Logomo Kitchen

Logomo Kitchenissä perinneruokaa Huru-ukkojen tapaan 25.-29.1.2016

Jaa
Logomo Kitchenin lounaalla päästään tammikuun lopulla nauttimaan perinneruoista, kun Turun Sanomien ruokasivuistoiltakin tutut Huru-ukot tarttuvat Kitchenin kauhan varteen. Perinneruokamestareiden lounaskattauksista päästään nauttimaan 25.-29.1. Huru-ukot Senior ja Junior ovat myös tavattavissa Kitchenin patojen äärellä 25.-27.1.
Logomo Kitchen on Logomossa toimiva lounas- ja tapahtumaravintola, joka on tunnettu myös erilaisista teemaviikoista- ja tapahtumista.
Logomo Kitchen on Logomossa toimiva lounas- ja tapahtumaravintola, joka on tunnettu myös erilaisista teemaviikoista- ja tapahtumista.

Huru-ukot eli Senior Reijo Haapanen (71) ja Junior Markku Kiiski (65) ovat kaksi turkulaista pitkän linjan keittiömestaria, jotka ovat tulleet tunnetuiksi wanhaan malliin valmistetuista, konstailemattomista kotiruoista. Mestarit jakavat kokkausvinkkejä ja perinnereseptejä mm. Turun Sanomien Extra-liitteessä ilmestyvällä palstalla sekä vauhdikkailla kokkausvideoillaan.

Huru-ukot ovat luonnollisesti ylpeitä suomalaisesta ruokaperinteestä ja raaka-aineista – siis ihan tavallisesta arkiruuasta. Tämä ajatus on myös perinneruokaviikon lähtökohta, kertoo Logomo Kitchenin keittiömestari Sirpa Heikkilä. Tammikuun viimeisen viikon aikana meillä tullaan näkemään perinteisiä ruokia, jotka lounaspöydissä ovat kuitenkin melko harvinaisia vieraita kuten läskisoosi ja silakkalaatikko. Perinneruokaviikko onkin oiva tilaisuus tulla pitkästä aikaa - tai ehkä jopa ensi kertaa - maistelemaan suomalaisia perinneruokalajeja, vinkkaa Sirpa, joka itse odottaa viikolta erityisesti karjalanpaistia ja kaalikääryleitä.

Menun suunnitelleet Huru-ukot Senior ja Junior ovat itse paikalla Logomo Kitchenissä maanantaista keskiviikkoon, ja lupaavat jakaa vinkkejä ja opastaa vaikkapa erinomaisen silakkalaatikon tai piparjuurilihan saloihin. Lounas on tarjolla tavalliseen tapaan ma-pe 25.-29.1. klo 10:30-14:30, tavalliseen lounasbuffetin hintaan (9,90€/hlö).

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Keittiöpäällikkö Sirpa Heikkilä
Logomo Kitchen / Sunborn Catering Oy
sirpa.heikkila@sunborncatering.com | 044 756 7875

 

Avainsanat

Kuvat

Logomo Kitchen on Logomossa toimiva lounas- ja tapahtumaravintola, joka on tunnettu myös erilaisista teemaviikoista- ja tapahtumista.
Logomo Kitchen on Logomossa toimiva lounas- ja tapahtumaravintola, joka on tunnettu myös erilaisista teemaviikoista- ja tapahtumista.
Lataa
Huru-ukot ovat  Perinneruokaviikon lounaskattausten takana.
Huru-ukot ovat Perinneruokaviikon lounaskattausten takana.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Logomo Kitchen
Logomo Kitchen
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku

02 44 56 700http://www.logomokitchen.fi
Logomo Kitchen on Turun Logomossa sijaitseva lounas-, brunssi-, ja tapahtumaravintola. Sitä pyörittää Sunborn Catering Oy, joka tarjoaa monipuolisia catering- ja tapahtumapalveluja. Yritys vastaa Logomo Kitchenin lisäksi mm. Helsingin Kulttuuritalon sekä Turun Kaupunginteatterin Logomo- ja Domino-teatterin ravintola- ja cateringpalveluista ja on jo yli kymmenen vuoden ajan luotsannut legendaarisen Naantalin Kaivohuoneen viihde- ja ravintolatoimintoja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Logomo Kitchen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye