Basam Books

Mitä tapahtuu, kun buddhalainen psykologia yhdistyy länsimaalaisiin terapiamuotoihin?

Jaa
Ikivanhaan viisausperinteeseen nojaava klassikko tarjoaa uuden näkökulman mielen kesyttämiseen ja vastauksia myös niille, jotka ovat tutustuneet mindfulnessiin ja miettivät, mihin suuntaan lähteä.

Kun buddhalainen psykologia yhdistyy länsimaalaisiin terapiamuotoihin, tuloksena on ytimekäs kuvaus siitä, miten mieli toimii. Sen voi todeta helposti lähestyttävillä mutta syvällisillä harjoituksilla, joiden avulla kuka tahansa voi vahvistaa tasapainoa, nähdä oman elämäntarinansa uudessa valossa ja oppia samalla olemaan avuksi myös muille.

Kuinka Tiikeri kesytetääntoinen ja uudistettu painos toimii sekä itsenäisen harjoittelun oppaana että johdatuksena Tara Rokpa-prosessiin, laaja-alaiseen terapiaohjelmaan, jota on toteutettu Suomessa jo vuodesta 2002. 

Kirja julkaistaan joulukuussa 2018. Kirja sopii käsikirjaksi niin terapeuteille kuin työelämässä stressaantuneille tai mielenterveyden haasteita kohdanneille -jokaiselle, joka etsii viisautta ja onnea.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Ani Sherab ja Tuula Styrman keskustelivat Basam Booksin osastolla kirjasta: Kuinka tiikeri kesytetäänSiirry videokanavalle

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

https://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Lucius Annaeus Seneca Herakles-sankarin vaikeimpien elämänvaiheiden tulkkina21.11.2023 09:20:00 EET | Tiedote

Suomalaiset ovat jo ehtineet mieltyä Rooman ensimmäisten keisarien aikana vaikuttaneen Senecan kuolemattomiin ajatuksiin ja voimakkaaseen sanomaan. Kreikkalaiseen tarumaailmaan sijoittuvissa tragedioissaan hän tulkitsee ihmeellisen syvällisesti ihmismieltä, joka tuntuu pysyvän aikojen saatossa pohjimmiltaan muuttumattomana. Herakles-tradegiat vievät meidät Teeban kuninkaanlinnan myrskyisiin tunnelmiin ja tapahtumiin. Ne tutustuttavat lukijan myös Herakleen kahteen puolisoon, Megaraan ja Deianeiraan, joilla molemmilla on ongelmansa ja onneton kohtalonsa. Keskeisenä teemana ovat kuitenkin tarusankarin omat henkiset kamppailut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme