Presto Paloturvallisuus Oy

Presto Paloturvallisuus Oy laajenee Etelä-Pohjanmaalla - Sammutinhuolto Tiisjärvi Oy osaksi Prestoa

Jaa
Presto Paloturvallisuus Oy otti uuden askeleen kasvumatkallaan 16.6.2020 Sammutinhuolto Tiisjärvi Oy:n liittyessä osaksi Presto-konsernia.

Sammutinhuolto Tiisjärvi jatkaa toimintaa nykyisellä henkilöstöllään Seinäjoen Runkotiellä, jossa yritys on palvellut asiakkaitaan jo yli 30 vuoden ajan. Operatiivisesta toiminnasta vastaavat Preston aluejohtaja Harri Pitkänen sekä Sammutinhuolto Tiisjärven huoltopäällikkö Jari Tiisjärvi. Uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetään Preston toimitusjohtaja Jari Kortelainen.

Olen vakuuttunut siitä, että Sammutinhuolto Tiisjärvi ja Presto pystyvät yhdessä tarjoamaan asiakkaille entistä laajempaa palvelua ja uusia ratkaisuja paloriskien hallintaan liittyvissä haasteissa. Olemme erittäin iloisia voidessamme nyt toivottaa Sammutinhuolto Tiisjärven työntekijät tervetulleiksi Presto-perheeseen. Saamme lisää asiantuntemusta sekä uutta energiaa ja voimaa Etelä-Pohjanmaalle”, Preston toimitusjohtaja Jari Kortelainen kertoo.

Sammutinhuolto Tiisjärvi on Seinäjoella toimiva yritys, jolla on pitkät perinteet laadukkaiden paloturvallisuuspalvelujen tarjoajana Etelä-Pohjanmaalla.

”Liittyminen osaksi Presto-perhettä tuntuu erittäin hyvälle ja on luonnollinen seuraava askel yritykselle ja sen kasvulle. Asiakkaamme saavat jatkossa meiltä laajemman paloturvallisuusalan palvelu- ja tuotevalikoiman”, sanoo Sammutinhuolto Tiisjärven omistaja Jari Tiisjärvi.

”Odotan innolla, että pääsemme yhdessä Sammutinhuolto Tiisjärven henkilöstön kanssa syventämään yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Seinäjoen toimipiste ja yrityksen ammattitaitoinen henkilöstö vahvistavat entisestään paikallista palveluamme Etelä-Pohjanmaalla”, kertoo Preston aluejohtaja Harri Pitkänen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

• Jari Kortelainen, toimitusjohtaja Presto Paloturvallisuus Oy, 010 3877 201
• Jari Tiisjärvi, Sammutinhuolto Tiisjärvi Oy, 0500 566 171
• Harri Pitkänen, aluejohtaja Presto Paloturvallisuus Oy, 010 3877 211

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Presto Paloturvallisuus Oy
Teerisuonkuja 7
00700 Helsinki

http://www.presto.fi

Presto Paloturvallisuus Oy tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista paloriskien hallintaa valtakunnallisesti ”Fire risk management™” konseptinsa kautta - sisältäen sekä paloturvallisuuspalvelut, että -tuotteet. Yhtiö on osa ruotsalaisomistuksessa olevaa Presto-konsernia. Presto on alansa johtava toimija, jolla on yli 60 vuoden kokemus asiakkaittensa paikallisesta palvelemisesta. Prestolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa sekä Norjassa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Presto Paloturvallisuus Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye