Wanha Satama

Julkisen sektorin ATERIA 2014 –tapahtumassa kehitetään ammattiosaamista ja nostetaan alan arvostusta

Jaa
ATERIA 2014 –tapahtuma on yhden päivän tiivis ja informatiivinen ammattilaistapahtuma, joka järjestetään jo 8. kertaa Helsingin Wanhassa Satamassa. ATERIA 2014 -tapahtumassa kohtaa vuosittain yli 600 julkisen ruokahuollon ammattilaista ja noin 30 näytteilleasettajaa.

Julkisen ruokapalvelun tarjoama ravinto koskettaa valtaisaa määrää suomalaisia joka viikko. Ruokapalveluiden merkitys on niin ravitsemuksessa, yhteisissä ruokailuhetkissä kuin uusien makujen tarjoamisessa. Ammattikeittiöiden sankarit toisaalta muokkaavat, toisaalta luovat uutta suomalaista ruokakulttuuria. Monille asiakkaille tarjoutuu ruokapalvelujen myötä päivän ainoa sosiaalinen kontakti. Ja meille niin itsestään selvä maksuton päiväkoti- ja kouluruokailu on lapsille paikka oppia ruokakulttuuria ja yhteisiä pöytätapoja.

Osaamista ja ammattiylpeyttä

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on tärkeä osa ammattikeittiöiden henkilökunnan työuraa. Nykyasiakkaat ovat vaativia ja tottuneet monipuoliseen ruokatarjontaan. Asiakkaiden vähenemistä ei ole näköpiirissä, mutta tulevaisuudessa palvelut on tuotettava kustannustehokkaammin ja todennäköisesti yhä rajatummin resurssein.

Laadukasta sisältöä julkisen sektorin ateria-ammattilaisille

ATERIA -tapahtuma tunnetaan laadukkaasta ja monipuolisesta seminaariohjelmasta. Puheenvuoroissa keskitytään yhtäältä koulu- ja päiväkotiruokailuun, toisaalta henkilöstöravintoloihin sekä kolmanneksi sosiaalipuoleen, joka pitää sisällään kotiateriapalvelun, sairaala- ja laitoshoitopalvelun ja ikääntyvien palvelut. Puhumassa tapahtumassa ovat mm. kansanedustaja Ville Niinistö, kokki Jyrki Sukula ja opetusneuvos Marjaana Manninen.

-       Olemme tehneet muutoksia seminaarikokonaisuuksiin. Nyt seminaarisalit on jaettu kävijäprofiilin mukaan kolmeen kokonaisuuteen. Tällä muutoksella pyrimme palvelemaan paremmin kävijää, toteaa tapahtuman tuottaja Irina Liimatainen.

Ohjelmapoimintoja:

Miten lapsemme oikeasti syövät koulussa

opetusneuvos Marjaana Manninen                                                         klo 10.05 – 10.25

Lounaalla on tärkeintä hyvä ruoka                                                           klo 14.00 – 14.20

kokki, Jyrki Sukula

 

Henkilöstöruokailun merkitys Suomessa                                                  klo 15.10 – 15.30

johtava tutkija, Ritva Prättälä, THL

Tapahtumaan on vapaa pääsy, median ilmoittautuminen ja akkreditointi tapahtuu paikan päällä infopisteessä.

Lisätiedot:

tuottaja Irina Liimatainen, gsm 040 5890 115, irina.liimatainen@wanhasatama.com.

www.julkinenateria.fi / www.wanhasatama.com

ATERIA 2014 järjestetään Helsingin Wanhassa Satamassa (Pikku Satamakatu 3-5) 4.11.2014 klo 8.30-16.Tapahtuma on suunnattu julkisen sektorin ruokahuollon ja sopimusruokailun ammattilaisille.

Tietoja julkaisijasta

Wanha Satama
Wanha Satama
Pikku Satamakatu 3-5
00161 Helsinki

+358 (0)40 450 3180http://www.wanhasatama.com
Wanha Satama toimii tapahtumapaikkana erikokoisille yritystilaisuuksille ja -juhlille, seminaareille ja näyttelyille sekä messuille Helsingin ytimessä. Lisäksi järjestämme omia, pääasiallisesti B2B-tapahtumia, jotka kokoavat yhteen päättäjiä eri toimialoilta aina rakennetun ympäristön alalta markkinointiin ja sijoittamiseen. Vuosittain Wanhassa Satamassa järjestetään noin 150 tilaisuutta, messua ja tapahtumaa, joissa kohtaa 150 000 ihmistä. Toiminnallemme on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti. Helsingin Messut Oy Wanha Satama on osa alan johtavaa Suomen Messut konsernia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wanha Satama

Teknologia löytää tiensä keittiötyöhön ja julkiseen ruokapalveluun6.11.2017 07:28:52 EET | Tiedote

Digitalisaation hyödyntäminen ja eKeittiö ovat pian tosiasioita myös keittiötyön arjessa. Tuottava ja tehokas ammattikeittiö -hankkeen tavoitteena on kehittää ammattikeittiössä tehtävää työtä niin, että työprosessit tehostuvat ja kevenevät. Hanke on esillä myös Ateria-tapahtumassa. Julkisen ruokapalvelun ammattilaisille kohdistettu Ateria 2017 -tapahtuma avautuu klo 8.30 tiistaina 7.11.2017 Helsingissä Wanhassa Satamassa.

Korjaus päivämäärään: Korjausrakentamisen ammattilaiset kohtaavat KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 -tapahtumassa 7.2.20176.2.2017 12:08:50 EET | Tiedote

Edellisessä tiedotteessa oli virhe päivämäärässä, pahoittelut. Oikea päivämäärä on 7.2.2017. Helsingin Wanhassa Satamassa jo kahdeksatta kertaa järjestettävässä KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 – tapahtumassa paneudutaan tänä vuonna mm. allianssisopimuksiin ja taloyhtiön peruskorjauksiin. Tapahtumassa on tarjolla aamupäivällä hanke-esittelyjä sekä tietoiskuja ja iltapäivästä on vuorossa kolme kohdennettua seminaarikokonaisuutta isännöitsijöille ja taloyhtiöille, rakennuttajille ja urakoitsijoille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille.

Korjausrakentamisen ammattilaiset kohtaavat KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 -tapahtumassa 3.2.20176.2.2017 11:51:10 EET | Tiedote

Helsingin Wanhassa Satamassa jo kahdeksatta kertaa järjestettävässä KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 – tapahtumassa paneudutaan tänä vuonna mm. allianssisopimuksiin ja taloyhtiön peruskorjauksiin. Tapahtumassa on tarjolla aamupäivällä hanke-esittelyjä sekä tietoiskuja ja iltapäivästä on vuorossa kolme kohdennettua seminaarikokonaisuutta isännöitsijöille ja taloyhtiöille, rakennuttajille ja urakoitsijoille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille.

Korjausrakentamisen ammattilaiset kohtaavat KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 -tapahtumassa 3.2.20174.2.2016 14:00:17 EET | Tiedote

Helsingin Wanhassa Satamassa jo kahdeksatta kertaa järjestettävässä KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 – tapahtumassa paneudutaan tänä vuonna mm. allianssisopimuksiin ja taloyhtiön peruskorjauksiin. Tapahtumassa on tarjolla aamupäivällä hanke-esittelyjä sekä tietoiskuja ja iltapäivästä on vuorossa kolme kohdennettua seminaarikokonaisuutta isännöitsijöille ja taloyhtiöille, rakennuttajille ja urakoitsijoille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye