Kustannusosakeyhtiö Otava
Otava-konserni on kolmanneksi suurin graafisen viestinnän kustantaja Suomessa. Konsernin liiketoiminta-alueet ovat Kirjat, Kauppa, Lehdet ja Uudet liiketoiminnat. Toiminta alkoi vuonna 1890 perustetussa Kustannusosakeyhtiö Otavassa.

Moomin Characters, Kustannusosakeyhtiö Otava ja Förlaget innostavat lapsia lukemaan ja kirjoittamaan kaikissa Pohjoismaissa13.1.2021 09:10:00 EET | Tiedote

Kustannusosakeyhtiö Otava, Moomin Characters ja Förlaget julkaisevat yhteistyössä lapsia lukemaan ja kirjoittamaan innostavia teoksia Pohjoismaissa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Otava julkaisee teoksia ruotsiksi suoraan pohjoismaisille markkinoille. Kirjat, lukupäiväkirjat, puuha- ja tarrakirjat, tunnekortit ja -kirjat ovat osa monivuotista, kansainvälistä konseptia Reading, Writing and the Moomins.

Otava panostaa asiakaslähtöisen toiminnan kehittämiseen18.12.2020 10:50:18 EET | Tiedote

Kustannusosakeyhtiö Otava vahvistaa asiakaslähtöistä toimintamalliaan. Tähän liittyen 1.1.2021 Nona Ratia nimitetään Otavan yleisen kirjallisuuden liiketoimintajohtajaksi ja Henna Miettinen Otavan Oppimisen Palveluiden liiketoimintajohtajaksi. He vastaavat liiketoimintayksiköidensä osalta kustannusohjelman tuotannosta ja kehittämisestä entistä asiakaslähtöisempään suuntaan yhdessä kustantavien osastojen kanssa.

Guinnessin jouluiset ennätykset: maailman suurin jouluvanukas, kallein joulukortti ja vahvin joulupukki10.12.2020 07:12:00 EET | Tiedote

Joulu ei ole vaatimattomuuden aikaa. Pitäähän joulupukinkin kiertää yhdessä päivässä kaikkien maailman lasten luona. Maailman myydyin tietokirja Guinness World Records 2021 paljastaa, miten joulunaika on innostanut ihmisiä tekemään yhä suurempia joulukoristeita ja pukemaan joulupukin vaatteet ennätysajassa ylleen. Tuorein jouluteemainen ennätys tulee Kanadasta, jossa pappi Kevin Fast rikkoi oman ennätyksensä painavimman reen vetämisestä.

Aino Havukaisen ja Sami Toivosen Tatu ja Patu – kovaa menoa kiskoilla Finlandia-äänestyksessä lukijoiden suosikki25.11.2020 20:02:00 EET | Tiedote

Suomen Kirjasäätiö järjesti osana Finlandia-kilpailua yleisöäänestyksen, jossa lukijat äänestivät raatien nimeämistä Finlandia-ehdokkaista omat suosikkinsa. Lukijoiden suosikiksi lasten- ja nuortenkirjallisuuden ehdokkaista nousi Aino Havukaisen ja Sami Toivosen sarjakuvamuotoinen Tatu ja Patu – kovaa menoa kiskoilla -teos. "Koska vastaanotto on ollut näin upea, tulemme varmasti joskus tulevaisuudessa tekemään lisää Tatu ja Patu -sarjakuvia!" tekijät lupaavat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>
Otava-konserni on kolmanneksi suurin graafisen viestinnän kustantaja Suomessa. Konsernin liiketoiminta-alueet ovat Kirjat, Kauppa, Lehdet ja Uudet liiketoiminnat. Toiminta alkoi vuonna 1890 perustetussa Kustannusosakeyhtiö Otavassa.