Wolfcom
Tilaa
Seuraa

Tilaa tiedotteet julkaisijalta Wolfcom

Tilaa kaikki tiedotteet julkaisijalta antamalla sähköpostiosoitteesi alla. Voit perua tilauksen milloin tahansa.

Viestintätoimisto Wolfcom Boutique PR- and Communications, Helsinki, Finland

Tiedotteet
71
Valikko

Tallinnan legendaariselle Viru-hotellille uusi johtaja Suomesta27.6.2017 09:31 | Tiedote

Tallinnan tunnetuimpiin kuuluva maamerkki, Original Sokos Hotel Virun ja Solo Sokos Hotel Estorian käsittävä Viron suurin hotellikompleksi sai 20 vuoden tauon jälkeen johtajan Suomesta. Restonomi (AMK) Klaus Ek siirtyy uuteen rooliinsa hotellijohtajaksi ja S-ryhmän hotellitoiminnoista Virossa vastaavan AS Sokotelin toimitusjohtajaksi Helsingin Radisson Blu Royal ja Radisson Blu Aleksanteri -hotellien johtajan tehtävistä.

Helsingin Eiranrantaan ulkoliikuntakeskus14.6.2017 09:15 | Tiedote

Helsingin Eiranranta on saamassa aktiiviseen kuntoiluun ja voimailuun tarkoitetun ulkoliikuntakeskuksen. Eira Open Air laajenee seuraavien kesien aikana vaiheittain täysimittaiseksi ulkosaliksi ja kuntoilukeskuksen ensimmäinen, merikonttiin rakennettu osa avataan yleisölle heinäkuun alussa. Taivasalla sijaitseva ja säävarauksella avoinna oleva, koulutetun kuntovalmentajan valvoma kuntokeskus sisältää levypainoja sekä -tankoja, kahvakuulia, käsipainoja, punnerruspenkkejä ja muita korkealaatuisia kuntoiluvälineitä. Jatkossa kuukausipohjaisesti hinnoiteltu yksityinen Eira Open Air on avajaiskesän ajan veloituksetta kaikkien kuntoilijoiden vapaassa käytössä.

Suomi sai Tallinnan Viru-hotellilta 100-vuotislahjaksi oman huoneen2.6.2017 13:25 | Tiedote

Tallinnan tunnetuimpiin kuuluva maamerkki ja Viron suurin hotellikompleksi varaa satavuotiaan Suomen käyttöön oman huoneen uusista Suomi100-huoneistaan. Yksi ikonisen hotellin 18. kerrokseen sisustetuista Suomi-aiheisista huoneista on suunniteltu yhdessä Suomen Tallinnan-suurlähetystön kanssa ja Original Sokos Hotel Viru varaa kyseisen huoneen täyttämään suurlähetystön arvovieraiden majoitustarpeita Suomen juhlavuoden ajaksi.

Kiekkoleijonat, Fingerpori ja suomirock saivat Tallinnan Viru-hotelliin Suomi100-erikoishuoneet17.5.2017 11:46 | Tiedote

Tallinnan tunnetuimpiin kuuluva maamerkki ja Viron suurin hotellikompleksi kunnioittaa satavuotiasta Suomea 18. kerrokseen sisustetuilla teemahuoneilla, jotka heijastavat Suomen ja Viron läheisiä suhteita ja nostavat vieraiden mielialaa myös huumorin keinoin. Yksitoista Suomi100-huonetta kertovat kiehtovia, maita yhdistäviä tarinoita kulttuurin, diplomatian, luonnon, maantieteen, matkailun, urheilun ja viihteen saralta. Huoneiden teemoina ovat virolaissyntyiset jääkiekkoleijonat Siim Liivik ja Leo Komarov, matkaopaskonkari Tapio Mäkeläinen, Virossa tuotteensa ompeluttava suomalainen hattuyhtiö Costo, arkkitehti Eliel Saarisen näkemys Tallinnasta, Suomen parhaat luontokuvat, Suomen suurlähetystö Virossa, suomalaiset designklassikot, Suomen television läikytys rajan yli Neuvosto-Viroon, suomirockissa soinut perkeleellinen kaipuu Tallinnaan, fingerporilainen näkemys Viron-matkailusta sekä syksyllä ensi-iltansa Tallinnassa saava Tom of Finland -elokuva.

Leipomoyhtiö Vaasan taistelee ruokahävikkiä vastaan auttamalla tekemään leivästä olutta17.5.2017 09:14 | Tiedote

Hävikkileivästä olutta paneva Wasted-hanke käynnistyy onnistuneen joukkorahoituksen voimin. Ilmastonmuutosta vastaan taistelevan oluthankkeen ovat käynnistäneet Suomen ensimmäisen hävikkiruokaravintolan perustanut From Waste to Taste ry ja oluttoimija Brewniverse. Leipomoyhtiö Vaasan Oy tukee hanketta ja haluaa kannustaa myös kauppoja, teollisuutta ja kuluttajia kiinnittämään huomiota leivän hävikin minimointiin.

Tallinnan Solo Sokos Hotel Estoriasta Viron ensimmäinen Reilun kaupan hotelli16.5.2017 12:06 | Tiedote

Vahvaan ympäristöohjelmaan ja kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseen panostanut Solo Sokos Hotel Estoria on Viron ensimmäisenä hotellina täyttänyt Reilun kaupan hotellin kriteerit. Reilun kaupan ansiosta kehitysmaiden viljelijät ja työntekijät saavat mahdollisuuden parantaa toimeentuloaan sekä päättää itse omasta tulevaisuudestaan. Fairtrade-nimitys on hotellille jo toinen merkittävä tunnustus, sillä niin hotelli Estoria kuin sisarhotellinsa Original Sokos Hotel Viru ovat olleet myös maansa ensimmäisiä Green Key -hotelleja merkkinä siitä, että ne noudattavat aktiivisesti majoitusalalle suunniteltuja ympäristökriteerejä.

Pekka Pouta nauroi huonolle säälle miljoonaennätyksen11.5.2017 14:35 | Tiedote

MTV:n suosikkimeteorologi Pekka Pouta ei ollut itsekään uskoa ennustuksiaan, vaan repesi eilen, keskiviikkona 10.5., nauramaan toukokuun uskomattomalle lumi- ja räntäsateelle suorassa Huomenta Suomi -lähetyksessä. Jopa viiteen tai kymmeneen asteeseen nousevat kevätlämpötilat hetkittäisine lumi- ja räntäsateineen olivat kokeneelle ilmatieteen asiantuntijalle liikaa. Poudan spontaani reaktio konkretisoi kansan tunnetilan ja sai käytännössä kaikki suomalaiset nauramaan kevätsäälle yhdessä. Pekka Poudan keskiviikkoaamun naurattavan sääennusteen videokäynnistyksiä on vuorokaudessa tehty jo yli 5,7 miljoonaa kertaa.

Kaslink uudisti Suomen kansallisjuoman8.5.2017 08:58 | Tiedote

Kouvolalainen elintarvikealan perheyritys, pienestä kastiketehtaasta Suomen kolmanneksi suurimmaksi meijeriksi vajaassa 20 vuodessa kasvanut Kaslink kehittää jatkuvasti uusia tuotteita. Yhtiön tuorein innovaatio muuttaa kotimaisen kauran maidon kaltaiseksi raaka-aineeksi ja tarjoaa maailman johtavalle maitokansalle terveellisen ja aidon kotimaisen kasviperäisen vaihtoehdon. Kaslink Aito-tuoteperheen ensimmäiset tuotteet, kaura-mustikkajuoma ja kaurasta tehty ruokakermaa vastaava ruoanlaittotuote löytyvät kaikkien hyvin varusteltujen ruokakauppojen tuoremaitohyllyistä tästä viikosta alkaen.

MTV:n HD-kanavat teräväpiirtona kaikkien katsottavaksi.5.5.2017 10:44 | Tiedote

MTV tarjoaa katsojille MTV3, Sub ja AVA -kanaviensa teräväpiirtoversiot operaattoreiden kaapeli- ja antenniverkoissa salaamattomina. Täten yhtiö haluaa edistää HD-katselun yleistymistä Suomessa. HD-tarjontaa vahvistetaan lanseeraamalla nykyisen MTV3 HD -kanavan rinnalle Sub ja AVA -kanavien teräväpiirtoversiot eli jatkossa yhä useampi katsoja pääsee nauttimaan MTV:n huippusisällöistä entistä terävämmin. Myös MTV Katsomo -palvelussa vastaavien kanavien suoratoistolähetykset lähetetään HD-laatuisina, kuten myös kaikki cmore.fi-palvelun sisältö.

Antennitelevisio uudistuu, muutoksia C Moren antennivastaanottoon 17.5. alkaen28.4.2017 11:31 | Tiedote

///KORJATTU TIEDOTE/// Operaattoriyhtiö DNA siirtää 17.5.2017 alkaen kaikki antennikodeissa näkyvät maksulliset televisiolähetykset käyttämään uutta lähetystekniikkaa. C Moren maksu-tv -asiakkaille tämä tarkoittaa mahdollisia muutoksia ja uusia vaihtoehtoja. Muutoksen myötä C More -kanavien vastaanottamiseen tarvitaan uuden teknologian mukainen Antenna HD Ready -televisiovastaanotin tai -digiboksi. Lisäksi kaikkia C More -kanavia voi koko maassa katsella myös suoratoistona uudesta cmore.fi -palvelusta, kaikkien operaattoreiden tv-palveluista tai Canal Digitalin satelliittitarjonnassa.

Antennitelevisio uudistuu, muutoksia C Moren antennivastaanottoon 17.5. alkaen27.4.2017 14:21 | Tiedote

Operaattoriyhtiö DNA siirtää 17.5.2017 alkaen kaikki antennikodeissa näkyvät maksulliset televisiolähetykset käyttämään uutta lähetystekniikkaa. C Moren maksu-tv -asiakkaille tämä tarkoittaa mahdollisia muutoksia ja uusia vaihtoehtoja. Muutoksen myötä C More -kanavien vastaanottamiseen tarvitaan uuden teknologian mukainen Antenna HD Ready -televisiovastaanotin tai -digiboksi. Lisäksi kaikkia C More -kanavia voi koko maassa katsella myös suoratoistona uudesta cmore.fi -palvelusta, kaikkien operaattoreiden tv-palveluista tai Canal Digitalin satelliittitarjonnassa.

Puolustuslaitos Leikattua tekee 75 vuoden jälkeen paluun Mannerheimin 150-vuotissyntymäpäiville4.4.2017 09:00 | Tiedote

Jatkosodan aikana rintamamiesten rajoitettuun juhlakäyttöön luotu Puolustuslaitos Leikattua Konjakkia palaa markkinoille Puolustuslaitos Leikattua -tuotteena. Tuntemattomasta Sotilaastakin tuttu sodanaikainen juoma on nykyaikaistettu ja saapuu markkinoille aidon konjakin ja vodkan sekoitteena. Puolustuslaitos Leikattua on valmistettu Kuopiossa Lignell & Piispasen toimesta.

Viestintätoimisto Wolfcom Boutique PR- and Communications, Helsinki, Finland