TV-kasvot Rita ja Aki suunnittelivat hyvinvointimenun Martina-ravintoloille

Porin Martina-ravintola on hyvinvointivalmentajapariskunta Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen vakioravintola. Ravintolan ruokalistalla heillä on omat suosikkiannoksensa, jotka he tottuneesti muokkaavat omiin ruokavalioihinsa sopiviksi. Vuosia jatkunut kanta-asiakkuus sai aikaan idean hyvinvointimenusta. Ritan ja Akin ruokasaliohjelma otetaan käyttöön kaikissa ketjun ravintoloissa 12.3.2018.
– Aki ja Rita ovat Porin-ravintolamme pitkäaikaisia kanta-asiakkaita ja siellä on totuttu heidän keittiölle lähettämiinsä toiveisiin. Ravintolapäällikkö ehdotti, että mitä jos he suunnittelisivat meille kokonaisen menun, jolloin he ja voisivat herkutella ruokavaliostaan tinkimättä. Nyt tämä paikallisesti syntynyt idea laajenee Restelin kaikkiin kahdeksaan Martina-ravintoloihin, ketjupäällikkö Misa Järvinen taustoittaa.
Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -menu on rakennettu kuin salitreeni kolmeen osaan; alkulämmittelyyn, treeniin ja loppuvenyttelyyn. Raaka-aineet koostuvat samoista aineksista, kuin terveitä elämäntapoja vaalivan pariskunnan ruokavaliokin. Rita syö paljon lohta, joka onkin yksi listan treeni- eli pääruokavaihtoehdoista. Akin ruokavalion peruspilari on proteiinipitoinen liha, jonka jokainen saa halutessaan tupla-annoksena Sisäfilee Akin tapaan -annokseen. Kaikkiin annoksiin on merkitty niiden sisältämät ravintoarvot.
Tosi-tv-ohjelmasta julkisuuteen ponnahtanut porilaispariskunta Rita ja Aki ovat hyvinvointialan ammattilaisia, jotka puhuvat terveellisten elämäntapojen puolesta juontopalveluina ja luentoina, järjestävät valmennuksia niin yrityksille kuin yksilöille sekä kiertävät eri tapahtumia hyvinvointibussinsa kanssa. Valmennuksen ohella pariskunta on mukana erilaisissa tv-tuotannoissa, kuten Gladiaattorit-tv-ohjelmassa.
– Olemme iloisia, että Martina-ravintolat lähtivät kanssamme yhteistyöhön näin isosti, sillä nyt voimme maanlaajuisesti kannustaa kansaa syömään terveellisesti myös ulkona syödessään. Terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon kuuluu monenlaisia makuja eikä joka paikkaan tarvitse kantaa omia eväitä, kun tekee oikeita valintoja. On ihan ok syödä rennosti ravintolassa – vaikka sitten kanta-asiakkuuteen asti, Rita Niemi-Manninen intoilee.
Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Katso Ritan ruokasaliohjelma.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Misa Järvinen
ketjupäällikkö, Klassikkoravintolat, Restel Oy
050 340 7706
misa.jarvinen@restel.fi
Rita Niemi-Manninen
Ritaki Oy
040 554 9179
rita@ritaki.fi
Kuvat

Linkit
Tietoja julkaisijasta
MARTINA
Martina on Restel Oy:n omistama kortteliravintolaketju, jonka ravintoloita on 8 paikkakunnalla Suomessa. Vuonna 1985 perustetun Martinan toiminta-ajatuksena on tarjota mutkatonta ja maistuvaa ruokaa koko suvulle. Ravintolat sijaitsevat Forssassa, Järvenpäässä, Kuusamossa, Lahdessa, Porissa, Riihimäellä, Rovaniemellä ja Turussa. www.martina.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoiminnan Juttutuvassa ja Meripaviljongissa1.7.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat vahvistaa asemaansa Helsingin ravintolakentässä aloittamalla operoinnin kahdessa tunnetussa ravintolassa. 1.7.2025 alkaen. Food&Events Tapahtumaravintolat ottaa vastuulleen legendaarisen Juttutuvan ja ainutlaatuisen, merellisen Meripaviljongin toiminnan. Ravintola Meripaviljonki avautuu asiakkaille keskiviikkona 2.7. ja ravintola Juttutupa perjantaina 4.7.2025. Kyseessä on ensimmäinen vaihe Food&Events Tapahtumaravintoloiden toiminnan laajentumisessa osaksi Paasitornin ravintolakokonaisuutta. Samaan aikaan Restel ottaa operoinnin haltuunsa talon tilausravintoloissa Paasiravintolassa ja Paasin Kellarissa, ja myöhemmin tänä vuonna myös ravintola Graniittilinnassa. Juttutupa on jo yli vuosisadan ajan ollut olennainen osa Helsingin kulttuurielämää ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Se on ollut tunnettu paitsi historiastaan myös legendaarisista musiikkiklubi-illoistaan, jotka jatkuvat tulevaisuudessakin uudistumisen rinnalla. Meripaviljonki taas tar
“Huili tekee hyvää” – Restelin uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili lanseerataan Nesteen asemille25.6.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Suomen tieverkoston varrelle nousee uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili, jonka ytimessä on laadukas ruoka. Huili syntyi halusta luoda paikka, jossa matkantekijä voi hengähtää.
Restel ja Neste aloittavat yhteistyön osassa Suomen liikenneasemaverkostoa4.3.2025 11:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Neste Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee ravintola- myymälä- ja autoilupalvelujen tarjoamista osalla Neste- asemia. Restelillä on jo kokemusta liikenneasemien ravintolapalveluista, joten uusi yhteistyö on erinomainen lisä konsernin ravintolavalikoimaan.
Casino Helsingin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille27.2.2025 09:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen Casino Helsingin ravintolapalveluista. Restelin tavoitteena on kehittää kasinon ravintolapalveluita ja varmistaa, että asiakkaat saavat siellä unohtumattomia elämyksiä myös tulevaisuudessa.
Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille16.1.2025 09:45:00 EET | Tiedote
Restel on voittanut kilpailutuksen Helsinki Congress Paasitornin ravintolatoiminnan toteuttamisesta. Restelin innovatiivisuus sekä vahva kokemus ja näytöt tapahtumatalojen ravintolatoimintojen toteuttajana olivat kilpailutuksessa ratkaisevia tekijöitä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme