SininauhaliittoSininauhaliitto

4H Sininauhaliiton kumppaniksi Skatan tilalle

Jaa
Sininauhaliitto ja Helsingin 4H-yhdistys aloittavat yhteistyön Skatan tilalla kesällä 2019. 4H perustaa Skatan tilalle kotieläinpihan, jossa järjestetään lasten päiväleirejä ja pop up -kerhoja. Sininauhaliitto jatkaa tilalla green care -toimintaa, sosiaali- ja terveysjärjestöjen kouluttamista ja työkokeilutoimintaa.

Helsingin kaupunki myönsi 4H:lle avustuksen, joka mahdollistaa kotieläinpihan perustamisen. Kotieläinpihalla tullaan näkemään ensi kesänä ainakin lampaita ja karitsoita, vuohia, pupuja ja kanoja. 4H-kotieläinpihan perustaminen tuo iloa alueen asukkaille sekä tarjoaa antoisia kesäelämyksiä helsinkiläisille lapsille.

Helsingin 4H palkkaa Skatan tilalle ensi kesäksi kymmeniä nuoria leirinohjaajiksi ja muihin tehtäviin. Kotieläinpihan perustaminen vastaa Uutelan alueelle asetettuihin kehittämistavoitteisiin, joiden mukaan Uutelan aluetta kehitetään merkittävänä virkistys-, ulkoilu-, luonto- ja kulttuurialueena.

Yleisölle avoimia laidunvierailuita järjestetään läpi kesän 19.6.–8.8.2019 keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17–18

Aitaukseen pääsy ja eläinten syöttäminen on muina aikoina kielletty, mutta Uutelan ulkoilualueella vieraillessa voi ihailla laitumella laiduntavia kotieläinpihan asukkeja. 

Sininauhaliitto ja 4H järjestävät yhteistyössä yleisölle avoimen kesäkauden avajaistapahtuman 15.6.2019 klo 12–15

Kesäkauden avajaistapahtumassa pääsee tutustumaan kotieläinpihaan ja kotieläinpihan asukkeihin sekä Sininauhaliiton ja 4H:n toimintaan.

Avajaistapahtuman aikana järjestetään laidunvierailuja, jolloin on mahdollista päästä vierailemaan eläinten aitausten sisäpuolella eläinvastaavan opastuksella. Laidunvierailuiden osallistujamäärä on rajallinen. Vuorolipukkeita jaetaan laitumen portin läheisyydessä klo 12, klo 13 ja klo 14. Lipukkeita on rajoitettu määrä. Vierailu on maksuton.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Helsingin 4H-yhdistys ry
Hilkka Eskelinen
toiminnanjohtaja
hilkka.eskelinen@4h.fi
puh. 041 432 4074


Sininauhaliitto ry
Pekka Lund
kehittämis- ja tutkimuspäällikkö
pekka.lund@sininauha.fi
puh. 050 522 3906

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sininauhaliitto
Sininauhaliitto
Pasilanraitio 5, 2. krs
00240 HELSINKI

+358 50 5909 339http://www.sininauhaliitto.fi

Sininauhaliiton ja sen ympäri Suomea toimivan noin sadan jäsenyhteisön erityisosaamista ovat päihde- ja pelihaitat, riippuvuudet, mielenterveysongelmat, pitkäaikaisasunnottomuus sekä sosiaalinen työllistäminen.

Olemme ihmisen puolella.

#IhmisenPuolella #JärjestötIhmisenPuolella

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sininauhaliitto

Kaikki puhuvat vastuusta – Syntyykö Suomeen lisensseihin perustuva rahapelijärjestelmä perinteisen monopolijärjestelmän rinnalle?17.3.2023 14:11:14 EET | Kutsu

Tervetuloa Eettisesti kestävän rahapelien lisenssijärjestelmän ABC -tilaisuuteen ke 22.3.2023 kello 9.30–11 Tiltin tiloihin Hakaniemeen (Siltasaarenkatu 12 C, 6. krs, 00530 Helsinki; kulku Paasivuorenkadulta) tai etätapahtumaan. Rahapelijärjestelmän uudistaminen on ajankohtainen keskustelunaihe ennen vaaleja ja niiden jälkeen. Sininauhaliiton tilaisuus on tarkoitettu päättäjille, median edustajille ja Suomen rahapelijärjestelmästä kiinnostuneille.

Lisää työttömiä, nälkäisiä ja näköalattomia ihmisiä – Sininauhaliitto lähetti avoimen kirjeen ministereille Haatainen, Lintilä, Sarkkinen, Anderson, Blomqvist, Henriksson, Kiuru, Lindén, Mikkonen, Paatio ja Saarikko30.8.2022 20:43:30 EEST | Tiedote

Sininauhaliitto pyytää ministereitä vaikuttamaan esitykseen hallituksen ns. palkkatukiuudistuksen 100 %:n palkkatuen osalta, koska on kohtuutonta rajata palkkatuen mahdollisuuksia tilanteissa, joissa palkkatuki on ainoa työllistymiskeino.

Sininauhaliitto, Kuntoutussäätiö ja Silta-Valmennusyhdistys vaativat, että lausunnolla olevan palkkatukiuudistuksen taloudellisen toiminnan määrittely tarkennetaan25.5.2022 12:20:20 EEST | Tiedote

Parhaillaan on lausunnolla hallituksen esitys julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta annetun lain muuttamisesta. Jos esitys toteutuu, sen taloudellista toimintaa koskeva ehto tulee aiheuttamaan merkittäviä rajoitteita järjestöjen ja säätiöiden työllistämistoimiin. Vaikutukset heijastuisivat monella tavalla niin järjestöjen tukityöllistettyihin kuin muihinkin hauraisiin ihmisiin, jotka järjestöjen toimintaan ja tukitoimiin osallistuvat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme