Lappset Group Oy
Lappset Group Oy
Tervetuloa Lappset Group Oy:n uutishuoneeseen! Lappset on Euroopan johtaviin leikki- ja liikuntavälinevalmistajiin kuuluva perheomisteinen yritys, jonka kotipaikka on Rovaniemellä. Lappset valmistaa myös teema- ja aktiviteettipuistoja sekä piha- ja puistokalusteita. Konserniin kuuluu tytäryhtiöt kuudessa Euroopan maassa, ja Lappsetin kansainvälinen jakelijaverkosto ulottuu yli 50 maahan.
Tiedotteet
42
Valikko

Lappset Group Oy vahvistaa teemapuisto-osaamistaan ostamalla osake-enemmistön Kuopiossa toimivasta Fantasia Works Oy:stä4.9.2018 09:10 | Tiedote

Rovaniemellä toimiva perheyritys Lappset Group Oy vahvistaa teemapuistojen liiketoimintaan liittyvää osaamistaan ostamalla 51 prosenttia Kuopiossa toimivan Fantasia Works Oy:n osakekannasta. Osakekauppa kasvattaa Lappsetin teemoitettujen aktiviteettipuistojen liiketoiminnan Lappset Creativen osaamista ja kapasiteettia erityisesti suunnittelun sekä erikoistuotannon osalta. Kauppa solmittiin Kuopiossa 3. syyskuuta 2018. Osakekaupan hintaa ei julkisteta.

Lappsetille historiansa suurin teemapuistokauppa kansainvälisen Merlin Entertainmentsin kanssa3.5.2018 14:14 | Tiedote

Rovaniemeläisen Lappset Group Oy:n teemapuistojen liiketoiminnasta vastaava Lappset Creative on solminut yhteistyösopimuksen kansainvälisen Merlin Entertainments -yrityksen kanssa teemapuistojen suunnittelusta ja toimittamisesta seuraavan puolentoista vuoden aikana. Kyseessä on Lappsetin historian suurin kauppa, jonka arvo nousee useisiin miljooniin euroihin. Kaupan tarkkaa arvoa ei julkisteta. Lappset Creative toimittaa Merlinille tarha- ja esikouluikäisille suunnattuja oppimista tukevia aktiviteettipuistoja Kiinaan ja Yhdysvaltoihin.

Lappset Group Oy laajentaa urheilukenttiin19.1.2018 10:15 | Tiedote

Lappset laajentaa toimintaansa urheilukenttäkokonaisuuksiin ja niiden elinkaaripalveluihin. Lappset Group Oy on ostanut Aaba Group Oy:n koko osakekannan ja jatkaa sen liiketoimintaa Lappset Liikuntapaikat Oy:nä. Lappset Liikuntapaikat Oy muodostaa Lappset-konsernin harraste- ja huippu-urheilun liiketoiminta-alueen ja keskittyy toimittamaan mm. laadukkaita tekonurmialustoja erilaisille urheilukentille. Niihin liittyvien elinkaaripalveluiden toteutuksesta vastaa PlayCare -palveluliiketoimintayksikkö.

Lappset toimittaa suuren teemapuiston Hollantiin20.4.2017 08:44 | Tiedote

Lappset Group Oy:n teemapuistoista vastaava liiketoimintayksikkö Lappset Creative toimittaa noin 3 000 neliömetrin kokoisen sisäaktiviteettipuiston Alankomaihin. Mattel Play! Sevenum on ensimmäinen laatuaan Hollannissa, ja se avataan Limburgissa sijaitsevaan De Schatbergiin matkailukohteeseen kuluvan vuoden lopussa. Lappsetille kyseessä on toinen ja tähän asti suurin kansainvälisen Mattel Play! –tuotemerkkien kanssa yhteistyössä toteutettava perheiden elämyskohde Euroopassa. Sen yhteyteen rakennetaan myös tuhannen neliön kokoinen freestylepuisto.

Lappset ja Avara solmivat mittavasta leikkipaikkojen kunnossapitoyhteistyöstä21.4.2016 14:11 | Tiedote

Rovaniemeläinen leikki- ja liikuntavälineiden valmistaja Lappset Group Oy ja vuokra-asuntoja hallinnoiva Avara Oy solmivat 21. huhtikuuta 2016 mittavasta leikkialueiden kunnossapidosta. Viisivuotisen sopimuksen arvo ylittää miljoona euroa. Sopimuksen mukaan Lappsetin PlayCare –palvelu vastaa kokonaisvaltaisesti Avara Oy:n hallinnoimien vuokra-asuntojen pihoilla olevien leikkipaikkojen kunnossapidosta, niihin liittyvän työn suunnittelusta ja toteutuksesta.

Lappsetin ja maailman suurimpiin kuuluvan leluvalmistajan yhteistyönä syntyi Mattel Play! Liverpool -sisäteemapuisto22.3.2016 13:38 | Tiedote

Televisiosta tutut lasten hahmot Puuha-Pete, Tuomas Veturi ja Palomies Sam ovat saaneet Euroopan ensimmäisen aktiviteettipuiston Liverpoolissa sijaitsevaan Albert Dock-elämyskeskukseen Isoon-Britanniaan. Leikkiin ja liikkumiseen kannustava sisäpuisto on Rovaniemellä toimivan Lappset Group Oy:n suunnittelema, valmistama ja rakentama kokonaisuus. Se avattiin yleisölle 22. maaliskuuta 2016. Kyseessä on kansainvälisen Mattel-konsernin leikkikonseptin, Mattel Play’n, ensimmäinen kohde Euroopassa. Asiakkaana ja teemapuiston operaattorina on Heritage Great Britain, joka kuuluu Iso-Britannian merkittävimpiin elämysmatkailualan yrityksiin.

Lappsetin Halo-leikkimallistolle saksalainen muotoilupalkinto26.10.2015 15:30 | Tiedote

Lappset Group Oy on saanut arvostetun kansainvälisen tunnustuksen muotoilustaan Saksassa. Modernia skandinaavista muotoilua edustava puurakenteinen Halo-leikkipaikkavälinemallisto palkittiin kunniamaininnalla Saksan suurimmassa muotoilualan kilpailussa, The German Design Award 2016. Palkinto luovutettiin maanantaina 26. lokakuuta 2015 Saksassa olevilla leikki- ja liikunta-alan kansainvälisillä FSB-messuilla.

Lappset toimittaa maailman ensimmäisen Petteri Kaniinin seikkailupuiston Iso-Britanniaan30.9.2015 13:18 | Tiedote

Lapsille ja vanhemmille tuttu Beatrix Potterin satuhahmo Petteri Kaniini saa oman teemoitetun seikkailupuiston Iso-Britanniaan. Maailman ensimmäinen tämän satuhahmon teeman mukaisesti suunniteltu seikkailupuisto rakennetaan Lontoon lähettyville, Hertfordshiren maakunnassa olevan Willows Activity Farmin maatilamatkailukohteeseen. Lappset Group Oy:n teemapuistoista vastaava yksikkö Lappset Creative on suunnitellut puistokokonaisuuden ja Lappset toimittaa sekä rakentaa puiston.

Martela Oyj:n toimitusjohtaja Heikki Martela Lappsetin hallitukseen17.3.2015 13:00 | Tiedote

Toimistokalusteita valmistavan Martela Oyj:n toimitusjohtaja Heikki Martela liittyy uutena jäsenenä Lappset Group Oy:n hallitukseen 1. huhtikuuta 2015 alkaen. Hän on toiminut Martela Oyj:n palveluksessa vuodesta 1993 lähtien. Martelan hallituksen jäsenenä hän on toiminut vuodesta 1986 lähtien ollen hallituksen puheenjohtajana vuosina 2000-2002. Martelan toimitusjohtajana hän on toiminut 1. maaliskuuta 2002 alkaen.

En aktivitetspark för Byggare Bob eller Pingu? Lappset har träffat ett betydelsefullt avtal om att designa och bygga temaparker för kända varumärken för barn30.9.2014 14:48 | Tiedote

Lappset har utsetts till partner för design och byggande av lekutrustning som bygger på varumärken av HIT Entertainment, ett av världens ledande underhållningsföretag och dotterbolag till Mattel Inc. För Lappset är detta i linje med företagets vision att expandera sina varumärkesupplevelser och aktivera barn genom att ge dem möjlighet att röra på sig och lära sig på ett lekfullt sätt.

Tuomas Veturin vai Puuha-Peten teemapuisto seuraavaksi? – Lappsetille uusi merkittävä yhteistyökumppani tunnettujen lastenbrändien tiimoilta30.9.2014 11:47 | Tiedote

Tuomas Veturi, Palomies Sami, Puuha-Pete tai Anniina Balleriina ovat miltei kaikkien lapsiperheiden tuntemia ja suosittuja kansainvälisiä klassikkohahmoja. Lappset Group Oy:n teemoitettujen aktiviteettipuistojen brändivalikoima laajenee merkittävästi, kun yritys solmi yhteistyön yhden maailman johtavista viihdealan yrityksistä, Mattel Inc. -konserniin kuuluvan HIT Entertainment Ltd:n kanssa syyskuussa.

MAAILMAN PARAS ELÄMYSTUOTTAJA 2014 -PALKINTO SANTAPARKILLE SUOMEEN23.9.2014 15:18 | Tiedote

SantaPark Oy vastaanotti USA:ssa vuoden 2014 Elämystuottaja-palkinnon. Elämysteollisuuden vuoden 2014 maailman parhaiten lavastetun elämyksen Elämystuottaja-palkinnon jakoivat Joseph Pine ja Jim Gillmore vuosittaisessa think About gaalassa USA:ssa. Aikaisemmin palkinto on jaettu vain kerran USA:n ulkopuolelle, ja silloin se meni Tanskaan, Lego-yhtiölle. Palkinto on jaettu vuodesta 1999 alkaen. USA:ssa palkinnon ovat saaneet muun muassa Geeq Squad sekä American Girl Place yritykset.

SantaPark ja Lappset rakentavat joulupukin teemapuiston Kiinaan15.9.2014 09:14 | Tiedote

Rovaniemeläisyritykset SantaPark Oy ja Lappset Group Oy vievät yhteistyössä joulun elämysosaamista Kiinaan. Yritykset solmivat 14. syyskuuta 2014 Chengdussa strategisen yhteistyösopimuksen suuren kiinalaisen monialakonsernin Zhixin Groupin omistuksessa olevan Chengdu Floraland Tourism Investment Co. Ltd:n kanssa joulupukin teemapuiston suunnittelusta ja toimittamisesta. Floraland on yksi Kiinan menestyneimpiä teemapuistoja. Sopimuksen tavoitteena on rakentaa kokonaisvaltainen jouluelämys, johon rovaniemeläiset toimijat tuovat sisältötuotannon osaamisen.

Esa Junttila julkaisi uuden kirjan leikkiympäristöjen turvallisuudesta3.4.2014 13:25 | Tiedote

Lappset Group Oy:n tuoteturvapäällikkönä toimiva Esa Junttila on julkaissut uuden, kattavan kirjan leikki- ja liikuntaympäristöjen turvallisuudesta, LEIKISTI TURVALLINEN - Kaikenkattava käsikirja leikki- ja liikunta-alueiden suunnittelusta, turvallisuudesta ja riskinarvioinnista. Kirjan taustalta löytyy viisihenkinen asiantuntijatiimi, jonka asiantuntemus kattaa lakiasiat, leikkiturvallisuuden, liikunta-alan, huoltotoiminnan sekä esteettömyyden näkökulmat.

Lappsetin Fono DJ-konseptille arvostettu Red Dot Award 201427.3.2014 14:54 | Tiedote

Lappset Group Oy:n nuorille suunnittelema ja muotoilema Fono DJ-konsepti on voittanut arvostetun Red Dot Award 2014 –muotoilupalkinnon. Kansainvälisistä asiantuntijoista koostuva raati palkitsi Fono-konseptin sen poikkeuksellisen toiminnallisen, kestävän ja modernin muotoilun ansiosta. Fonon ulkokäyttöön tarkoitettu DJ-pöytä on suunniteltu aktivoimaan nuoria. Sen avulla nuoret voivat soittaa omaa mielimusiikkiaan suoraan älypuhelimesta ja toimia itse tiskijukkina toisten tanssiessa konseptiin kuuluvalla tanssilattialla. Red Dot Award –kilpailuun jätettiin 4 815 ehdotusta eri kategorioissa 53 eri maasta.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Viimeinen
  • >>
Tervetuloa Lappset Group Oy:n uutishuoneeseen! Lappset on Euroopan johtaviin leikki- ja liikuntavälinevalmistajiin kuuluva perheomisteinen yritys, jonka kotipaikka on Rovaniemellä. Lappset valmistaa myös teema- ja aktiviteettipuistoja sekä piha- ja puistokalusteita. Konserniin kuuluu tytäryhtiöt kuudessa Euroopan maassa, ja Lappsetin kansainvälinen jakelijaverkosto ulottuu yli 50 maahan.