42 huvintäyteistä vuotta – lipunmyyjästä palvelujohtajaksi Linnanmäellä

Jaa

Keskiviikkona 31. maaliskuuta yksi aikakausi päättyy Linnanmäellä, kun 42 vuotta huvipuistossa työskennellyt palvelujohtaja Merja Penttinen jää eläkkeelle.

Merja Penttinen aloitti Linnanmäellä vuonna 1979 avustavissa toimistotehtävissä ja lipunmyynnissä, mistä hänen uransa eteni esihenkilö- ja päällikkötehtävien myötä palvelujohtajaksi. Hänen vastuulleen ovat vuosien saatossa kuuluneet muun muassa laite- ja pelipalvelut, ohjelmapalvelut sekä järjestyksenvalvonta.

Vuosikymmenten aikana Penttinen on vahvistanut osaamistaan työn ohessa erilaisten opintojen parissa.

– Linnanmäki on oiva paikka kehittyä, mikä pitää työn mielenkiintoisena. Eteneminen on aina perustunut kokemukseen, osaamiseen ja motivaatioon, Penttinen kiittelee.

Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankinin mukaan Merja Penttisellä on ollut tärkeä osa huvipuiston kehittämisessä. Hän jää kaipaamaan Penttisen kokemusta ja näkemystä.

– Merja ymmärtää Linnanmäen toiminnan laaja-alaisesti ja on aina pyrkinyt löytämään parhaita ratkaisuja kokonaisuuden kannalta. Hänellä on muistikuvia ja dokumentaatiota tapahtumista vuosikymmenten takaa, joten häneltä on aina saanut vastauksen, miten ja miksi asioita on tehty aikaisemmin, Adlivankin kertoo.

Rautaisen ammattitaidon lisäksi Penttisen työkaverit kehuvat häntä muun muassa huumorintajusta ja heittäytymiskyvystä. Penttisen itsensä mukaan mukavassa työyhteisössä on ollut helppo toimia.

– Linnanmäki on selkeästi edelläkävijä hyvän työkulttuurin rakentamisessa. Kulttuuri on muuttunut aikakausien mukaan ja aina parempaan suuntaan. Viime vuosina painopisteeksi on tullut yhdessä tekemisen meininki, Penttinen sanoo.

Linnanmäen uutena palvelu- ja vastuullisuusjohtajana aloitti 1.3.2021 Satu Orismaa. Hän siirtyi Linnanmäelle Finavian kehityspäällikön tehtävistä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäellä ei ole havaittu koronatartuntoja6.8.2020 09:08:23 EEST | Tiedote

Linnanmäen Huvipuistossa vieraili sunnuntaina 26.7. noin kello 15-18 seurue, jolla todettiin koronatartunta päiviä vierailun jälkeen. Helsingin epidemiologisen toiminnan mukaan seurue on saattanut altistaa huvipuiston muita asiakkaita, mutta Linnanmäen työntekijät eivät ole altistuneet, sillä kohtaamiset ovat olleet lyhytaikaisia ja ulkotiloissa. Altistuminen tartunnalle voi tapahtua missä vain tilanteessa, jossa on paljon ihmisiä ilman turvavälejä yli viidentoista minuutin ajan. Siksi Linnanmäki haluaa muistuttaa kävijöitään, että turvavälien pitäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Poikkeusaika tuo aukioloaikamuutoksia Linnanmäen säkenöivään syksyyn24.7.2020 12:38:14 EEST | Tiedote

Linnanmäen syksyssä päästään myös tänä poikkeusvuonna nauttimaan iki-ihanan Valokarnevaalin upeasta valomerestä, kun teematapahtumaa vietetään huvipuistossa 9.-18.10. Poikkeusajan vuoksi Linnanmäki jatkaa kiitosta saaneen ennakkovarausjärjestelmän käyttöä syksylle, kun Valokarnevaalin vierailijat saapuvat säkenöivään puistoon ennakkoon ostetulla rannekkeella tai sisäänpääsylipulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme