BDO Oy

Tiedote: BDO on ostanut tilintarkastustoimistojen Helle Partnersin liiketoiminnan ja HelBalin osakekannan

Jaa
BDO Oy on ostanut tilintarkastusta ja vero- ja neuvonantopalveluja tarjoavien Helle Partners Oy:n liiketoiminnan ja HelBal Oy:n osakekannan. Helle Partners ja HelBal ovat erikoistuneet Baltia- ja Venäjä-taustaisten yritysten suomalaisten tytäryhtiöiden tilintarkastukseen ja konsultointiin. Helle Partnersin ja HelBalin yhteenlaskettu liikevaihto on noin 1M euroa.
BDO:n logo
BDO:n logo

Vuodenvaihteessa toteutuneet yrityskaupat tukevat BDO:n kasvustrategian toteutumista. Niiden myötä Helle Partnersin ja HelBalin asiakkaat ja henkilökunta siirtyvät BDO:lle.

- Toivotamme Helle Partnersin ja HelBalin asiakkaat ja henkilökunnan lämpimästi tervetulleiksi BDO:lle. Monipuolisen ja vahvan osaamisemme kautta voimme palvella uusia asiakkaitamme kattavasti heidän tarpeidensa mukaan sekä Suomessa että kansainvälisesti, sanoo BDO:n toimitusjohtaja Taneli Mustonen.

Yrityskauppojen myötä BDO saa uudet paikallistoimistot Porvooseen ja Hyvinkäälle, ja palvelee nyt asiakkaita koko Suomessa 17 toimipisteen kautta.

Yrityskaupan syntymistä edesauttoi samanlainen arvopohja.

-        Helle Partnersilla ja HelBalilla on ollut samanlainen asiakaslähtöinen ja ihmisläheinen toimintatapa kuin BDO:lla, missä kaiken tekemisen lähtökohta on halu auttaa, Taneli Mustonen jatkaa.

Helle Partnersin ja HelBalin omistajana toiminut Timo Helle kertoo yrityskauppojen tulevan sopivaan aikaan.

-        Liiketoimintamme kasvettua merkittävän kokoiseksi meidän on oikea aika siirtyä osaksi suurempaa organisaatiota. Myös asiantuntijamme ovat innoissaan tilaisuudesta päästä osaksi kasvavaa BDO-konsernia, Helle kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taneli Mustonen
toimitusjohtaja, BDO
taneli.mustonen@bdo.fi
044 033 3263

Kuvat

BDO:n logo
BDO:n logo
Lataa
BDO:n toimitusjohtaja Taneli Mustonen
BDO:n toimitusjohtaja Taneli Mustonen
Lataa
Helle Partnersin logo
Helle Partnersin logo
Lataa
HelBal Oy:n logo
HelBal Oy:n logo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

BDO Oy
BDO Oy
Vattuniemenranta 2
00210 HELSINKI

020 743 2920http://www.bdo.fi

BDO on tilintarkastusta, vero- ja lakipalveluja, taloushallinnon palveluja ja neuvonantoa tarjoava asiantuntijaorganisaatio, joka toimii kansainvälisesti 167 maassa. BDO palvelee asiakkaita Suomessa 17 paikkakunnalla 280 asiantuntijan voimin, maailmanlaajuisesti meitä on yli 91 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BDO Oy

Suunnitteilla IFRS-siirtymä? Hyvä valmistautuminen ja oikeat valinnat auttavat eteenpäin31.8.2023 10:45:00 EEST | Blogi

Listautuvat tai ulkomaista rahoitusta havittelevat yhtiöt kohtaavat tulikokeen, kun sovellettava kirjanpito- ja tilinpäätösnormisto pitää vaihtaa kansainväliseen muotoon. IFRS-siirtymän monimutkaisuus ja mittavat dokumentaatiovaatimukset tulevat monille yhtiöille yllätyksenä. Kunnon valmistautumisella ja oikeilla valinnoilla päästään kuitenkin lopputulokseen, joka kelpaa myös sijoittajille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme