Visu Kaluste OyVisu Kaluste Oy

Tappara-Ilves hyväntekeväisyysottelu tammikuussa SYLVA ry:n hyväksi

Jaa
Lehdistötiedote 2.11.2015. Tappara ja Visu Kaluste Oy järjestävät yhdessä hyväntekeväisyysottelun Tappara - Ilves Hakametsässä 22.1.2016. Ottelutapahtumassa päähuomiossa on hyväntekeväisyyskeräys, joka järjestetään jäälle heitettävien pehmolelujen avulla. Hyväntekeväisyyskohde on tänä vuonna Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys SYLVA ry.
Tappara Haaste
Tappara Haaste

Tappara ja Visu Kaluste Oy haastavat yrityksiä mukaan hyväntekeväisyystempaukseen, jossa lahjoitettava potti syntyy jäälle heitettyjen pehmolelujen määrän mukaan. Jokaisen yrityksen panos kerrataan pehmolelujen määrällä, ja summa, joka leluista kertyy, ohjataan lyhentämättömänä SYLVA ry:lle.

Kun Tappara tekee ottelussa avausmaalin, yleisöllä on mahdollisuus heittää tuomansa pehmolelut jäälle. Mikäli Tapparan avausmaali ei synny kahden ensimmäisen erän aikana, pehmolelut heitetään jäälle kolmannen erän ensimmäisellä pelikatkolla.

Jäälle heitetyistä pehmoleluista tullaan ottamaan talteen noin 10, joihin Tapparan joukkue kirjoittaa nimikirjoituksensa. Nämä nimikkopehmolelut huutokaupataan Tapparan huuto.net -sivustolla, ja tuotto ohjataan lyhentämättömänä SYLVA ry:lle. Kaikki pehmolelut tullaan lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen useaan kohteeseen, esimerkiksi vähävaraisten perheiden hyväksi, lastenkoteihin, lasten sairaaloihin ja lastenosastoille ympäri Suomea.

Hyväntekeväisyyskohde on valittu yhteistyössä Tapparan fanien kanssa.

Lisätietoja

Tamhockey Oy
Aki Hautamäki
Puh. 044 785 0204
aki.hautamaki@tappara.fi

Tappara on tunnettu ja perinteinen menestysjoukkue, joka yhtiöitettiin Tamhockey Oy:ksi vuonna 1999. Tapparan saavutuksena on 15 kultaa, 11 hopeaa ja 11 pronssia (TBK mukaan lukien). Lisäksi Tapparan Kirvesvaakuna on Suomen pitkäikäisimpiä ja tunnetuimpia urheilutunnuksia. Tapparan toimintaa leimaa kirvesrintojen hengen mukainen vankka ammattilaisuus ja intohimo. Tappara tarjoaa huippuluokan urheiluviihdettä ja elämyksiä sekä saavuttaa näkyvyyden positiivisella ja aktiivisella imagollaan.

Visu Kaluste Oy
Kari Hokkanen
Puh. 044 717 3211
kari.hokkanen@visukaluste.fi

Visu Kaluste valmistaa laboratoriokalusteita ja muita vaatimustasoltaan korkeita kalusteita, sekä hyllyjärjestelmiä. Korkealaatuiset tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, yhteistyössä käyttäjien ja asiantuntijoiden kanssa. Käyttökohteita ovat mm. laboratoriot, sairaalat, valvomot, tutkimuskeskukset ja yliopistot.

Kuvat

Tappara Haaste
Tappara Haaste
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visu Kaluste Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye