suomen Punaisen Ristin varainhankintajohtaja Sirpa Solehmainen.

Suomen Punaisen Ristin ja Tokmannin järjestämän kampanjan taustalla on osapuolten vuonna 2019 alkanut yhteistyö. Tokmanni on sitoutunut tukemaan Suomen Punaisen Ristin toimintaa vähintään vuoden 2023 loppuun saakka.

Yritysyhteistyön merkitys Nälkäpäivä-keräyksessä kasvaa myös muilla tavoin tänä syksynä. Punaisen Ristin ja yritysten välisen kasvavan yhteistyön taustalla on yritysten lisääntynyt panostus vastuullisuustyöhön sekä muutokset suomalaisten maksamis- ja lahjoittamistavoissa. Yritysyhteistyön ansiosta suomalaisilla on aiempaa enemmän tapoja auttaa ja osallistua keräykseen.

Lisätietoja:

Varainhankintajohtaja Sirpa Solehmainen, Suomen Punainen Risti, puh. 050 567 6629
sirpa.solehmainen(at)punainenristi.fi

Sijoittajasuhde- ja viestintäpäällikkö Maarit Mikkonen, Tokmanni, puh. 040 562 2282
maarit.mikkonen(at)tokmanni.fi

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Suomen Punainen Risti
Kuva: Suomen Punainen Risti
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suomen Punainen Risti SPR
Suomen Punainen Risti SPR
Tehtaankatu 1 a
00140 HELSINKI

https://www.punainenristi.fi/

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla.

Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan. Inhimillisyyden puolustaminen on yksi järjestön päätavoitteista.

Finlands Röda Kors är en av de största frivilligorganisationerna i Finland. Röda Korset har i uppgift att hjälpa dem som mest är i behov av hjälp såväl i hemlandet som utomlands.

Röda Korset hjälper människor i samband med katastrofer och olyckor och ger utbildning i beredskap. Organisationen uppmuntrar människor att sköta sin hälsa och ta hand om varandra. Att försvara humanitet är en av Röda Korsets huvudmål.

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Punainen Risti SPR

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme