DNA Oyj

DNA Kaupan myydyimmät puhelimet marraskuussa 2011

Jaa
Lehdistötiedote 1.12.2011
Marraskuun puhelinmyynti ennakoi vilkasta joulukauppaa

Apple iPhone pitää hallussaan kahta kärkipaikkaa DNA Kaupan myydyimpien puhelinten listalla marraskuussa. Samsungin Android-puhelimet seuraavat vahvasti, varsinkin edullisemmat Galaxy Mini ja Galaxy S Plus ovat erittäin suosittuja.

"Marraskuun myynnin perusteella näyttää siltä, että joulun ehdoton lahjahitti on älypuhelin. Lisäksi joulun toivelistoille kirjoitetaan usein myös tablet-tietokone - jo marraskuussa Android-tablettien myynti oli lupaavaa. Tablettien käyttömahdollisuudet lisääntyvät jatkuvasti, esimerkiksi kodin älykkääseen televisioon yhdistettyä tablettia voi käyttää kaukosäätimenä tai sillä voi katsoa televisiokuvaa toisessa huoneessa", kertoo DNA Kauppa Oy:n toimitusjohtaja Sami Aavikko .

DNA tuo joulumarkkinoille yksinoikeudella upean pinkin version Suomessa huippusuositusta Samsung Galaxy S II -puhelimesta. Puhelin tulee myyntiin itsenäisyyspäivän jälkeen ja on saatavissa sekä liittymäpaketissa että ilman liittymää.

DNA Kaupan myydyimmät puhelimet marraskuussa 2011

1. Apple iPhone 4S
2. Apple iPhone 4
3. Samsung Galaxy Mini
4. Nokia C1 (peruspuhelin)
5. Samsung Galaxy S Plus
6. Nokia C2-01 (peruspuhelin)
7. Samsung Galaxy S II
8. Nokia N9
9. Nokia C5-00 (peruspuhelin)
10. Nokia E7

DNA Kauppa julkaisee matkapuhelinten myydyimmät -seurannan kuukausittain. Tiedot perustuvat DNA Kaupan myymälöissä kerättyihin matkapuhelinten myyntilukuihin. Aiempien kuukausien myyntitilastot löytyvät osoitteesta http://www.dna.fi/DNAOy/Media .

Lisätietoja :
toimitusjohtaja Sami Aavikko, DNA Kauppa Oy, puh. 044 044 3069, sami.aavikko@dna.fi
viestintäpäällikkö Riitta Luhtala, DNA Oy, puh. 040 7555 252, riitta.luhtala@dna.fi

DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju, johon kuuluu 77 myymälää. Ketju on osa DNA-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2010 oli 690 miljoonaa euroa ja liikevoitto 65 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi.

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,7 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli 1 067 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, X:ssä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Uusi suunta tietoturvaan: Managed SASE (MSASE) -ratkaisu tehostaa ja yksinkertaistaa yritysten turvallisuusarkkitehtuuria16.5.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

Uusi lähestymistapa SASE-ratkaisuihin tuo helpotusta IT- ja tietoturvaosastojen resurssihaasteisiin ja modernisoi yritysten tietoturva-arkkitehtuuria. DNA:n tarjoama MSASE on hallinnoitu pilvipohjainen tietoturva-alusta, jonka kautta reititetään kaikki organisaation ulkoiset verkkoyhteydet. MSASE poistaa organisaatioilta tarpeen rakentaa ja ylläpitää teknisesti vaativaa tietoturvallisten yhteyksien kokonaisuutta.

New direction in cybersecurity: Managed SASE (MSASE) solution enhances and simplifies enterprise security architecture16.5.2024 09:00:00 EEST | Press release

A new approach to SASE solutions alleviates resource challenges for IT and cybersecurity departments and modernises enterprise security architectures. MSASE by DNA is a managed cloud-based security platform through which all organisation's external network connections are routed. MSASE eliminates the need for organisations to build and maintain a technologically demanding secure connections infrastructure.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye