Bazar Kustannus

Bazar ­– Parasta lukemista

Bazar Kustannus on vuonna 2002 perustettu yleiskustantamo, joka on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä. Bazar julkaisee vuosittain noin 70 uutta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjaa.

Hautalehto-dekkareistaan tunnetun Christian Rönnbackan uuden Henna Björk -sarjan avausosa on ilmestynyt13.5.2022 09:31:40 EEST | Tiedote

Henna Björk: Isku -romaani aloittaa tiheätunnelmaisen dekkarisarjan, jossa supo lyö kansainvälisen rikollisjärjestön rattaisiin kovan kapulan, nuoren irakilaissuomalaisen poliisin Henna Björkin. Christian Rönnbacka on tullut tunnetuksi jo yhdeksänteen osaan ehtineestä Hautalehto-dekkarisarjastaan, jonka neljännestä kirjasta on kuvattu suuren suosion saanut Hautalehto: Kylmä syli -tv-sarja. Rönnbackan kirjoja on myyty kaikkiaan jo yli 350 000 kappaletta.

Hajusteentekijän tytär on aistivoimainen romaani jumalten merkitsemän tytön kasvusta ja elämästä muinaisessa Lähi-idässä4.2.2022 11:36:32 EET | Tiedote

Assyriologi Kaisa Åkermanin esikoisromaani Hajusteentekijän tytär kertoo ystävyydestä, huikaisevasta pakomatkasta ja nuoren Ilussa-tytön kasvamisesta itsenäiseksi naiseksi, joka uskaltaa kuunnella sydämensä ääntä. Kirjan tapahtumat sijoittuvat muinaisen Assyrian alueelle noin 1200 vuotta ennen ajanlaskun alkua. Arjen ja erityisesti naisten historiaa kuvaavan romaanin taustalla on kirjoittajan vankka tuntemus muinaisen Mesopotamian kielistä ja kulttuurista.

Aleksei Navalnyin poliittinen elämäkerta tarjoaa kattavan läpileikkauksen Vladimir Putinin tunnetuimmasta vastustajasta1.2.2022 08:41:00 EET | Tiedote

Tänään suomeksi ilmestyvä tietokirja Navalnyi ja Venäjän oppositio kertoo itänaapurimme tunnetuimmasta mielipidevangista ja siitä, mitä hän merkitsee maansa tulevaisuudelle. Kolmen politiikan tutkijan ja Venäjä-asiantuntijan kirjoittama teos valottaa monipuolisesti toisinajattelijaa, joka on onnistunut ravistelemaan Vladimir Putinia enemmän kuin kukaan muu.

Bazarin kevään 2022 uutuuskirjojen luettelo on julkaistu3.11.2021 09:10:00 EET | Tiedote

Tänään ilmestyvä Bazar Kustannuksen kevätluettelo sisältää jälleen monipuolisen valikoiman kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta. Kevään kiinnostaviin kaunokirjoihin kuuluu muun muassa kolme kotimaista esikoisromaania, Christian Rönnbackan uuden dekkarisarjan aloitusosa, kaksi uutta romaania menestyskirjailija Lucinda Rileylta sekä Hillary Rodham Clintonin ja Louise Pennyn poliittinen trilleri. Lenita Airisto kannustaa uutuuskirjassaan kaikkia naisia raivaamaan rohkeasti tietään kohti tasa-arvoisempaa elämää. Ajankohtaisten tietokirjojen aiheina ovat myös muun muassa Aleksei Navalnyi, QAnon-kultti, Alicia Keys sekä hyvinvointi etä- ja hybriditöissä. Kevään 2022 julkaisuluettelo kattaa tammi–kesäkuussa ilmestyvät uutuuskirjat, e-kirjat, äänikirjat ja pokkarit. Katalogi on julkaistu myös Issuu-palvelussa.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>

Bazar ­– Parasta lukemista

Bazar Kustannus on vuonna 2002 perustettu yleiskustantamo, joka on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä. Bazar julkaisee vuosittain noin 70 uutta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjaa.