Ouluun avataan artesaaniburgeriravintola Social Burgerjoint

Social Burgerjoint laajentaa ravintolayhteisöään merkittävästi tänä vuonna. Tänä vuonna on avattu viisi uutta ravintolaa. Huomenna keskiviikkona yhteisön yhdeksäs ravintola avataan Ouluun. Ravintolan franchisingyrittäjinä aloittavat Juha Ylitalo ja Reman Doski.
Palkitun burgeriyhteisön käsintehdyt artesaaniburgerit ovat burgereiden parhaimmistoa. Social Burgerjointin Brookdale-burgeri valittiin Euroopan parhaaksi syyskuussa järjestetyssä European Street Food Awardsissa. Voittoisa Brookdale sisältää kotimaisen naudanlihapihvin, cheddarjuustoa, bearnaisemajoneesia ja pikkelöityä punasipulia briossisämpylän sisällä. Sama burgeri valittiin kesäkuussa järjestetyillä, Suomen ensimmäisillä Burger lovers -festivaaleilla parhaaksi lihaburgeriksi.
”Vähemmän on enemmän. Burgerimme makumaailma on hiottu huippuunsa ja olemme valinneet kaikkiin listallamme oleviin burgereihin parhaimmat raaka-aineet. Konsepti on yksinkertainen. Mitään salaisia reseptejä meillä ei ole, vaan pääosassa on aina pihvi. Tämä on valitettavan usein unohtunut artesaaniburgeritrendissä. Olemme innoissamme, että saamme nyt tarjoilla burgereitamme myös Oulussa”, Social Burgerjointin luova johtaja ja The Burgermeister Pikkis Tuomonen sanoo.
Festareita kiertäneestä ruokarekasta taipaleensa aloittanut Social Burgerjoint on kasvanut lyhyessä ajassa burgeriyhteisöksi, jolla on ravintoloita Oulun lisäksi Vaasassa, Lahdessa ja Etelä-Suomessa. Oulun ravintola avataan osoitteessa Kauppurienkatu 10. Ravintola on auki maanantaista torstaihin klo 10.30–22, perjantaisin 10.30–23, lauantaisin klo 12–23 ja sunnuntaisin klo 12–21.
”Meille on tärkeää löytää hyvän sijainnin lisäksi toimintaa pyörittämään samat unelmat jakavat, intohimoiset tekijät. Oulun ravintolaa lähtevät johtamaan franchisingyrittäjät Juha ja Reman, joilla on molemmilla vahva ravintola-alan osaaminen ja yrittäjätausta. Olemme innoissamme yhteistyöstä”, Tuomonen sanoo.
Jokaisen Social Burgerjoint -ravintolan sisustuksen erityispiirre on graffititaiteilija JUGIX2:n tekemä ainutlaatuinen graffitimaalaus.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Pikkis Tuomonen, The Burgermeister, Social Burgerjoint
044 275 1336, pikkis@burgerjoint.fi
Elina Hautala, kaupallinen johtaja, Social Burgerjoint
050 328 7778, ellu@burgerjoint.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Social Burgerjoint on Pikkis Tuomisen ja Herkko Volasen perustama ravintolayhteisö, jonka ensimmäiset askelmerkit hahmoteltiin Pearl Jamin keikalla Berliinissä vuonna 2015. Euroopan parhaaksi tituleerattua burgeria, ensi alkuun ruokarekasta, sittemmin ravintolayhteisönsä kautta tarjoilevasta yrityksestä tuli osa Kotipizza Groupia loppuvuodesta 2017.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oy
Kotipizza vie suomalaista pizzakulttuuria maailman huipulle – pizzakonkari tuomariksi Las Vegasin pizzakisoihin4.4.2025 09:57:33 EEST | Tiedote
Kotipizzan pizzamestari sekä laatu ja tuoteturvallisuuspäällikkö Heikki Sikström kutsuttiin tuomariksi maailman suurimpiin pizzakilpailuihin, jotka järjestettiin maaliskuussa Las Vegasissa. Yli 800 osallistujaa keräävä Pizza International Challenge -kilpailu kokosi yhteen alan parhaimmat eri puolilta maailmaa. Sikström edusti Suomea paitsi tuomaristossa myös suomalaisen pizzakulttuurin lähettiläänä.
Ihmisläheiset johtajat löytyvät ravintola-alalta22.11.2024 15:59:44 EET | Tiedote
Ravintola-alan toimijat menestyivät gaalassa, jossa juhlittiin vaikuttavia esimerkkejä ihmisläheisestä johtajuudesta ja organisaatiokulttuurista. Jungle Juice Barin toimitusjohtaja Elli Holappa, McDonald’s-yrittäjä Johanna Junkkari ja Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen palkittiin Ihmisläheinen työelämä 2024 -gaalassa.
Kuluttajia ei kiinnosta vastuullinen pizza12.6.2024 11:11:40 EEST | Tiedote
Kotipizzan Ilmastolaskuri tuo verkkokauppaan kaikkien pizzojen ja ruokatuotteiden hiilijalanjäljen helposti saataville, mutta laskuria käytetään toistaiseksi hyvin vähän. Laskurin vähäinen käyttö viittaa siihen, että kuluttajat arvostavat tällä hetkellä enemmän herkullista ja laadukasta pizzaa.
Vuoden Kotipizza-yrittäjät pyörittävät Suomen suurinta Kotipizza-ravintolaa Rovaniemellä26.3.2024 14:49:53 EET | Tiedote
Kotipizza-ketju palkitsi franchiseyrittäjät Vesa ja Sirpa Säkkisen vuoden yrittäjinä Suomen Franchising-Yhdistyksen Franny Awards -tilaisuudessa. Yrittäjät palkittiin ansiokkaasta yrittäjäurastaan sekä erinomaisesta myynnin kasvusta.
Kotipizza Group mukana perustamassa uutta kasvipohjaisen ruoan Pro Vege -yhdistystä30.11.2023 12:58:23 EET | Uutinen
Kotipizza Group on mukana yhdentoista muun toimijan kanssa perustamassa uutta Pro Vege -yhdistystä. Uuden yhdistyksen tarkoituksena on edistää kasvipohjaisten tuotteiden kehitystä sekä kysynnän ja tarjonnan kasvua Suomessa. Yhdistyksessä toimii laaja joukko suomalaisia elintarvikealan yrityksiä, ruoka-alan toimijoita sekä päivittäistavaraketjuja.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme