Osuuskauppa Keskimaa

Laukaan S-market palvelee toistaiseksi ympäri vuorokauden

Jaa
Osuuskauppa Keskimaa laajentaa S-market Laukaan aukioloaikoja poikkeustilanteen vuoksi. Maanantaista 20.4.2020 alkaen Laukaan S-market palvelee asiakkaita toistaiseksi ympärivuorokautisesti. 24/7-aukioloajalla halutaan tarjota asiakkaille mahdollisimman turvalliset puitteet asiointiin, kun asiakasmäärät tasoittuvat entisestään. Keskimaan ruokakaupoista myös Prisma Seppälä sekä S-market Savela Jyväskylässä palvelevat asiakkaita ympärivuorokautisesti.
S-market Laukaa palvelee toistaiseksi 24/7. Kuva: Nina Röppänen / Keskimaa
S-market Laukaa palvelee toistaiseksi 24/7. Kuva: Nina Röppänen / Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaa tarjoaa ainoana toimijana Keski-Suomen alueella ympärivuorokautisia aukioloaikoja. S-market Savelassa ympärivuorokautisen aukioloajat ovat olleet käytössä jo vuoden päivät, mutta poikkeustilanteen vuoksi 24/7-aukioloajat on otettu käyttöön myös Prisma Seppälässä ja maanantaista 20.4.2020 lähtien myös S-market Laukaassa.

− Näinä hyvin poikkeuksellisina aikoina haluamme tehdä kaikkemme helpottaaksemme ihmisten asiointia ruokakaupoissamme. Taataksemme asiakkaille mahdollisuuden asioida mahdollisimman turvallisesti ja juuri silloin, kun se heidän päivärytmiinsä parhaiten sopii, olemme päätyneet tarjoamaan ympärivuorokautisen aukioloajan toistaiseksi myös Laukaan S-marketissa, kertoo Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Reima Loukkola.

24/7-aukioloaika antaa mahdollisuuden siirtää kuormien purkamista yöaikaan tehtäväksi, jolloin myymälän käytävät vapautuvat asiakkaiden väljempään asiointiin heti aamuksi.

− Meillä S-market Laukaassa aamun ensimmäiset tunnit ovat olleet erityisen suosittuja. Asiakkaillamme on selkeästi halu asioida hyvinkin varhain aamusta, joten päädyimme ratkaisuun kokeilla 24/7-aukioloaikaa. Toimenpiteen toivotaan vaikuttavan positiivisesti asiakasvirtojen tasaantumiseen, jolla on suuri merkitys niin asiakkaiden kuin meidän henkilökunnankin turvallisuuteen, toteaa S-market Laukaan marketpäällikkö Nina Röppänen.

S-market Laukaan henkilökunta on ottanut positiivisesti vastaan uudet aukioloajat. Pidemmät aukioloajat ovat myös lisänneet henkilökunnan tarvetta, joten lomautusuhan alla olleita Keskimaan hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisia on pystytty kutsumaan töihin ruokakaupan tarpeisiin.

− Vapaaehtoista henkilökuntaa on löytynyt hyvin yövuoroihin. Meitä on auttanut suuresti myös se, että oman henkilökunnan lisäksi olemme saaneet Keskimaan toistaiseksi suljetuista ravintoloista ravintola-alan ammattilaisia meille avuksi, Röppänen jatkaa.

Keskimaan kaikissa marketeissa on aamun ensimmäinen aukiolotunti rauhoitettu riskiryhmiin kuuluville viikon jokaisena päivänä. Ympärivuorokauden palvelevissa myymälöissä suositellaan niin ikään riskiryhmään kuuluville varhaista aamuasiointia, jolloin kaikki pinnat on juuri puhdistettu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, Nina Röppänen, marketpäällikkö S-market Laukaa, 010 767 4500, nina.roppanen@sok.fi


Osuuskauppa Keskimaa, Reima Loukkola, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja, 010 767 3042, reima.loukkola@sok.fi

Kuvat

S-market Laukaa palvelee toistaiseksi 24/7. Kuva: Nina Röppänen / Keskimaa
S-market Laukaa palvelee toistaiseksi 24/7. Kuva: Nina Röppänen / Keskimaa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 632 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 133 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan huoneistohotelli Himoksella Sokos Hotels -brändin alle – nimeksi Break Sokos Hotel Himos17.6.2024 15:00:00 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Keskimaa on aloittanut Himoksella lomahuoneistojen rakennuttamisen toukokuussa 2024. Himoksen Länsirinteiden juurelle rakennetaan kolmen kiinteistön kokonaisuus, joihin tulee yhteensä 121 huoneistoa sekä ravintola terasseineen. Maanantaina 17.6.2024 rakennuksen peruskiven muuraustilaisuuden yhteydessä hotellin nimeksi julkistettiin Break Sokos Hotels Himos. Tilaisuudessa rakennuksen perustuksiin kätkettiin perinteikkääseen tyyliin aikakapseli.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye