Osuuskunta Maitomaa

YY-TEET PIÄTTY ILIMAN POTKUJA

Jaa

Ossuuskunta Maetomualla ol kiperä paekka: käyvvä rykästiin yytee-neuvottelut. Vua kellekään ee tullu lopputiliä!

Ossuuskunta Maetomuan yytee-neuvottelut piätty tännään. Alun pittään ol peleko persiissä, että yheksän maetomualaasta jouvvutaan potkimuan poes meijjeriltä.

Vua hyvin käv. Yhessä ko huasteltiin ja mahottoman kovasti uateltiin, nii homma selevis: mulukataan toemintoja, nii kaek suavat pittää työpaekkasa! Ee tullunna ees lommautuksia.

Nii että eeköhän jatketa hommia. Tehhään sopimusvalamistustuotteita ja Maetomuan omia Suonenjoen-maetotuotteita yhtä lupsakasti ku ennenkii.

Hyvvee työpäevee kaekkialle muuallekki Suomeen.

_ _ _

MAITOMAAN YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYIVÄT ILMAN IRTISANOMISIA

Osuuskunta Maitomaa on käynyt yt-neuvottelut, joiden tuloksena yhtään työntekijää ei irtisanottu.

Meijeriosuuskunta Maitomaan yt-neuvottelut päättyivät 23.4.2019. Yt-menettelyn alkaessa arvio oli, että mahdolliset irtisanomiset kohdistuisivat enintään yhdeksään työntekijään.

Yt-neuvottelujen aikana todettiin, että irtisanomiset pystytään välttämään toimintojen uudelleenjärjestelyllä. Myöskään lomautuksia ei jouduttu ottamaan käyttöön. 

Osuuskunta Maitomaa jatkaa työtään sopimusvalmistustuotteiden sekä omien Suonenjoen-merkkisten maitotuotteidensa valmistajana yhtä lupsakassa hengessä kuin ennenkin.

Samalla Maitomaa toivottaa hyvää ja positiivista työpäivää kaikkialle Suomeen.

Lisätiedot:

Kari Oksanen, vt. toimitusjohtaja, puh. 050 350 9669, kari.oksanen@maitomaa.fi

Jakelu:

STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet 
www.maitomaa.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskunta Maitomaa
Osuuskunta Maitomaa
Kuopiontie 2
77600 Suonenjoki

http://www.maitomaa.fi/

Osuuskunta Maitomaa on itsenäinen, Suonenjoella toimiva meijeri. Vuodesta 1915 saakka toiminut meijeri jalostaa vuosittain 75 miljoonaa litraa lähimaitoa raejuustoksi, voiksi, nestemaidoksi, jogurteiksi ja UHT-tuotteiksi. Maitomaa valmistaa myös kauratuotteita. Omien tuotteidensa lisäksi Maitomaa tekee sopimusvalmistustuotteita muun muassa Olville. Maitomaalle on myönnetty lehmien hyvinvointia mittaava Welfare Quality® -sertifikaatti. www.maitomaa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskunta Maitomaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme