Wolfcom

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Tehtaankatu 40 B 21, 00150 Helsinki

 

Suomen paras hampurilaisravintola -äänestys1.6.2023 11:11:36 EEST | Tiedote

Hampurilaisiin erikoistunut Burger Lovers Finland -yhteisö ja Foodora etsivät taas yleisöäänestyksellä Suomen parasta hampurilaisravintolaa. Viime vuonna ääniä annettiin yli 30 000 ja voittajaksi osoittautui JJ’S BBQ Salosta. Yhteisö on laatinut äänestyksen pohjaksi yli sadan laadukkaita hampurilaisia tarjoavan ravintolan listauksen. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 11.6. ja Suomen paras hampurilaisravintola julkistetaan Helsingin Rautatietorilla järjestettävän Burger Lovers -festivaalin avajaispäivänä 14.6.

Viroon lisää Michelin-tähtiä, myös ensimmäinen kahden tähden ravintola25.5.2023 12:15:44 EEST | Tiedote

Maailman arvostetuin ja kansainvälisesti tunnetuin ravintola-alan tunnustusjärjestelmä The Michelin Guide julkisti Viron Michelin-oppaan toisen painoksen. Maa sai nyt ensimmäisen kahden tähden ravintolan, joka on 180° by Matthias Diether. Lisäystä listalle toi myös kuudes Bib Gourmand-ravintola Tuljak, sekä uusi Michelin Green Star -ravintola Soo. Viron Michelin-suosituslistalla on nyt yhteensä 34 ravintolaa.

Vesa-Matti Loiri ravintola Eliten taiteilijapöytään ja klassikkolistalle24.5.2023 14:24:52 EEST | Tiedote

Kulttuuri- ja taiteilijaravintola Elite ikuisti Vesa-Matti Loirin legendaariseen taiteilijoiden kantapöytään ja klassikkoruokalistalle. Loirin nimikkoannos on hänen suosikkiruokiinsa kuulunut klassinen suomalainen läskisoosi, jota Elitessä on aika-ajoin ollut tarjolla. Vesa-Matti Loiri vieraili Elitessä ensimmäisen kerran näyttelijä Siiri Angerkosken kutsumana 60-luvun lopulla ja on siitä lähtien kuulunut ravintolan kanta-asiakkaisiin. Vesa-Matti Loiri on Tauno Palon ja Matti Pellonpään rinnalla kolmas suomalainen taiteilija, joka on tullut nimikyltillä ikuistetuksi Eliten legendaariseen taiteilijapöytään.

Tapio Lehtisen pelastaja kastoi kisaveneen Helsingissä - Galiana WithSecure matkalle maailman ympäri24.5.2023 12:50:29 EEST | Tiedote

Tapio Lehtinen Sailing on solminut pääyhteistyökumppanisopimuksen suomalaisen kyberturvallisuusyhtiö WithSecuren kanssa. Yhteistyön myötä Lehtinen tiimeineen starttaa legendaarisen Whitbread Round the World -kisan 50-vuotisjuhlakilpailuun Ocean Globe Raceen nyt uudelleennimetyllä Swan 55 -joolilla Galiana WithSecure. Kilpailun kauneimman veneen ja venekunnan kummina toimii suomalaispurjehtijan Intian valtamerestä marraskuussa pelastanut ja GGR-voitollaan kilpapurjehduksen historiaan purjehtinut Kirsten Neuschäfer.

Akseli Herlevi toi himoitun gourmet-kebabin Jyväskylään, Seinäjoelle ja Ouluun24.5.2023 09:55:38 EEST | Uutinen

Hampurilaisguru Akseli Herlevi perusti Naughty BRGR:in rinnalle viime syksynä DIF Döner -ravintolan yhdessä Lähi-Idän makuihin erikoistuneen keittiömestari Iman Gharaghozlun kanssa. Ravintolakriitikoilta kiitosta kerännyt, Suomen tuoreimman kebabin luvannut DIF Döner uudisti kebabkansan näkemyksiä siitä, miltä aidon döner kebabin tulee maistua. Nyt Herlevi tuo laadukkaat kebabit myös Jyväskylään, Seinäjoelle ja Ouluun yhdessä Naughty BRGR -ravintoloiden kanssa. Myös Helsinkiin avautuu uusi DIF Döner -ravintola.

Muistutus: Kirsten Neuschäfer kastaa Tapio Lehtisen kisaveneen, media-aamiainen keskiviikkona 24.5.22.5.2023 10:15:46 EEST | Kutsu

Purjehtijalegenda Tapio Lehtinen starttaa syksyllä neljänteen maailmanympäripurjehduskilpailuunsa. Tällä kertaa kyseessä on Whitbread Round the World -kisan 50-vuotisjuhlakilpailu Ocean Globe Race 2023, johon Lehtinen lähtee täyden tiimin kanssa. Nuorista suomalaisista naisista ja miehistä koostuva tiimi lähtee tavoittelemaan joukkuepurjehduksen kuningaslajin voittoa uuden kotimaisen pääyhteistyökumppanin tuella.

Kutsu medialle: Kirsten Neuschäfer kastaa Tapio Lehtisen kisaveneen, media-aamiainen keskiviikkona 24.5.17.5.2023 09:34:25 EEST | Kutsu

Purjehtijalegenda Tapio Lehtinen starttaa syksyllä neljänteen maailmanympäripurjehduskilpailuunsa. Tällä kertaa kyseessä on Whitbread Round the World -kisan 50-vuotisjuhlakilpailu Ocean Globe Race 2023, johon Lehtinen lähtee täyden tiimin kanssa. Nuorista suomalaisista naisista ja miehistä koostuva tiimi lähtee tavoittelemaan joukkuepurjehduksen kuningaslajin voittoa uuden kotimaisen pääyhteistyökumppanin tuella.

Akseli Herlevi kokkaa Leijonien virallisen burgerin2.5.2023 12:18:20 EEST | Tiedote

Jääkiekon MM-kisoihin valmistautuva Suomi ja mestaruuttaan puolustavat Leijonat saavat Naughty BRGR -ravintolaketjuun oman burgerin. Keittiömestari Akseli Herlevi on luonut toukokuun alussa listalle nousevan Nashville-burgerin reseptiikan nimensä mukaisesti Nashvillessä suomalaisten NHL-pelaajien perhepäivää varten. Kisakuukauden aikana tarjolla olevalla Leijona-burgerilla kerätään taloudellista tukea jääkiekon harrastamisen kustannuksiin sitä tarvitseville. Kaikki Naughty BRGR -ravintolat toimivat kotikisojen aikana myös viihtyisinä kisakatsomoina.

//KORJATTU TIEDOTE /// Tapio Lehtisen pelastanut Kirsten Neuschäfer voitti maailman haastavimman purjehduskilpailun28.4.2023 09:53:50 EEST | Tiedote

Korjaus Neuschäferin kisan kestoon: suoritus kesti 266 vuorokauden sijaan 234 vuorokautta. Eteläafrikkalainen purjehtija Kirsten Neuschäfer (40) on voittanut maailman haastavimman purjehduskilpailun Golden Globe Racen. Hän saapui torstai-iltana maaliin Ranskan Les Sables-d’Olonneen purjehdittuaan 234 vuorokaudessa maailman ympäri. Hänen ainoa pysähdyksensä oli Tapio Lehtisen pelastaminen Intian valtameren ja Eteläisen jäämeren rajalla 18. marraskuuta, kun Lehtisen Asteria-vene upposi yllättäen meren pohjaan. Neuschäferistä tuli samalla purjehdushistorian seitsemäs ihminen, joka on purjehtinut yksin maapallon ympäri 30 000 merimailia (55 560 km) ilman pysähdyksiä, varuste- ja muonatäydennyksiä tai automaattiohjauslaitteita sekä elektronisia navigointivälineitä.

Tapio Lehtisen pelastanut Kirsten Neuschäfer voitti maailman haastavimman purjehduskilpailun27.4.2023 22:59:09 EEST | Tiedote

Eteläafrikkalainen purjehtija Kirsten Neuschäfer (40) on voittanut maailman haastavimman purjehduskilpailun Golden Globe Racen. Hän saapui torstai-iltana maaliin Ranskan Les Sables-d’Olonneen purjehdittuaan 234 vuorokaudessa maailman ympäri. Hänen ainoa pysähdyksensä oli Tapio Lehtisen pelastaminen Intian valtameren ja Eteläisen jäämeren rajalla 18. marraskuuta, kun Lehtisen Asteria-vene upposi yllättäen meren pohjaan. Neuschäferistä tuli samalla purjehdushistorian seitsemäs ihminen, joka on purjehtinut yksin maapallon ympäri 30 000 merimailia (55 560 km) ilman pysähdyksiä, varuste- ja muonatäydennyksiä tai automaattiohjauslaitteita sekä elektronisia navigointivälineitä.

Viron saunavuosi lämmittää myös suomalaisia25.4.2023 09:15:00 EEST | Tiedote

Suomalaisia ja virolaisia yhdistää kielen ja lähinaapuruuden lisäksi kuuma rakkaus saunomiseen. Saunaa juhlistetaan Virossa teemavuodella, joka lämmittää paitsi saunojia, myös saunayrittäjiä ja muita saunojen omistajia. Saunavuoden aikana järjestetään muiden muassa akateemisia saunaluentoja, saunamaratoneja ja pääsyjä yksityissaunoihin, sekä rakennetaan virolaiseen tapaan myös uudenlaista sauna-alustataloutta. Viron saunavuosi tarjoaa monipuolisia ja suomalaisillekin eksoottisia kokemuksia niin satunnaisille saunojille, kuin intohimoisille harrastajillekin. Virossa on yli 100 000 saunaa.

Helsinki Citycopter laajentaa toimintaansa lentäjien koulutukseen22.3.2023 09:07:57 EET | Tiedote

Lentoyhtiö Helsinki Citycopter on ostanut Suomen vanhimpiin lentokouluihin kuuluvan Salpauslennon. Ilmailualalla arvostettu koulu jatkaa toimintaansa Helsinki Citycopterin rinnalla tutulla SL Flight Training -nimellään tarjoten monipuolista lentokoulutusta yksityislentäjästä liikennelentäjätasolle asti. Kannattavaa ydinliiketoimintaansa tilauslentoliikennettä edelleen kasvattava Helsinki Citycopter kartoittaa myös sähkötoimisten lentokoneiden ja eVTOL -ilma-alusten koulutus- ja operointimahdollisuuksia Suomessa.

Suomalainen mediarahastoyhtiö yhteistyöhön Bonnier Newsin kanssa9.2.2023 10:52:21 EET | Tiedote

Yksityinen kotimainen mediarahastoyhtiö 8 Media Ventures on solminut yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden johtavan mediatalon Bonnier Newsin kanssa. Aluevaltauksen myötä suomalaisyhtiö tuo sijoituspalvelunsa myös ruotsalaisille startup- ja kasvuyrityksille sekä Ruotsin markkinoilla toimiville ja sinne pyrkiville suomalaisyrityksille. Jatkossa 8 Media Ventures tarjoaa sijoituksensa vastineeksi mediatilaa kaikissa Bonnier Newsin ruotsalaisissa mediatuotteissa.

Viro valmistautuu matkailun uuteen ennätysvuoteen20.1.2023 13:51:48 EET | Tiedote

Viron matkailusektori valmistautuu tänä vuonna vastaanottamaan ennätysmäärän suomalaisia vieraita. Visit Estonian mukaan maa on varautunut matkailun uuteen aaltoon paremmin kuin koskaan. Siellä tehtiin kansainvälisen matkailun pysäyttäneen pandemian aikana paljon töitä sen eteen, että Viroon on taas hyvä tulla. Ympäristötietoisuuden kasvaessa lähialuematkailutrendi vahvistuu ja suomalaisen laivamatkailun kärkikohteena Viro tulee vankistamaan asemaansa entisestään.

Finnjävelin perinnereseptikilpailun voittaja on Hilja-mummin maksapiiras19.1.2023 09:20:33 EET | Tiedote

Suomalaiseen ruokaperinteeseen erikoistunut Finnjävel haastoi kaikki perinneruuan ystävät ja taitajat etsimään unohdettuja entisajan makuja. Kilpailun avulla löydetyistä resepteistä keittiömestari Tommi Tuominen luo modernisoituja versiota Michelin-tähtiravintola Finnjävelin ruokalistalle. Reseptiehdotuksia tuli runsain mitoin, mutta voittajaresepti erottui heti edukseen: ”Tämän on pakko olla hyvää!”
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Tehtaankatu 40 B 21, 00150 Helsinki