Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Yrjönkadun uimahallissa kokeillaan ennakkolippumyyntiä

Jaa

Yrjönkadun uimahallissa kokeillaan paljon toivottua ennakkolippumyyntiä loppuvuoden ajan 1.10.-20.12.2020. Ennakkolippuja myydään Yrjönkadun uimahallin toiseen kerrokseen tiistaista sunnuntaihin. Maanantaisin uimahallin toinen kerros on kiinni.

Yrjönkadun uimahalli, kuva: Helsingin kaupunki
Yrjönkadun uimahalli, kuva: Helsingin kaupunki

Vuonna 1928 käyttöön otettuun Suomen ensimmäiseen julkiseen uimahalliin pystyy nyt ensimmäistä kertaa varaamaan paikan verkossa ja maksamaan sen etukäteen, esimerkiksi omalla puhelimella. Kokeilu on osa kulttuurin- ja vapaa-ajan toimialan digitalisaatio-ohjelman ketterää kehitystä, jossa kerätään palautetta ja dataa verkkovaraamisesta ja -maksamisesta liikuntapalvelujen asiakaskokemuksen parantamiseen. Kokeilu on jatkoa vastaavalle Kumpulan maauimalan kokeilulle viime kesältä.

Ennakkolippumyyntiin tulee kerrallaan 17 eli puolet toisen kerroksen hyttipaikoista. Ennakkolipunmyyntiin tulee kaikkien hintaryhmien pääsylippuja (aikuiset 16€/lapset 7-17v 8€/muut 11€/alle 7v 0€). Muut -hintaryhmän alennustodistukset tulee esittää Yrjönkadun uimahallin kassalla ennakkolipun tarkistuksen yhteydessä. Ennakkolippujen hinta sisältää lepohytin, pyyhkeen, kylpytakin (saatavuuden mukaan), pefletin, uinnin sekä höyrysaunan, puulämmitteisen saunan ja infrapunasaunan käytön. Yksi asiakas voi hankkia korkeintaan neljä ennakkolippua per päivä.

Ennakkolipun voi hankkia kolmeen eri uintivuoroon: 13.00–15.00, 15.30–18.30, 19.00–21.00, joista keskimmäisin vuoro on lisätunnilla varustettu kolmen tunnin mittainen ja yhdeksän euron lisämaksun hintainen. Ennakkoliput Yrjönkadun uimahalliin voi ostaa 21.9. alkaen ja tämän jälkeen kolme viikkoa etukäteen, viimeistään tuntia ennen sisäänpääsyajan alkamista.

Yrjönkadun uimahallin toisen kerroksen ennakkoliput voi varata ja lunastaa osoitteesta https://ssl.eventilla.com/cal/yrjonkadunuimahalli

Uinti Yrjönkadun uimahallissa tapahtuu toistaiseksi erikseen naisten ja miesten vuoroilla, joten miesten tulee hankkia ennakkolippu tiistaille, torstaille tai lauantaille, naisten puolestaan keskiviikolle, perjantaille tai sunnuntaille. Hissiremontin johdosta uimahalliin ei toistaiseksi ole esteetöntä pääsyä.

Helsinki haluaa olla maailman toimivin kulttuurin ja vapaa-ajan kaupunki. Yhteistyökumppaneinamme kokeilussa tätä mahdollistamassa ovat verkkokaupan toimittaja Eventilla sekä maksunvälityspalvelu Bambora.

Yrjönkadun uimahalli >>

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jyrki Inkinen, yksikön päällikkö, puh. 09 310 87 904, jyrki.inkinen@hel.fi
Joonas Kinnunen, projektisuunnittelija, puh. 040 48 54 837, joonas.kinnunen@hel.fi

Kuvat

Yrjönkadun uimahalli, kuva: Helsingin kaupunki
Yrjönkadun uimahalli, kuva: Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

KUTSU aamiaisinfoon Savoy-teatteriin keskiviikkona 28.10. klo 9.3027.10.2020 10:18:48 EETKutsu

Tervetuloa lehdistöaamiaiselle huomenna keskiviikkona 28.10. klo 9.30 Savoy-teatteriin Julkistamme syyskuussa 2021 ensi-iltansa saavan musikaalin, joka on Savoy-teatterin ja Sublime Music Agencyn kaikkien aikojen suurin tuotanto. Savoy-teatterissa tuotettavan musikaalin ensi-ilta on 1.9.2021. Päärooleihin on kiinnitetty kansainvälisiä ja kotimaisia musiikkiteatterin huippusolisteja. Lehdistöaamiaisella esitetään tanssi- ja laulukohtaus teoksesta, ja pääsette tapaamaan produktion kotimaisia esiintyjiä. Paikalla ovat myös ohjaaja, kapellimestari ja koreografi. Tilaisuus kestää noin 40 minuuttia. Tanssiesitys alkaa 9.35, joten saavuthan ajoissa paikalle! Ilmoittautumiset 27.10. klo 18 mennessä: sirpa.hynninen@hel.fi Turvallisuus: Kutsumme Savoyn aamiaisinfoon vain rajallisen määrän kutsuvieraita. Tulethan paikalle maski päällä. Tullessasi saat aulassa aamiaisen mukaasi saliin, jossa istutaan turvavälein tilavassa katsomossa. Kuvaaminen on sallittua koko ajan, ja yksittäisiä haastatteluja

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme