Suomen Seniorihoiva Oy

Jaana Kinnunen Suomen Seniorihoivan asiakasvastaavaksi

Jaa
Jaana Kinnunen on nimitetty Suomen Seniorihoiva Oy:n asiakasvastaavaksi 3.2.2020 alkaen. Nimityksen myötä yhtiö panostaa asiakaspalvelun laatuun ja digitaalisten palvelujen kehittämiseen.
Asiakasvastaava Jaana Kinnunen.
Asiakasvastaava Jaana Kinnunen.

Jaana Kinnusen vastuualueelle kuuluu puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu sekä erilaisten sähköisten kanavien hyödyntäminen myyntiä tukevissa toiminnoissa. Jaana on koulutukseltaan lähihoitaja ja hänellä on monipuolinen kokemus myös toimistotyöstä.

- Toivotamme Jaanan sydämellisesti tervetulleeksi Suomen Seniorihoivaan. Jaanan kokemus ikäihmisten hoivatyöstä yhdessä hänen asiakaspalvelutaustansa kanssa vahvistavat merkittävästi palvelutoimintojamme. Jaanalla on tärkeä rooli, sillä hän tulee olemaan monelle ensikontakti yritykseemme, kertoo Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen.

Henkilökohtainen, puhelimitse tapahtuva kontakti tulee jatkossakin olemaan yhtiön tärkein kommunikaatiomuoto, jonka rinnalle tuodaan aiempaa monipuolisempia palvelukanavia. Yhtiön verkkosivuilla on avattu myös chat-asiakaspalvelu.

Kinnunen kiinnostui Suomen Seniorihoivasta tutustuttuaan yrityksen toimintaan ja arvopohjaan internetissä.

- Rakastan työskentelyä ikäihmisten parissa, mutta kaipasin takaisin asiakaspalvelun pariin. Suomen Seniorihoivasta sain työn, jossa pystyn yhdistämään intohimoni asiakaspalveluun ja haluun tehdä työtä seniorien hyväksi. On innostavaa saada olla mukana kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, kertoo Jaana Kinnunen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Asiakasvastaava Jaana Kinnunen.
Asiakasvastaava Jaana Kinnunen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Seniorihoiva Oy
Suomen Seniorihoiva Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

010 324 9000https://suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii seitsemällä eri paikkakunnalla työllistäen yli 70 hoiva-alan ammattilaisia. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Seniorihoiva Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye