Resteliltä loppuvuoden etäjuhliin kotiin toimitettava pikkujoulumenu

Helposti tilattavien ja kotiin kuljettavien juhlamenujen kysyntä on kasvanut pikkujoulukauden lähestyessä. Restelin operoima Food&Events Tapahtumaravintolat -ketju on vastannut kysyntään kehittämällä kolmen ruokalajin menuun, joka sopii erinomaisesti pikkujouluihin. Menun takaa löytyy Kim Palhus, joka tunnetaan Ny Nordisk Mat Ambassadorina ja Food&Events Culinary Academyn keittiöpäällikkönä.
”Pikkujoulumenussa kulinaristiset oivallukset ja modernit trendit yhdistyvät suomalaisiin raaka-aineisiin”, kuvailee Palhus kehittämäänsä menua.
Menun tähtenä on pääruokana tarjoiltava kesältä tuttu grilliherkku flat iron steak, joka on muuttunut 50-luvun kuvepaistista moderniksi herkuksi. Lihaa kuivamarinoidaan kokonainen vuorokausi yrttiseoksessa ennen kuin sitä kypsennetään kymmenen tuntia matalassa höyrylämmössä.
”Lakritsimaisen murea liha kruunataan punaviinikastikkeella, jossa on suomalaisten miilunpolttajien henki – terva”, kertoo Palhus.
Pikkujoulumenusta on saatavilla myös vegaaninen versio.
Food&Events Tapahtumaravintolat vastaa myös menun kotiinkuljetuksesta:
”Toteutamme kotiinkuljetuksen pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Lahdessa neljänä perjantaina alkaen 20.11. Pikkujoulumenun hintaan on paketoitu kuljetuskustannukset ja kokonaisuuden arvonlisäveroton hinta on 35 euroa per toimitusosoite”, kertoo Food&Events Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Kristian Helanne.
Valmiiden menujen lisäksi Restel tuo pikkujoulumyyntiin verovähennyskelpoiset aterialahjakortit. Lahjakorttipaketeissa löytyy monipuolisia ateriavaihtoehtoja, kuten Taco Bellin Crunchwrap Supreme -ateria, Raxin Fantasia-pizza ja Burger Kingin Steakhouse-ateria. Lahjakorttien toimitukset onnistuvat pikkujoulumenun tapaan suoraan työntekijöiden kotiosoitteisiin.
Lisätiedot ja tarkemmat ohjeet tilaukseen verkkosivuilta www.etapikkujoulut.fi.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Kristian Helanne, ketjujohtaja
Food&Events Tapahtumaravintolat, Restel Ravintolat Oy
Hämeentie 19
00500 Helsinki
+358 (0) 40 831 8300 | kristian.helanne@restel.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu 200 ravintolaa, työllistäen yli 2 500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoiminnan Juttutuvassa ja Meripaviljongissa1.7.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat vahvistaa asemaansa Helsingin ravintolakentässä aloittamalla operoinnin kahdessa tunnetussa ravintolassa. 1.7.2025 alkaen. Food&Events Tapahtumaravintolat ottaa vastuulleen legendaarisen Juttutuvan ja ainutlaatuisen, merellisen Meripaviljongin toiminnan. Ravintola Meripaviljonki avautuu asiakkaille keskiviikkona 2.7. ja ravintola Juttutupa perjantaina 4.7.2025. Kyseessä on ensimmäinen vaihe Food&Events Tapahtumaravintoloiden toiminnan laajentumisessa osaksi Paasitornin ravintolakokonaisuutta. Samaan aikaan Restel ottaa operoinnin haltuunsa talon tilausravintoloissa Paasiravintolassa ja Paasin Kellarissa, ja myöhemmin tänä vuonna myös ravintola Graniittilinnassa. Juttutupa on jo yli vuosisadan ajan ollut olennainen osa Helsingin kulttuurielämää ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Se on ollut tunnettu paitsi historiastaan myös legendaarisista musiikkiklubi-illoistaan, jotka jatkuvat tulevaisuudessakin uudistumisen rinnalla. Meripaviljonki taas tar
“Huili tekee hyvää” – Restelin uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili lanseerataan Nesteen asemille25.6.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Suomen tieverkoston varrelle nousee uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili, jonka ytimessä on laadukas ruoka. Huili syntyi halusta luoda paikka, jossa matkantekijä voi hengähtää.
Restel ja Neste aloittavat yhteistyön osassa Suomen liikenneasemaverkostoa4.3.2025 11:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Neste Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee ravintola- myymälä- ja autoilupalvelujen tarjoamista osalla Neste- asemia. Restelillä on jo kokemusta liikenneasemien ravintolapalveluista, joten uusi yhteistyö on erinomainen lisä konsernin ravintolavalikoimaan.
Casino Helsingin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille27.2.2025 09:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen Casino Helsingin ravintolapalveluista. Restelin tavoitteena on kehittää kasinon ravintolapalveluita ja varmistaa, että asiakkaat saavat siellä unohtumattomia elämyksiä myös tulevaisuudessa.
Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille16.1.2025 09:45:00 EET | Tiedote
Restel on voittanut kilpailutuksen Helsinki Congress Paasitornin ravintolatoiminnan toteuttamisesta. Restelin innovatiivisuus sekä vahva kokemus ja näytöt tapahtumatalojen ravintolatoimintojen toteuttajana olivat kilpailutuksessa ratkaisevia tekijöitä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme