

Ravintola.fi-ravintoloissa juhlitaan vappua maukkain menoin – vappubrunssit Masussa, Augustissa, Kaislassa ja Villisiassa

Kevään odotetuimman karkelon tekevät luonnollisesti hyvä ruoka ja juoma hyvässä seurassa. Ravintola.fi-ravintoloissa vappu on huomioitu brunsseilla, joista löytyy jokaiselle jotakin. Tarjolla on monipuolinen läpileikkaus Masun aasialaisista mauista, keväisiä belgialaisruokia August von Trappessa, merellisiä herkkuja ja kauden kasviksia Kaislassa sekä perinteisiä vappuherkkuja Villisiassa.
Mutkaton makumatka Aasiaan Masussa
Rennoista aasialaisista ruoista tunnettu Masu Asian Bistro tarjoilee brunssillaan läpileikkauksen menustaan. Hans Välimäen luotsaama Masu on tunnettu tarjonnastaan, joka istuu hyvin suomalaiseen makuun ruoan alkuperäisestä itämaisesta luonteesta tinkimättä. Brunssipöydästä voi hakea vaikkapa tulisen meheviä ribsejä, aina yhtä herkullista ja helposti naposteltavaa sushia sekä lukuisia hurmaavia jälkiruokia.
Masun vappubrunssista pääsee nauttimaan 1.5. klo 12–18. Kattaukset ovat tarjolla klo 12, 14 ja 16. Brunssin hinta on 29 euroa.
Pöytävaraukset: puh. 0300 870 486 tai masu@ravintola.fi
Keväisiä belgialaisherkkuja August von Trappessa
Välimäen bistrotyyppinen belgialaisravintola ei jätä vappuna vatsaa tyhjäksi – eikä suuta kuivaksi. Mikä sopisikaan vappuun paremmin kuin herkulliset merenelävät ja tuhdit, simamaiset belge-oluet? August von Trappen brunssista löytyy esimerkiksi toulousen makkaraa karamellisoidulla sipulilla ja litulaukkakastikkeella, paistettua siikaa hernepyreellä ja simpukka-voikastikkeella sekä marinoituja kevään marjoja mansikkasorbetilla ja marengilla.
August von Trappen Lazy Sunday -vappubrunssi tarjoillaan 1.5. klo 12–18. Kattaukset klo 12, 14.30 ja 17. Brunssin hinta on 35 euroa.
Pöytävaraukset: puh. 0300 870 468 tai august@ravintola.fi
Raikkaita ja merellisiä makuja Kaislassa
Mustanlahden sataman helmi ravintola Kaisla on oiva paikka viettää vappua veden äärellä. Tarjolla on muun muassa raikkaita kauden kasviksia ja savuahventoasteja, koivulla maustettua graavilohta ja härkäpastramia vihannespikkelssillä. Nälkä taittuu viimeistään ylikypsällä porsaalla, joka tarjoillaan papu-sofriton kanssa. Kokonaisuuden kruunaa perinteinen vappumunkki kahvin kera.
Kaislan vappubrunssista voi nauttia 1.5. klo 12–18. Kattaukset klo 12, 14 ja 16.
Brunssin hinta on 39,90 euroa (lapset 14,50 euroa).
Pöytävaraukset: 010 321 3700 tai mustalahti@ravintola.fi
Perinteisiä vappuruokia Villisiassa
Perunasalaatti, sinappisilli, rapu-caesarsalaatti, kermaperunat... Villisika luottaa brunssimenussaan makuihin, joista on nautittu vuosikymmen toisensa perään ja joista on tullut synonyymi vapulle. Herkullisten salaattien ja naposteltavien lisäksi tarjolla on muun muassa possun ribsejä, villisikamakkaraa ja punajuuri-vuohenjuustopaistosta. Suu pannaan makeaksi luonnollisesti munkilla ja simalla.
Villisian vappubrunssi on tarjolla 1.5. klo 12–17. Brunssin hinta on 29,90 euroa.
Pöytävaraukset: puh. 0300 870 478 tai villisika@ravintola.fi
Myös lukuisat muut Ravintola.fi-ravintolat palvelevat vappuviikonloppuna. Katso ravintoloidemme vapun aukioloajat osoitteesta www.ravintola.fi.
Lisätiedot:
Saija Mattila, ruokaravintoloiden linjajohtaja, Restamax Oyj (Masu ja August)
puh. +358 50 411 1172, saija.mattila@ravintola.fi
Tanja Virtanen, ruokaravintoloiden linjajohtaja, Restamax Oyj (Villisika)
puh. +358 45 670 4292, tanja.virtanen@ravintola.fi
Katja Merinen, ravintolapäällikkö, Tampereen Satamaravintolat Oy (Kaisla)
puh. +358 50 364 4689, katja.merinen@ravintola.fi
Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi
Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on yli 3000 työntekijää.
Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi
Avainsanat
Kuvat











Liitteet
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE
Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 220 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiöllä on ravintolatoimintaa myös Tanskassa. Kesäkuussa 2018 yhtiö osti Royal Ravintolat. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Hanko Sushi, Sandro, Savoy ja Teatteri. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 4 000 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oyj työllistää tilikauden 2018 aikana noin 10 000 työntekijää. Restamax muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi vastaamaan tulevaisuuden tavoitteitaan ja mahdollisuuksiaan entistä paremmin. Nimenmuutos astuu voimaan joulukuussa 2018.
Restamax-yrityssivut:
www.noho.fi
Restamax-kuluttajasivut:
www.ravintola.fi
Royl Ravintoloiden sivut:
www.royalravintolat.com
Smile Henkilöstöpalvelut:
www.smilepalvelut.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj
Restamaxista NoHo Partners – Uusia avauksia Pohjois-Eurooppaan ja tavoitteena yli 600 miljoonan euron liikevaihto27.11.2018 08:00:00 EET | Tiedote
Restamax Oyj muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi. NoHo Partners syntyy sanoista Nordic Hospitality Partners, jotka viestivät yhtiön vahvuuksista ja identiteetistä entistä paremmin. Yhtiö on samalla päivittänyt strategiansa ja keskipitkän aikavälin tavoitteensa ja tavoittelee yli 600 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2021 loppuun mennessä.
Restamaxin uuden nimen ja strategian lanseeraustilaisuus tiistaina 27.11. klo 9 Ravintola Savoyssa12.11.2018 15:15:00 EET | Kutsu
Restamax Oyj julkistaa uuden nimensä, strategiansa, tulevat kasvusuunnitelmansa sekä pitkän aikavälin tavoitteensa. Median edustajat, analyytikot ja sijoittajat ovat tervetulleita lanseeraustilaisuuteen, joka järjestetään tiistaina 27.11.2018 klo 9 alkaen Ravintola Savoyssa, osoitteessa Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki.
Raumalla ravintola Sinisoihtu lopettaa toimintansa osana Restamaxin kannattavuusohjelmaa9.11.2018 14:00:00 EET | Tiedote
Restamax Oyj:llä on parhaillaan käynnissä lyhyen aikavälin kannattavuusohjelma, joka keskittyy yhtiön yksikköportfolion saneeraukseen. Ravintolat, joiden kannattavuus ei täytä yhtiön tavoitetasoa ja joilla ei nähdä riittävän hyviä olosuhteita vuokrasopimuksen ja konseptin näkökulmasta, on myyty tai lopetettu. Yksi saneeratuista ravintoloista on raumalainen Sinisoihtu, jonka liiketoiminnan Restamaxin tytäryhtiö Bistromax Oy osti keväällä 2017. Sinisoihtu lopettaa toimintansa 22.12.2018. Vuokranantajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan Sinisoihdun liiketilat poistetaan kokonaan ravintolakäytöstä ja tilalle etsitään muuta liiketoimintaa. Restamax aloitti ravintolaportfolion saneerauksen vuoden kolmannella kvartaalilla ja se saatetaan loppuun vuoden 2018 loppuun mennessä. Jakelu: STT Info Keskeiset tiedotusvälineet www.restamax.fi
Mediakutsu, muistutus: Restamaxin tulosinfo tiistaina 6.11. klo 10 Ravintola Palacessa26.10.2018 09:00:00 EEST | Kutsu
Restamax Oyj julkistaa osavuosikatsauksensa ajalta 1.1.–30.9.2018. Median edustajat ovat tervetulleita tulosinfoon, joka järjestetään tiistaina 6.11.2018 klo 10 Ravintola Palacessa, osoitteessa Eteläranta 10, 00130 Helsinki.
Kesän päättäjäisiä vietetään ensi viikon lauantaina – tänä vuonna Mustalahden Venetsialaisissa ohjelmaa myös lapsille14.8.2018 09:00:00 EEST | Tiedote
Mustalahden kesäohjelma huipentuu tuttuun tapaan tunnelmallisiin Venetsialaisiin lauantaina 25.8. Päivällä perheen pienimpiä viihdyttää mm. Riesa Pelle ja illan hämärtyessä lavan ottavat haltuun Jerkka Virtanen, Alabama House Band sekä Olli Lindholm.