Uuden aallon Amarillo täydentää Mummotunnelin viihdepalveluita

–Helsingissä on ollut Amarillon kokoinen aukko jo pitkään. Uusi Amarillo tulee täydentämään Mummotunnelin ravintola- ja baaritarjontaa muun muassa nykyaikaisella miljööllä, sytyttävällä palvelukonseptilla sekä kiinnostavilla ruoka- ja juomatuotteilla. Nimenomaan baari mielenkiintoisine juomineen on Amarillon sydän, kertoo ravintolajohtaja Roope Kämppi HOK-Elannosta.
Amarillo Helsinki edustaa uutta aaltoa, jossa pääosissa ovat yhteisöllisyys, elämyksellisyys ja viihtyvyys.
–Ruokatuotteissa korostuu aitous. Tarjoamme laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita ja yhdistämme meksikolaisen keittiön makuelämykset juomiin. Listalla korostuvat Amarillon kuuluisat burgerit sekä MadMex, kuvailee Nina Rekula, Amarillo Helsingin ravintolapäällikkö.
Amarillon lista jakaantuu erilaisiin osiin. Tutut tacot, fajitakset ja nachoannokset löytyvät MadMex-menulta. Specials-grilliannosten tarjoilussa mahdollistetaan annoksien jaettavuus. Klassikot esittelee suosituimmat pihvi- ja kana-annokset, ja myös burgereille on oma osionsa. Vegaanivaihtoehtoja löytyy monipuolisesti listan kaikista osioista.
Amarilloon ovat tervetulleita herkuttelemaan niin juhlivat seurueet kuin perheetkin. Arkisin on tarjolla myös pöytiin tarjoiltava runsas lounas.
The Table yhdistää ja yllättää
The Table on illalliselämys, joka kokoaa yhteen tutut ja tuntemattomat saman pöydän ääreen. Elämys kestää noin kolme tuntia ja se sisältää seurueen kesken jaettavaa syötävää, juotavaa ja entertainereiden säestämää yllätyksellistä ohjelmaa.
–Amarillo on Action Food and the Social Entertainment -ravintola, jonka ytimessä on The Table. The Table kiteyttää hyvän elämän ja koko ketjun konseptin kahdeksan hengen, ruoan ja juoman yhdistelmään, Roope Kämppi kertoo. The Table on saatavilla perjantaisin ja lauantaisin klo 20.
Myös henkilökunta saa Amarillossa aivan uudenlaisen roolin. Tarjoilija on nyt ”entertainer”, mikä viestiikin hyvin, mistä on kyse. –Tehtävämme on pitää asiakkaista elämyksellisesti huolta alkudrinkeistä illallisen loppuun saakka. Palvelun nuotit päättää kukin viihdyttäjä itse”, Nina Rekula sanoo.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Henriikka Puolanne, HOK-Elanto, toimialajohtaja, Ravintolatoimiala, p. 010 76 606 42
Roope Kämppi, HOK-Elanto, ravintolajohtaja, Mummotunneli, p. 010 76 646 71
etunimi.sukunimi@sok.fi, www.amarillo.fi
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 700 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2024 oli yli 2,6 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee lähes 7 000 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.
Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto
Sata robottia ja 140 000 banaania – HOK-Elannon keräilykeskus juhlistaa 1-vuotissyntymäpäiväänsä28.5.2025 08:05:00 EEST | Tiedote
Yksi Euroopan suurimmista ruoan verkkokaupan keräilykeskuksista avattiin vuosi sitten kesäkuussa Vantaan Veromieheen. Päivittäin tuhansia verkkokauppatilauksia käsittelevä keräilykeskus on ollut HOK-Elannon historian suurin investointi ruoan verkkokauppaan.
HOK-Elannon ravintola Stensvik – Kitchen & Rooftop avautuu Hybridiarena Hypessä29.4.2025 10:22:13 EEST | Tiedote
HOK-Elannon uusi ravintola Stensvik – Kitchen & Rooftop avaa ovensa Espoon Kivenlahdessa sijaitsevassa Hybridiarena Hypessä tiistaina 29. huhtikuuta. Korkealla seitsemännessä kerroksessa sijaitseva ravintola yhdistää skandinaavisen brasserie-keittiön, laadukkaat viinit sekä 600-paikkaisen kattoterassin.
Grillit koreaksi aasialaisilla mauilla – viime kesänä pääkaupunkiseudulla villinneet pinsat saavat sisaren23.4.2025 10:21:37 EEST | Tiedote
HOK-Elanto polkaisee kevään grillikauden käyntiin korealaisilla grillitacoilla. Aasialaiset ja etenkin korealaiset maut trendaavat nyt niin kansainvälisissä kuin suomalaisissakin keittiöissä, ja alkavan kesäkauden kunniaksi on aika pistää myös grillit koreaksi. Rapeita ja kuohkeita sorriso-leipiä sekä muita korealaisten grillitacojen aineksia on saatavilla kaikista HOK-Elannon Prismoista, valikoiduista S-marketeista, sekä Food Market Herkku -myymälästä 24.4.2025 alkaen.
Prisma Sellon remontti päätökseen – uudistettu myymälä tarjoaa ratkaisun arjen ruokapulmaan7.4.2025 08:59:36 EEST | Tiedote
Tammikuussa 2025 alkanut reilun kolmen kuukauden remonttiurakka on saatu päätökseen Espoon Prisma Sellossa, ja uudistuneen myymälän avajaisia juhlistetaan 10.4.2025 alkaen. Jatkossa Prisma Sellon asiakkaat pääsevät nauttimaan muun muassa suosituista siipi- ja kebabbuffeteista, entistä laajemmasta hedelmä- ja vihannesosastosta sekä uudistuneesta käyttötavaraosastosta – Prisman aina edullisella hintatasolla tietenkin.
Varma kevään merkki – keltaisten Alepa-pyörien pyörät pyörivät jo kymmenettä kautta27.3.2025 11:06:10 EET | Tiedote
Alepa-fillareiden kausi alkaa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla 1.4.2025. HOK-Elannon Alepa-ketju toimii tuttuun tapaan pyörien pääyhteistyökumppanina – tänä kesänä jo kymmenettä vuotta peräkkäin.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme