Sininauhaliitto
Tiedotteet
35
Valikko

Enemmän viinaa on kuolemaksi - Päihdekuolemat ei ole seksikäs argumentti, kun tavoitteena on kansantalouden vahvistaminen19.9.2017 16:24 | Tiedote

TIEDOTE 19.9.2017. Alkoholilain kauniina tavoitteena on normipurku. Byrokratia vähenee ja sitä kautta kansantalous vahvistuu. Tarkoitus on hyvä. Valitettavasti haittojen lisääntyminen nostaa sosiaali- ja terveydenhuollon, poliisin ja järjestyksenvalvonnan kustannuksia. Tuototkaan eivät ohjaudu Suomeen vaan pääosin kansainväliselle alkoholiteollisuudelle.

Sininauhasäätiö julkaisi oppaan erityisryhmien kotouttamisesta vihamielisille asuinalueille11.2.2016 12:30 | Tiedote

Sininauhasäätiö/Mediatiedote 11.2.2016. Asuinympäristö saattaa suhtautua kielteisesti vammaisiin, pakolaisiin, päihde- ja mielenterveyskuntoutujiin tai muihin erityisryhmiin. Ihmisten pelkoihin ja ennakkoluuloihin pystytään kuitenkin vaikuttamaan. Asuinaluelähtöisen ympäristötyön keinoin myös erilaisen naapurin voi saada tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja noudattamaan yhteisiä sääntöjä.

Päiväkeskukset ovat arvokasta kansallista pääomaamme10.6.2015 10:00 | Tiedote

"Tämä on paikka, joka pitää mut selvin päin." Päiväkeskuksen asiakas "Kaupunki kokee, että tämä on niin hyvä paikka, että tätä ei panna missään nimessä kiinni." Rovaniemen päiväkeskuksen toiminnanjohtaja Ritva Kantola Päihdetyön päiväkeskukset ovat matalan kynnyksen periaatteella toimivia kohtaamispaikkoja. Myös köyhimmät ja syrjäytymisvaarassa olevat ihmiset uskaltavat tai haluavat tulla päiväkeskuksiin. Ne tarjoavat neuvontaa, usein lämpimän aterian ja kierrätysvaatteita, keskusteluapua, palveluohjausta, jopa terveys- ja työllistämispalveluja. Päiväkeskus auttaa monen ihmisen takaisin yhteiskuntaan, ihmisarvoiseen elämään, kuntoutumaan ja työn ääreen. Päiväkeskusten rooli suomalaisessa yhteiskunnassa on korvaamaton: ne lisäävät huono-osaisimpien ihmisten luottamusta siihen, että yhteiskunnalla voi sittenkin olla myönteistä tarjottavaa heille. Lapsiperhe voi saada päiväkeskuksesta päivän ainoan lämpimän aterian, koditon suihkun ja vaatteita ja yksinäinen kohdata toisen ihmisen. Tämä h

Sininauhasäätiön palvelutoiminta on siirtynyt Sininauha Oy:lle12.2.2015 16:10 | Tiedote

Tiedote 12.2.2015. Sininauhasäätiö ry on myynyt päihde- ja asunnottomien palvelutoimintansa Sininauha Oy:lle. Siirtyvän toiminnan vuosivolyymi on noin 4,5 miljoonaa euroa. Aiemmat Sininauhasäätiön palvelutoiminnan yksiköt ovat siirtyneet Sininauha Oy:n hallintaan ja yksiköiden työntekijät palveluyhtiöön vanhoina työntekijöinä. Kuntien kanssa tehdyt palvelusopimukset on siirretty palveluyhtiön nimiin.

  • 1
  • 2
  • Viimeinen
  • >>