HAPPYMOOR

Zooathlonin kisakylä aukesi Korkeasaaressa

Jaa

Korkeasaareen, ravintola Pukin viereen, on noussut Zooathlon-tiimikisan kisakylä. Tyylikäs telttakylä on pystyssä Zooathlonin loppuun asti eli 17. kesäkuuta saakka.

Kisakyläteltta ZOOATHLON HAPPYMOOR
Kisakyläteltta ZOOATHLON HAPPYMOOR

Korkeasaareen, ravintola Pukin viereen, on noussut Zooathlon-tiimikisan kisakylä. Tyylikäs telttakylä on pystyssä Zooathlonin loppuun asti eli 17. Kesäkuuta saakka.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Zooathlon on uudenlainen tiimipäivä yrityksille. Kahdeksan hengen tiimit pääsevät seikkailemaan Korkeasaareen rakennetulle tarinallistamisen, pelillistämisen ja tiimityön ammattilaisten suunnittelemalle kisareitille, jossa yhdistyvät pakopelien jännitys ja seikkailuradan hauskuus. Reitin kahdeksan rastia mittaavat tiimien nokkeluutta, ketteryyttä ja yhteistyötaitoja.

Zooathlonin maali sijaitsee kisakylässä, jossa tiimit nauttivat kisapäivän huipentavan Maailmanluokan makumatka -menun.

- Menun makumaailma on haettu ympäri maailmaa. On ajateltu kaikkien mantereiden makuja ja mausteita, kertoo Zooathlonin ruuasta vastaavan, Korkeasaaren ravintoloita operoivan Marcanten  ravintolatoimenjohtaja Marja Karhu. 

Menu starttaa eurooppalaisella lämmittelyllä jo kisareitin aikana. Silloin on tarjolla pestolla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla täytetty briejuusto-pretzeli. Luontotunnelman täydentää kupliva vadelmajuoma.

Alkuruoka sisältää makuelämyksiä Aasiasta, Afrikasta, Australiasta ja Etelä-Amerikasta. 

Pääruoka tulee Lapista: Poro-korvasienihampurilainen, jossa on katajanmarjalla kuorrutettu briossi sekä kolattua kuttu-cheddarjuustoa ja korvasienimajoneesia. Kylkeen tulee juuresranskalaisia ja savuaiolia.

Jälkiruokana on hitaasti nautiskeltava makuelämys Etelä-Amerikasta: Chili-suklaabrownieta, suolakaramellipähkinää ja kaneli-vaniljavaahtoa.

Zooathlonin Kisakylän suunnittelusta vastaavat  Happymoorin luova johtaja Jannika Joutsenniemi yhdessä vuoden nuorena maisema-arkkitehtinakin palkitun Sini Parikan kanssa.

- Tunnelmallinen pysähtymisen paikka tuo yhteen kisailureitillä itsensä ylittäneet tiimit. Herkullisen aterian äärellä joukkueen jäsenet voivat kerrata kokemustaan ja syventää yhteistyön tunteita. Kisakylän elementit ja kalustus on valittu uudelleenkäytettävyyden ja kestävyyden näkökulmasta, toteavat suunnitteluduo Joutsenniemi-Parikka.

Zooathlon suojelee paitsi tiimihenkeä myös uhanalaisia eläimiä. Jokaisen tiimin osallistumismaksusta menee lahjoitus joko amurintiikerin ja amurinleopardin tai lumileopardin suojeluun niiden elinalueilla tai Korkeasaaren Villieläinsairaalan toiminnan tukemiseksi. Suojelukohteen tiimit saavat valita itse.

Zooahtlon on Happymoor Harbour -yritysverkoston yhteistuotanto. Happymoor Harbour on yhteistekemisen alusta ja verkosto, joka yhdistää yritykset ja yhteisöt jakamaan tekemistä ja resursseja uuden sukupolven matkojen ja personoitavien kokemusten yhteistekemiseksi asiakkaille. Zooathlon tuotannossa mukana on Korkeasaaren eläintarha, Korkeasaaren ravintolat, Sunnyone Promotion, OnniBus, Ingman ja Lintuvaruste.

Korkeasaaren eläintarhan säätiö sr on yleishyödyllinen yhteisö, jonka tehtävä on lajien ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Korkeasaari on osallistunut kansainvälisiin suojeluprojekteihin jo 1920-luvusta lähtien, lajiensuojelua luonnossa tukevaa varainkeruuta Korkeasaaressa on tehty 1990-luvulta alkaen. Korkeasaari.fi

Lisätiedot

https://happymoor.biz/zooathlon/ | Mediapankki 

Jannika Joutsenniemi
HAPPYMOOR HARBOUR
040 7003202 | jannika@happymoor.com

Marja Karhu
Marcante Oy
040 557 79 83 | marja.karhu@marcante.fi

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.ZOOATHLONSiirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kisakyläteltta ZOOATHLON HAPPYMOOR
Kisakyläteltta ZOOATHLON HAPPYMOOR
Lataa
HH ZOOATHLON Wihuri tiimi Kangaroo jory
HH ZOOATHLON Wihuri tiimi Kangaroo jory
Lataa
Kisakyläteltta sisäkuva ZOOATHLON HAPPYMOOR
Kisakyläteltta sisäkuva ZOOATHLON HAPPYMOOR
Lataa
Kisakylä ZOOATHLON HAPPYMOOR
Kisakylä ZOOATHLON HAPPYMOOR
Lataa
Kisakylä_ZOOATHLON HAPPYMOOR
Kisakylä_ZOOATHLON HAPPYMOOR
Lataa
Kisakylä ZOOATHLON
Kisakylä ZOOATHLON
Lataa
ZOOATHLON Berberiarpina
ZOOATHLON Berberiarpina
Lataa
Lataa
Kisakylä kasvit ZOOATHLON HAPPYMOOR
Kisakylä kasvit ZOOATHLON HAPPYMOOR
Lataa
Jälkiruoka ZOOATHLON
Jälkiruoka ZOOATHLON
Lataa
ZOOATHLON ateria
ZOOATHLON ateria
Lataa
ZOOATHLON ATERIA
ZOOATHLON ATERIA
Lataa
ZOOATHLON
ZOOATHLON
Lataa
Jannika Joutsenniemi HAPPYMOOR HARBOUR
Jannika Joutsenniemi HAPPYMOOR HARBOUR
Lataa
Sini Parikka kokemusmuotoilija HAPPYMOOR
Sini Parikka kokemusmuotoilija HAPPYMOOR
Lataa
Amurintiikeri
Amurintiikeri
Lataa
 ZOOATHLON Korppikotkanpesä
ZOOATHLON Korppikotkanpesä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HAPPYMOOR
HAPPYMOOR

00500 Helsinki

https://happymoor.fi

Zooathlon on Happymoor Harbour -yritysverkoston yhteistuotanto.HAPPYMOOR HARBOUR yhdistää kaupunkien yritykset ja yhteisöt jakamaan tekemistä ja resursseja parempien asiakasreittien ja kestävämmän liiketoiminnan yhteistekemiseksi. Ihmiset löytyvät yhteistyön tuloksena syntyvät, personoituvia kokemukset  ja muotoilevat, ostavat ja ohjaavat omalla matkareitillään happymoor.clubissa. Yrityksille suunnatut kokemukset löytyvät puolestaan happymoor.bizistä. Yhteistekemistä koordinoi luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä osaajista koostuva Miehistö. Alustan yhteinen tekeminen lisää kaupunkien ja alueiden vetovoimaa, viihtyvyyttä ja elinvoimaa kestävästi. happymoor.biz

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HAPPYMOOR

SuomiAreenassa: Jakamistalous 2.0 luo onnellisempia kaupunkeja, yrityksiä ja ihmisiä16.6.2022 13:46:46 EEST | Tiedote

Jakamistalous 2.0 säästää aikaa, rahaa ja resursseja ja jakaa hyödyt entistä tasaisemmin. Happymoor Harbourin perustaja Jannika Joutsenniemi, SuperParkin maajohtaja Kirsi Ojakoski, Visit Finlandin kehitysjohtaja Kati Paasi ja Etlan tutkimusjohtaja Tero Kuusi keskustelevat SuomiAreenassa maanantaina 11. heinäkuuta, millaisia mahdollisuuksia Jakamistalous 2.0 avaa yrityksille, kaupungeille ja ihmisille.

OnniBus-kisalähdöt kuljettavat yritykset Tampereelta, Hämeenlinnasta ja Hyvinkäältä ovelta-ovelle ZOOATHLON-tiimikisaan Korkeasaareen22.4.2022 13:35:04 EEST | Tiedote

Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimivat yritykset pääsevät kätevästi viettämään huippuluokan tiimipäivää Zooathlonissa Korkeasaaressa 8. kesäkuuta. Matka sujuu helposti ja mukavasti, sillä OnniBus kuljettaa yritysten henkilökunnan oman työpaikan pihasta Tampereelta, Hämeenlinnasta ja Hyvinkäältä Korkeasaareen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme