VR-Yhtymä Oyj

VR:n vuosiraportti 2023 on julkaistu

19.3.2024 13:30:01 EET | VR-Yhtymä Oyj | Tilinpäätös ja toimintakertomus

VR:n vuosiraportti 2023 on julkaistu

VR-Yhtymä Oyj, pörssitiedote, 19.3.2024 klo 13.30

VR Group on julkaissut tänään 19.3.2024 vuoden 2023 vuosiraportin, jonka osiot ovat liiketoiminta, vastuullisuus, hallinnointi sekä taloudellinen katsaus. Hallinnointiosio sisältää selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemispolitiikan ja palkitsemisraportin. Vuosiraportti on julkaistu PDF-tiedostona suomeksi ja englanniksi.

VR julkaisee taloudellisen katsauksensa myös European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat ja liitetiedot sekä yhtiön tunnistetiedot on merkitty iXBRL-merkein. Tilintarkastusyhteisö KPMG Oy on toimittanut riippumattoman kohtuullisen varmuuden antavan varmennusraportin VR:n suomenkielisestä ESEF-tilinpäätöksestä. Varmennustoimeksianto on suoritettu ISAE 3000 -varmennustoimeksiantostandardin mukaisesti. Vastuullisuustiedot ovat Ecobio Oy:n varmentamia rajoitetun varmennuksen tasolla. ESEF-tilinpäätöksen sisältävä taloudellinen katsaus on tämän tiedotteen liitteenä.

VR:n vuosiraportti 2023 on kokonaisuudessaan tämän tiedotteen liitteenä ja saatavilla osoitteessa 2023.vrgroupraportti.fi.  Lisäksi tämän tiedotteen liitteenä ovat erillisinä PDF-tiedostoina Selvitys hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä sekä Palkitsemispolitiikka ja palkitsemisraportti.

VR-Yhtymä Oyj
Hallitus

Lisätiedot:
VR Group media desk 
Puh. +358 29 434 7123
viestinta@vr.fi

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.vrgroup.fi

Liitteet:
VR vuosiraportti 2023 (PDF) 
VR taloudellinen katsaus 2023 (ESEF) zip-file
VR selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2023 (PDF)
VR palkitsemispolitiikka ja palkitsemisraportti (PDF)

Yhteyshenkilöt

VR Mediadesk

viestinta@vr.fi

Tietoja julkaisijasta VR-Yhtymä Oyj

Me VR:llä vauhditamme tulevaisuuden vastuullista liikennettä. Olemme Suomen valtion omistama matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys, joka kasvattaa hiilineutraalin raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota. Huolehdimme arjen sujuvista matkoista Suomessa ja Ruotsissa sekä toimimme teollisuuden tukijalkana kotimaan logistiikassa. Vuonna 2023 kyydissämme tehtiin 15,1 miljoonaa kaukoliikenteen matkaa ja kuljetimme rautateitse 23,4 miljoonaa tonnia tavaraa. Liikevaihtomme oli 1 224,1 miljoonaa euroa ja työllistimme yli 9 100 rautaista ammattilaista. Lisätietoja: https://www.vrgroup.fi/

Pörssitiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye