Muumimaailma Oy

Muumimaailma Oy on vuonna 1993 Naantalissa toimintansa aloittanut matkailualan yritys, joka perustuu suomenruotsalaisen kirjailija ja taiteilija Tove Janssonin luomille Muumi-tarinoille.

Tiedotteet
33
Valikko

Muumiperhe herää talviuniltaan! Taikatalvi Muumimaailmassa 17.-25. helmikuuta.15.2.2018 14:28 | Tiedote

Luminen Muumilaakso herää henkiin pitkän talviunen jälkeen. Muumiperhe ystävineen on valmiina talven riemuihin ja vieraita odotetaan läheltä ja kaukaa. Muumipeikko on tehnyt pihamaalle mainion minisuksikierroksen ja Muumipeikon lisäksi myös Aliisa on ahkeroinut – hänen Minicurling-rataansa pääsee tietysti testaamaan! Eikä siinä vielä kaikki... Keppidronttirata yhdistää ii-i-hanan keppariratsastuksen talviseen ulkoilmaelämään!

Uusia ulottuvuuksia seikkailuihin Muumimaailmassa ja Väskissä14.7.2015 09:01 | Tiedote

Seikkailusaari Väski haastaa alakouluikäiset lapset koettelemaan monipuolisesti taitojaan kullanhuuhdonnan, kalliokiipeilyn ja jousiammunnan parissa. Tänä kesänä seikkailu ei lopu Väskin seikkailusaarella, vaan jatkuu Väskin kotisivuilla, missä seikkailijoiden kesken arvotaan iPad. Myös Muumimaailma on uudistunut tänä kesänä monella tavalla. Voit mm. tarkistaa aukioloajat ja jakaa kokemuksesi Muumimaailma-mobiilisovelluksen avulla.

Muumien taikaa viittomakielellä1.7.2015 16:04 | Tiedote

Muumimaailma elää lasten ehdoilla, mikä näkyy kesällä monin eri tavoin. Yhteistyö Unicefin auttaa hätääkärsiviä lapsia kauempana, kun taas Diakonia ammattikorkeakoulun tulkkiopiskelijoiden kanssa toteutettu viitottu ja kuvitettu viikonloppu 11.–12.7. mahdollistaa suomalaisille tulkkausta ja AAC-menetelmiä käyttäville lapsille Muumien taiasta nauttimisen. Myös remontoitu Muumitalo mahdollistaa entistä ihanammat muumileikit!
  • 1
  • 2
  • Viimeinen
  • >>

Muumimaailma Oy on vuonna 1993 Naantalissa toimintansa aloittanut matkailualan yritys, joka perustuu suomenruotsalaisen kirjailija ja taiteilija Tove Janssonin luomille Muumi-tarinoille.