Espoon kaupunki - Esbo stad

Bodom Ämmässuo – kaupunki kuvissa -näyttely KAMUssa kertoo muuttuvasta kaupungista

Jaa
KAMUn Bodom Ämmässuo -näyttely tuo kuva-arkiston suosituimmat ja tykätyimmät kuvat Espoon kaupunginosista nähtäville 18.3.2020 alkaen Espoon kaupunginmuseoon KAMUun Tapiolaan. Näyttelyssä on esillä yli 200 kuvaa 56:sta eri kaupunginosasta Bodomista Ämmässuolle valokuvasuurennoksina ja projisointeina.
Lintuvaara (kuva: Olavi Janatuinen / Espoon kaupunginmuseo)
Lintuvaara (kuva: Olavi Janatuinen / Espoon kaupunginmuseo)

 Näyttelyaiheen taustana on vuonna 2017 toteutettu somekampanja ”Bodom – Ämmässuo All Year Long”. Somekampanja oli viikoittain KAMUn Facebookissa julkaistu sarja, jossa esiteltiin joka torstai valikoituja kokoelmakuvia Espoon virallisista kaupunginosista. Kuvia valittaessa pyrittiin saamaan kustakin kaupunginosasta historiallisesti monipuolinen katsaus.

Näyttely tarjoaa mahdollisuuden tutustua monivivahteiseen Espooseen ja muuttuvaan kaupunkikuvaan valokuvien kautta. Valokuvanäyttelyn kuvat myydään näyttelyn päätyttyä kiinnostuneille. Valokuviin voi tehdä ostovarauksen näyttelyn päättymiseen saakka. Jos kuvaan liittyy useita varauksia, se arvotaan kaikkien varanneiden kesken näyttelyn päätyttyä.

Bodom Ämmässuo – Kaupunki kuvissa
18.3.2020–13.9.2020
KAMU Espoon kaupunginmuseo
näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

KAMU Espoon kaupunginmuseo
intendentti
Minna Vento
puh. 050 363 4985
minna.vento@espoo.fi


markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
Jonna Pennanen
puh. 040 509 2365
jonna.pennanen@espoo.fi

Kuvat

Lintuvaara (kuva: Olavi Janatuinen / Espoon kaupunginmuseo)
Lintuvaara (kuva: Olavi Janatuinen / Espoon kaupunginmuseo)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

KAMU Espoo kaupunginmuseo on kulttuurihistoriallinen museo, joka vaalii, tutkii ja tallentaa Espoon alueen historiaa, asukkaiden tarinoita ja kulttuuriperintöä. KAMUn museoperheeseen kuuluvat Talomuseo Glims, Historiamuseo KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Huvilamuseo Villa Rulludd, Koulumuseo Lagstad ja ”vuoden eurooppalainen museo 2020” ehdokkaana oleva Saaristomuseo Pentala – museoiden yhteenlaskettu kävijämäärä on yli 100 000 (2019). Espoon kaupunginmuseo on perustettu v.1958.

espoonkaupunginmuseo.fi | kulttuuriespoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme