Fitbit

Fitbit auttaa ihmisiä aktiivisemman elämän ja hyvinvoinnin tavoittelussa tuottamalla seurantatietoa, inspiraatiota ja ohjausta. Alansa markkinajohtajan palkintoja saaneisiin tuotteisiin kuuluvat aktiivisuutta mittaavat Fitbit Blaze, Fitbit Surge, Fitbit Charge HR, Fitbit Charge, Fitbit Alta, Fitbit Flex, Fitbit Zip ja Fitbit One sekä älyvaaka Aria. Fitbitin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 54 000 myyntipisteessä 64 maassa.

Tiedotteet
35
Valikko

Fitbit Charge 3 – Fitbitin aktiivisuusrannekkeiden ykkönen nyt parempi kuin koskaan20.8.2018 16:20 | Tiedote

Fitbit Charge 3 tarjoaa ensiluokkaisen uintiinkin soveltuvan muotoilun sekä Fitbitin edistyksellisimmät terveys- ja kuntoiluominaisuudet, jotka tekevät siitä Fitbitin tähän mennessä älykkäimmän aktiivisuusrannekkeen – jopa seitsemän päivän akun kestolla.[1] Fitbit julkaisee unen laatua seuraavan Sleep Score beta -sovelluksen auttaakseen käyttäjiä ymmärtämään paremmin unensa laatua sekä lisää Charge 3:een veren suhteellista happipitoisuutta arvioivan SpO2-sensorin. Sen avulla voidaan seurata unihäiriöitä, jotka voivat viitata terveysongelmiin kuten uniapnea.

Fitbitin uusi älykello Fitbit Versa sopii kaikille13.3.2018 16:01 | Tiedote

Fitbitin kevyimmän älykellon tyylikäs muotoilu sekä terveys- ja kuntoiluominaisuudet vastaavat yksilöllisiin tarpeisiin, yhdellä latauksella jopa neljän päivän ajan (ii) – kohtuulliseen hintaan. Fitbit OS 2.0 -käyttöjärjestelmä mahdollistaa uudenlaisen henkilökohtaisten terveystietojen tarkastelun, Android-käyttäijlle viestien pikavastaukset älykellosta, vanhemmuutta tukevan Fitbit Labsin kehittämän sovelluksen ja Deezerin maailmanlaajuisen offline-musiikkipalvelun Fitbit Versan ja Fitbit Ionicin käyttäjille. Fitbit julkaisee naisten terveyden seurantaan sovelluksen, joka auttaa naisia ymmärtämään yhteyksiä esimerkiksi kuukautisten, kierron hedelmällisten päivien, kokonaisterveyden ja hyvinvoinnin välillä.

Nosta tavoitetasoa uuden Fitbit Ionicin kanssa: adidas-malliston älykello on on huippuluokan treeniseuraa kaikentasoisille kuntoilijoille ja urheilijoille27.2.2018 16:00 | Tiedote

Ainutlaatuinen adidas Train -sovellus tuo Ionic-älykellon mukana valmennuskokemuksen, jolla voi kehittää kehon koostumusta, voimaa ja nopeutta. Tyylikäs adidas-kellotaulu ja uintiin soveltuva ranneke täydentävät Ionicin kevyttä rakennetta ja muotoilua. Älykellossa on jopa viiden päivän akunkesto [1], kehittyneet terveys- ja kuntoiluominaisuudet, alan johtava GPS-teknologia sekä jatkuva syke- ja harjoitusseuranta.

Ensimmäinen Fitbit-käyttöjärjestelmän päivitys tuo Fitbit Ionic -älykelloon uusia sovelluksia ja entistä älykkäämmän käyttökokemuksen7.12.2017 08:00 | Tiedote

Fitbitin sovellusgalleria täydentyy uusilla maksuttomilla sovelluksilla tunnetuilta brändeiltä, Fitbitiltä ja kehittäjäyhteisöltä. Lisäksi tarjolle tulee yli 100 kellotaulua, joista saat olennaisen tiedon yhdellä silmäyksellä. Fitbitin tutkimus- ja kehitystiimin julkaisemat Fitbit Labs -sovellukset ja uudet kellotaulut motivoivat Fitbit-laitteiden käyttäjiä ja kannustavat heitä positiiviseen muutokseen. Ne myös edistävät innovatiivisuutta. Fitbitin ja Deezerin yhteistyö tarjoaa maailmanlaajuisen offline-musiikkipalvelun Fitbit Ionic -älykelloon vuonna 2018.

Uusi Fitbit Ionic -älykello – ylivoimainen terveys- ja kuntoilukello28.8.2017 17:59 | Tiedote

Fitbitin ensimmäisen älykellon ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa henkilökohtainen ohjaus, dynaamiset ohjatut harjoitukset, veren happipitoisuuden arviointi, automaattinen uinnin mittaus, musiikin tallennustila ja yli neljän päivän akunkesto. Fitbit ja adidas julkaisevat yhteistyössä Fitbit Ionic special edition -älykellon ja harjoitusohjelmat. Uusia yhteensopivia sovelluksia ovat muun muassa Strava ja AccuWeatherin sääpalvelu Weather.

Uusi, tyylikäs Fitbit Alta HR on maailman kapein aktiivisuusranneke jatkuvalla sykeseurannalla6.3.2017 16:00 | Tiedote

San Francisco – 6.3.2017. Aktiivisuusrannekkeiden globaali markkinajohtaja Fitbit (NYSE: FIT) julkisti tänään Fitbit Alta HR™ -aktiivisuusrannekkeen sekä edistyksellisiä unen seurannan ominaisuuksia. Sleep Stages -univaiheet pohjautuvat Fitbitin PurePulse-syketeknologiaan ja analysoivat sykevälivaihtelun avulla, kuinka kauan käyttäjä nukkui kevyttä, syvää ja REM-unta. Lisäksi Sleep Insights -näkemykset ohjaavat käyttäjää parantamaan unen laatuaan ja samalla terveyttään.

Fiksumpia treenejä uudistetulla Fitbitin Fitstar-sovelluksella5.1.2017 16:00 | Tiedote

Las Vegas – CES osasto #44006 – 5.1.2017. Fitbitin Fitstar julkisti tänään uudistetun sovelluksen, joka auttaa käyttäjää saavuttamaan kuntoilutavoitteensa entistä paremman, personoidun ja ohjatun harjoituspolun avulla. Uusi Fitstar Personal Trainer® -sovellus tarjoaa Fitstarin ja Fitbitin käyttäjätietoihin perustuvia räätälöityjä harjoituksia ja suosituksia. Entistä vankempi ohjaus ja valmennus auttavat käyttäjää treenaamaan fiksummin ja saamaan Fitbitin ekosysteemistä täyden hyödyn. Lisäksi käyttäjä voi valita mieleisensä uusista valmentajista, saada käyttöönsä laajennetun harjoitusvalikoiman ja valita oman musiikkinsa. Palvelun uusi raikas ilme on entistäkin inspiroivampi.

Fitbitiltä lisää välineitä innostamiseen, personointiin ja älykkääseen harjoitteluun5.1.2017 16:00 | Tiedote

Las Vegas – CES osasto #44006 – 5.1.2017. Aktiivisuusrannekkeiden globaalina markkinajohtajana tunnettu Fitbit (NYSE: FIT) kehittää edelleen hyvinvoinnin ja kuntoilun palvelualustaansa. Fitbitin sovelluksen uudet vuorovaikutteiset ominaisuudet sekä kuntoilukello Fitbit Blazen päivitys tarjoavat nyt entistä enemmän henkilökohtaisia oivalluksia, älykkäämpää ohjausta ja motivaatiota. Uutta ovat yhteisöllisyyttä lisäävä Community sekä yksilöllisten tavoitteiden asettamista tukeva Personal Goal Setting Fitbit-sovelluksessa sekä Fitstarin uudistettu Personal Trainer -sovellus.

Fitbit uudistaa tunnetuimmat aktiivisuusrannekkeensa - Nyt tulevat Fitbit Charge 2 ja Fitbit Flex 229.8.2016 17:00 | Tiedote

San Francisco — 29.8.2016. Uraauurtavien puettavien laitteidensa suosiota kasvattava aktiivisuusrannekkeiden maailmanmarkkinajohtaja Fitbit (NYSE: FIT) esitteli tänään kaksi uutta aktiivisuusranneketta. Sydämen kuntotasoa maksimaalisen hapenottokyvyn perusteella arvioiva Fitbit Charge 2™ ja uintia kestävä Fitbit Flex 2™ seuraavat vaivatta käyttäjänsä tärkeimpiä hyvinvoinnin ja kuntoilun tietoja. Ne luovat uusilla ominaisuuksillaan ja sulavalinjaisella ilmeellään käyttökokemuksen, joka tukee tavoitteiden saavuttamista entistä sitouttavammin, kannustavammin ja henkilökohtaisemmin. Kumpikin tuote on maailmanlaajuisesti ennakkomyynnissä tänään ja vähittäismyynnissä vielä tänä syksynä.

Fitbit esittelee uusia ominaisuuksia ja huippumuotia suosittuihin Fitbit Blazeen ja Fitbit Altaan29.8.2016 17:00 | Tiedote

San Francisco – 29.8.2016. Aktiivisuusrannekkeiden globaalina markkinajohtajana tunnettu Fitbit (NYSE: FIT) kertoi tänään uusista ominaisuuksista Fitbit Blazen™ ohjelmistoon. Laajennetut notifikaatiot eli ilmoitukset, aktiivisuusmuistutukset ja uudet kellotaulut tarjoavat entistä älykkäämmän, motivoivamman ja henkilökohtaisemman kuntoilukokemuksen. Lisäksi Fitbit julkisti uusia tyylikkäitä vaihdettavia rannekkeita suuren suosion saavuttaneisiin Fitbit Altaan ja Blazeen, kuten Special Edition Gold -sarja, ensiluokkaiset pintakäsittelyt ja New York -lähtöisen muotitalo PUBLIC SCHOOLin sekä muotisuunnittelija Tory Burchin Fitbit-asustekevalikoimat.

Seikkaile virtuaalisesti luonnonpuistossa Fitbitin uusissa Adventures-haasteissa29.8.2016 17:00 | Tiedote

San Francisco – 29.8.2016. Aktiivisuusrannekkeiden globaalina markkinajohtajana tunnettu Fitbit (NYSE: FIT) on julkaissut henkilökohtaiset Adventures-haasteet, joissa käyttäjä voi virtuaalisesti kokea Yosemiten kansallispuiston ikoniset maamerkit ja reitit tai New Yorkin maratonin samalla kun kerryttää päivittäin askelia kotimaassaan. Uudet haasteet on suunniteltu inspiroimaan käyttäjiä liikkumaan enemmän ja saavuttamaan kuntoilun tavoitteitaan. Hauskat faktat ja upeat valokuvat Adventures-reittien varrelta kannustavat käyttäjää eteenpäin. Uusi ominaisuus on saatavilla maailmanlaajuisesti maksuttomassa Fitbit-sovelluksessa.
  • 1
  • 2
  • Viimeinen
  • >>

Fitbit auttaa ihmisiä aktiivisemman elämän ja hyvinvoinnin tavoittelussa tuottamalla seurantatietoa, inspiraatiota ja ohjausta. Alansa markkinajohtajan palkintoja saaneisiin tuotteisiin kuuluvat aktiivisuutta mittaavat Fitbit Blaze, Fitbit Surge, Fitbit Charge HR, Fitbit Charge, Fitbit Alta, Fitbit Flex, Fitbit Zip ja Fitbit One sekä älyvaaka Aria. Fitbitin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 54 000 myyntipisteessä 64 maassa.