Bazar Kustannus

Bazar ­– Parasta lukemista

Bazar Kustannus on vuonna 2002 perustettu yleiskustantamo, joka on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä. Bazar julkaisee vuosittain noin 90 uutta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjaa.

Bazarin kevään 2023 kirjojen uutuusluettelo on nyt julkaistu – vahva panostus hyvän mielen kirjoihin2.11.2022 09:10:00 EET | Tiedote

Kevään kiinnostaviin kaunokirjoihin kuuluvat Lucinda Rileyn huippusuositun Seitsemän sisarta -sarjan päätösosa sekä jatko-osat Christian Rönnbackan Henna Björk -dekkarisarjaan ja Juha Vuorisen DikDek-sarjaan. Romaanien joukossa on runsaasti esikoisia ja kirjailijan ensimmäisiä suomennettuja teoksia. Kevätluettelo sisältää myös hyvän mielen kirjoja: kuusi suomennettua romaania ulkomaisten myyntilistojen kärkipaikoilta sekä kotimaiset uutuudet Ilona Tuomiselta ja Meri Savoselta. Ajankohtaisiin tietokirjoihin kuuluvat muun muassa Johann Harin kirja kadonneesta keskittymiskyvystämme, Marie Kondon uutuus Kurashi – Iloa säkenöivä elämä ja afganistanilaisen ihmisoikeustaistelijan Zarifa Ghafarin henkilökuva. Kevään 2023 julkaisuluettelo kattaa tammi–kesäkuussa ilmestyvät uutuuskirjat, e-kirjat, äänikirjat ja pokkarit.

Lucinda Rileyn romaaneja on myyty yli miljoona kappaletta Suomessa28.9.2022 10:55:36 EEST | Tiedote

Irlantilaissyntyisen Lucinda Rileyn (1965–2021) lukuromaanit ovat nousseet ennennäkemättömäksi ilmiöksi erityisesti Seitsemän sisarta -sarjan ansiosta. Suomessa eri formaateissa myytyjen kirjojen määrä on kaksinkertaistunut vain puolessatoista vuodessa, sillä 500 000:n raja meni rikki toukokuussa 2021. Bazar Kustannus on julkaissut taianomaiseksi tarinankertojaksi kutsutulta kirjailijalta jo kaikkiaan 14 romaania, ja seuraava uutuus, Auroran salaisuus, ilmestyy ylihuomenna.

Tietokirja ulosottovelallisista paljastaa totuuden suomalaisten ylivelkaantumisesta ja maksuhäiriöiden luultua laajemmista vaikutuksista31.8.2022 09:11:00 EEST | Tiedote

Jenny Rostainin tietokirja Luottohäiriö (Bazar) kertoo ylivelkaantumisesta yksilön, yhteiskunnan rakenteiden ja lainsäädännön näkökulmista – ohittamatta ylivelkaantumisen traagisia mielenterveysvaikutuksia. Itsekin vuosikymmen sitten ulosottomenettelyyn joutunut Rostain on haastatellut kirjaa varten lähes 400 velkaantunutta ja laajan joukon asiantuntijoita.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>

Bazar ­– Parasta lukemista

Bazar Kustannus on vuonna 2002 perustettu yleiskustantamo, joka on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä. Bazar julkaisee vuosittain noin 90 uutta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjaa.