Wanha Satama

Tiedossa suussa sulavia uutisia suklaan ystäville: SUKLAAFESTIVAALIT tekevät alkutalvesta hieman herkullisemman

Jaa
SUKLAAFESTIVAALIT tuo esiin sen kaiken mihin kaakaopapu jatkokäsiteltynä voi taipua. Tapahtumassa voi osallistua suklaatastingeihin sekä maistaa kaakaon reitin pavusta käsin tehdyksi praliiniksi asti. Näytöslavalta saa käytännön vinkkejä suklaapatukoiden, raakasuklaan ja tummasuklaapraliinien valmistukseen. Tapahtumassa on myös tarjolla tietoa suklaan koko tuotantoketjusta kestävästä ja eettisestä kaakaon viljelystä valmiisiin tuotteisiin asti. SUKLAAFESTIVAALEILTA löytyy oma salinsa myös arteesaanisuklaille ja uutuutena raakasuklaa&superfood-sali. , SUKLAAFESTIVAALIT on kuluttajatapahtuma suklaan ystäville, jossa esillä ovat tiedon, laatusuklaan ja viinien lisäksi myös erikoiskahvit, leivokset sekä viini- ja keittiötarvikkeet. Tapahtumassa on noin 30 alan näytteilleasettajaa. Viimevuoden tapahtuma keräsi paikalle noin 2600 kävijää.

SUKLAAFESTIVAALIT kerää reilun viikon kuluttua Helsingin Wanhaan Satamaan maan parhaat suklaabrändit, tekijät, suklaan seuralaiset ja sen rakastajat.

Tarjottimella suklaan koko kirjo
SUKLAAFESTIVAALIT tuo esiin sen kaiken mihin kaakaopapu jatkokäsiteltynä voi taipua. Tapahtumassa voi osallistua suklaatastingeihin, viinillä tai ilman, sekä maistaa kaakaon reitin pavusta käsin tehdyksi praliiniksi asti. Kotikokit voivat hakea näytöslavalta käytännön vinkkejä suklaapatukoiden, raakasuklaan ja tummasuklaapraliinien valmistukseen. Suomen Baristayhdistys opastaa puolestaan kahvin ystäviä espresson ja maitovaahdon valmistamisessa, esittelee erilaisia kahvinsuodatusmenetelmiä suodatinkahvia sekä kertoo cold drip -menetelmästä.

Tapahtumassa on myös tarjolla tietoa suklaan koko tuotantoketjusta kestävästä ja eettisestä kaakaon viljelystä valmiisiin tuotteisiin asti. Seminaaripuhujina tapahtumassa ovat ghanalaisilla kaakaoviljelmillä työskennellyt Emmanuel Yakah, Reilun Kaupan kaupallinen johtaja Riikka Karppinen sekä Lindtin suklaiden myynnistä Suomessa vastaava Max Stenbäck. SUKLAAFESTIVAALEILTA löytyy oma salinsa myös arteesaanisuklaille ja uutuutena raakasuklaa&superfood-sali. Raakasuklaasta saa lisätietoa ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan seminaaripuheenvuorosta, joka pitää sisällään tietoa suklaan alkuperäisestä raaka-aineesta, sen terveyshyödyistä sekä moninaisista käyttötavoista.

Tapahtuma on avoinna lauantaina 8.11. klo 10-18
Pääsyliput ennakkoon Tiketistä alk. 11.50€, ovelta 13 € / 7-17 -vuotiaat ennakkoon alk. 6.50€, ovelta 8€ / alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. Tastingeistä mahdollinen lisäveloitus.
Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5, 00161 Helsinki

Tapahtumaan on vapaa pääsy, median ilmoittautuminen ja akkreditointi tapahtuu paikan päällä info-pisteessä.

www.suklaafestivaalit.fi / www.facebook.com/suklaafestivaali /   www.wanhasatama.com

Wanhassa Satamassa järjestetään päättäjille ja asiantuntijoille kohdennettujen ammattita-pahtumien lisäksi ulkopuolisten tapahtumajärjestäjien messuja sekä pienempiä asiakastilaisuuksia, juhlia, kongresseja ja kokouksia. Kävijöitä Wanhassa Satamassa on vuosittain noin 150 000. Wanha Satama kuuluu Suomen Messut -konserniin, joka on alansa ehdoton markkinajohtaja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wanha Satama
Wanha Satama
Pikku Satamakatu 3-5
00161 Helsinki

+358 (0)40 450 3180http://www.wanhasatama.com
Wanhassa Satamassa järjestetään päättäjille ja asiantuntijoille kohdennettujen ammattita-pahtumien lisäksi ulkopuolisten tapahtumajärjestäjien messuja sekä pienempiä asiakastilaisuuksia, juhlia, kongresseja ja kokouksia. Kävijöitä Wanhassa Satamassa on vuosittain noin 150 000. Wanha Satama kuuluu Suomen Messut -konserniin, joka on alansa ehdoton markkinajohtaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wanha Satama

Teknologia löytää tiensä keittiötyöhön ja julkiseen ruokapalveluun6.11.2017 07:28:52 EET | Tiedote

Digitalisaation hyödyntäminen ja eKeittiö ovat pian tosiasioita myös keittiötyön arjessa. Tuottava ja tehokas ammattikeittiö -hankkeen tavoitteena on kehittää ammattikeittiössä tehtävää työtä niin, että työprosessit tehostuvat ja kevenevät. Hanke on esillä myös Ateria-tapahtumassa. Julkisen ruokapalvelun ammattilaisille kohdistettu Ateria 2017 -tapahtuma avautuu klo 8.30 tiistaina 7.11.2017 Helsingissä Wanhassa Satamassa.

Korjaus päivämäärään: Korjausrakentamisen ammattilaiset kohtaavat KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 -tapahtumassa 7.2.20176.2.2017 12:08:50 EET | Tiedote

Edellisessä tiedotteessa oli virhe päivämäärässä, pahoittelut. Oikea päivämäärä on 7.2.2017. Helsingin Wanhassa Satamassa jo kahdeksatta kertaa järjestettävässä KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 – tapahtumassa paneudutaan tänä vuonna mm. allianssisopimuksiin ja taloyhtiön peruskorjauksiin. Tapahtumassa on tarjolla aamupäivällä hanke-esittelyjä sekä tietoiskuja ja iltapäivästä on vuorossa kolme kohdennettua seminaarikokonaisuutta isännöitsijöille ja taloyhtiöille, rakennuttajille ja urakoitsijoille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille.

Korjausrakentamisen ammattilaiset kohtaavat KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 -tapahtumassa 3.2.20176.2.2017 11:51:10 EET | Tiedote

Helsingin Wanhassa Satamassa jo kahdeksatta kertaa järjestettävässä KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 – tapahtumassa paneudutaan tänä vuonna mm. allianssisopimuksiin ja taloyhtiön peruskorjauksiin. Tapahtumassa on tarjolla aamupäivällä hanke-esittelyjä sekä tietoiskuja ja iltapäivästä on vuorossa kolme kohdennettua seminaarikokonaisuutta isännöitsijöille ja taloyhtiöille, rakennuttajille ja urakoitsijoille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille.

Korjausrakentamisen ammattilaiset kohtaavat KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 -tapahtumassa 3.2.20174.2.2016 14:00:17 EET | Tiedote

Helsingin Wanhassa Satamassa jo kahdeksatta kertaa järjestettävässä KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 – tapahtumassa paneudutaan tänä vuonna mm. allianssisopimuksiin ja taloyhtiön peruskorjauksiin. Tapahtumassa on tarjolla aamupäivällä hanke-esittelyjä sekä tietoiskuja ja iltapäivästä on vuorossa kolme kohdennettua seminaarikokonaisuutta isännöitsijöille ja taloyhtiöille, rakennuttajille ja urakoitsijoille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye