Lastensuojelun KeskusliittoLastensuojelun Keskusliitto

Kutsu: Kokemus asiantuntijuutena – eväitä kokemusasiantuntijoiden työn ymmärtämiseen

Jaa
Tekeekö oma kokemus ihmisestä asiantuntijan? Mitä kokemusasiantuntijuus oikeastaan on ja mitä lisäarvoa se voi tuoda sosiaali- ja terveyspalveluihin?

Kokemusasiantuntijoita on kuntien sosiaali- ja terveyspalveluissa enenevässä määrin vertaistuen ja avun lähteenä. Toimittajille kokemusasiantuntijat voivat tarjota arvokasta kokemustietoa esimerkiksi omaishoitajuudesta, riippuvuuksista tai lastensuojelusta.

Lastensuojelun Keskusliiton koordinoima Kaikille eväät elämään -avustusohjelma järjestää 13.11. tilaisuuden, jossa kokemusasiantuntijat kertovat itse asiantuntijuudestaan: mitä se merkitsee ja miten se toteutuu eettisesti. Tilaisuudessa pohditaan myös, millaista identiteettiä kokemusasiantuntijuus rakentaa ja millaisia haasteita sen liittämiseen esimerkiksi osaksi kunnan palveluita liittyy.

Osallistujat pääsevät myös itse työskentelemään kokemusasiantuntijuuteen liittyvien teemojen parissa. Yleisöluennot striimataan osoitteessa https://www.kunta.tv/suorat-lahetykset/muut-live/kokemus-asiantuntijuutena-13-11-2019/.

Tilaisuudessa tarjotaan lounas sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan luentoja ja tilaisuudessa on myös mahdollista tutustua eri alojen kokemusasiantuntijoihin ja haastatella heitä.

Tilaisuus järjestetään 13.11. klo 9-15:30 Kallion korttelissa, Palmia kokous- ja kongressikeskuksessa (Toinen linja 14, 00530 Helsinki). Koko ohjelma löytyy osoitteesta https://www.lskl.fi/tapahtumat/kokemus-asiantuntijuutena/.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Lisätietoja: Hankekoordinaattori Ville Lavikainen, ville.lavikainen@lskl.fi, p. 040 030 5031

ilmoittautumiset: Viestintäpäällikkö Juuli Hurskainen, juuli.hurskainen@lskl.fi, p. 050-3533480

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lastensuojelun Keskusliitto
Lastensuojelun Keskusliitto
Armfeltintie 1
00150 HELSINKI

http://www.lskl.fi

Kaikille eväät elämään – avustusohjelma eriarvoisuuden vähentämiseksi (2017-2020) edistää lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisia mahdollisuuksia ja torjuu ylisukupolvista syrjäytymistä. Ohjelmaa rahoittaa STEA. Ohjelma kuuluu sosiaali- ja terveysministeriön Suomi 100 -avustusohjelmaan.

Ohjelmassa on mukana 23 lasten, nuorten ja lapsiperheiden parissa työskentelevän järjestön kehittämishanketta. Lastensuojelun Keskusliitto koordinoi ohjelman toteutusta ja tukee hankkeiden kehittämistyötä, osaamista ja verkostoitumista sekä viestii hankkeiden tuloksista ja vaikutuksista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lastensuojelun Keskusliitto

Alle 3-vuotiaiden lasten oikeus laadukkaaseen varhaiskasvatukseen tulee turvata3.6.2024 06:00:00 EEST | Tiedote

Hyvinvoinnin, kehityksen ja oppimisen perusta luodaan jo aivan varhaislapsuudessa. Viime vuosikymmeninä varhaiskasvatusta on kehitetty Suomessa merkittävästi ja sen asema osana lapsen kasvun ja oppimisen polkua on vahvistunut. Pienimmät lapset ovat kuitenkin jääneet vähemmälle huomiolle, ja kuitenkin mitä pienempi lapsi on, sitä merkittävämpää on esimerkiksi henkilöstön pysyvyys sekä sujuva yhteistyö kodin ja varhaiskasvatuksen välillä. Tämä edellyttää toimia niin kansallisella tasolla kuin kuntatasolla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye