Kempower Oyj

ZEF Energy ja Kempower yhteistyöhön, tarjoavat skaalautuvaa pikalatausteknologiaa Yhdysvalloissa

Jaa

Minneapolis, Minnesota, Yhdysvallat, 13. syyskuuta 2022 - Yhdysvaltalainen sähköajoneuvojen (EV) latausohjelmistojen ja -laitteistojen toimittaja ZEF Energy aloittaa yhteistyön Kempowerin kanssa. Kumppanuuden tavoitteena on tukea nopeasti kehittyvää sähköajoneuvojen pikalataustarvetta Yhdysvalloissa.

"Sähköajoneuvojen määrän lisääntyessä maanteillä pikalatauksen tarve on selkeämpi kuin koskaan aiemmin, ja lataustarve tulee jatkamaan kasvuaan. ZEF Energy näkee, että kumppanuus Kempowerin kanssa auttaa vauhdittamaan helposti saavutettavien ja luotettavien pikalatauslaitteiden tarjontaa sähköautoilijoille", sanoo Matthew Blackler, ZEF Energyn toimitusjohtaja. "Kempowerin pikalaturit ovat yhteensopivia ZEFNET-ohjelmistomme kanssa ja tarjoavat kuljettajille sujuvan ja luotettavan latauskokemuksen." 

 
"Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteistyön ZEF Energyn kanssa Yhdysvalloissa. Tuomme Kempowerin luotettavan ja käyttäjäystävällisen teknologian amerikkalaisten sähköautoilijoiden ulottuville ja odotamme innolla, että saamme yhdysvaltalaisten kuljettajien kokemuksia skaalautuvasta teknologiastamme. ZEF Energy on kehittänyt, perustanut ja operoinut satoja DC-pikalatausasemia useissa osavaltioissa vuodesta 2014 lähtien. Yritys pyrkii aggressiivisesti laajentamaan pikalatausliiketoimintaansa tulevina vuosina", sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki. 

 
"ZEF ja Kempower ovat innoissaan tästä kumppanuudesta, sillä molemmat yritykset uskovat teknologian kestävyyteen, joustavuuteen ja huollettavuuteen. Jaamme ajatusmaailman, jollaista ei juurikaan löydy alan yrityksistä", sanoo ZEF Energyn kehitysjohtaja Megan Hoye. "Vertikaalisesti integroituneena EV-latauksen toimittajan ja operaattorina ZEF Energy auttaa Kempoweria tarjoamaan laadukasta latausta  Yhdysvalloissa." 

Kempower integroi ChargEye -ohjelmiston ZEF:n taustajärjestelmään (ZEFNET) ja tekee yhteistyötä ZEF Energyn kanssa myös erilaisten palvelujen kehittämisessä ja käyttöönotossa. Tänä syksynä ZEF Energy laajentaa DC-pikalatauslaitteidensa huoltoverkostoa ja-ohjelmaa parantaakseen sähköautoilijoiden latauskokemusta. Tavoitteena on tuottaa sähköautokuskeille entistä luotettavampia latausvaihtoehtoja ja mahdollisuus taittaa matkaa ilman lataukseen liittyvää epävarmuutta (range anxiety).  

ZEF Energy on valmistautunut täyttämään Yhdysvaltojen NEVI-ohjelman (National Electric Vehicle Infrastructure) vaatimukset. Kempowerin tavoitteena on käynnistää oma Buy America -vaatimusten mukainen tuotanto Yhdysvalloissa vuoden 2023 loppuun mennessä. Lisäksi ZEF Energy ja Kempower tekevät työtä toimitusaikojen lyhentämiseksi, sillä tarve pikalataukselle kasvaa nopeasti. 
 
 
 
Mediakontaktit: 

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower 
0400 343 851 
paula.savonen@kempower.com 

 
Megan Pihlaja, ZEF Energy 
+1 612 688 1419 
megan.pihlaja@zefenergy.com 

 

ZEF Energy  
 

ZEF Energy on yhdysvaltalainen sähköajoneuvojen latausohjelmistojen, -laitteistojen ja -tuen tarjoaja. ZEF tarjoaa yhden latausmarkkinoiden älykkäimmistä ja kestävimmistä Level 2 -latureista, jonka vahvuutena on   latauksen hallinta, raportointi, laskutus ja viestintä. Kaikkiin latureihin sisältyvä ZEF Energy 5-Year Advantage-takuuohjelma tarjoaa alan pisimmän tuotetakuun, sekä vahvan etähallinnan ja tuen.www.zefenergy.com 

 

 

Kempower 

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-tasavirtapikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille ja sähkökäyttöisille koneille. Olemme omistautuneita sähköajoneuvojen harrastajia, joilla on syvä ymmärrys latausmarkkinasta ja käytännönläheinen asenne tekemiseen. Tuotekehityksen ja tuotannon juuret ovat Suomessa, ja suurin osa materiaaleistamme ja komponenteistamme hankitaan paikallisesti. Palvelemme kaikkia sähköajoneuvoja henkilöautoista ja hyötyajoneuvoista kaivoskoneisiin, veneisiin ja moottoriurheiluun. Kemppi Groupin 70 vuoden kokemus DC-virtalähteiden kehittämisestä asettaa korkeat laatuvaatimukset tuotesuunnittelullemme ja käyttäjäkokemuksen kehittämiselle. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.  www.kempower.com 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kempower Oyj
Kempower Oyj
Ala-Okeroistentie 29
15700 Lahti

http://www.kempower.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower partners with Smart EV Solutions to deliver first-of-its-kind chargers to RAA in South Australia8.11.2022 09:00:00 EET | Press release

SOUTH AUSTRALIA – Kempower has partnered with Smart EV Solutions (SEVS) to deliver its rapid and ultra-rapid DC chargers to the Royal Automobile Association of South Australia (RAA). Australia’s latest EV charging network will be a first for the state of South Australia. As a result, South Australians will be among the first EV drivers in the country to benefit from Kempower’s rapid EV charging technology.

Kempower ja australialainen Smart EV Solutions toimittavat sähköautojen latausteknologiaa Royal Automobile Associationille Etelä-Australiaan8.11.2022 09:00:00 EET | Tiedote

Kempower on aloittanut yhteistyön australialaisen Smart EV Solutionsin (SEVS) kanssa toimittaakseen pikalatausteknologiaa Royal Automobile Associationille (RAA) Etelä-Australiaan. Yhteistyön tavoitteena on rakentaa Etelä-Australian osavaltion ensimmäinen sähköautojen pikalatausverkosto. Uuden pikalatausverkoston myötä eteläaustralialaiset sähköautoilijat pääsevät lataamaan Kempowerin latureilla ensimmäisten kuljettajien joukossa Australiassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme