Snellmanin uusi maksapasteijapakkaus auttaa vähentämään ruokahävikkiä
Ruokahävikin vähentäminen on yksi parhaista keinoista vähentää ruuan vaikutuksia ilmastoon ja ympäristöön. Ruokahävikki on asia, johon meistä jokainen voi vaikuttaa. Tässä Snellman haluaa toimia kuluttajan apuna.
– Haluamme tehdä vastuullisemmista valinnoista ihmisille helppoa. Tarjoamalla parempia elintarvikepakkauksia voimme vaikuttaa ruokahävikin vähentämiseen kotona. Kehittämällä oivaltavia pakkauksia hävikki vähenee automaattisesti ilman, että sitä tarvitsee juuri miettiä, sanoo Snellmanin markkinointi- ja viestintäjohtaja Tommi Fors.
Lihaliemestä parempi maku
Pakkausuudistuksen yhteydessä maksapasteijoiden makua on parannettu lihaliemellä. Uudistettu tuote on nyt myös täysin maidoton. Lihaliemellä on osuus myös hävikin vähentämisessä.
- Hyödynnämme liemen valmistukseen lihaleikkuusta yli jääviä luita ja keitämme niistä itse lihaliemen. Maukkaan liemen perustana ovat liha, luut ja aidot mausteet, tuoteryhmäpäällikkö Johanna Salo kertoo.
Luiden hyödyntämistä varten Snellman investoi viime vuonna liemitehtaaseen, joka toimii biokaasulla, kuten koko Snellmanin tehdas Pietarsaaressa.
Uudistetut maksapasteijat:
- Maksapasteija 2 x 75 g
- Maalaismaksapasteija 2 x 75 g
- Ruohosipulimaksapasteija 2 x 75 g
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätietoja:
Tommi Fors, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Snellmanin Lihanjalostus Oy
044-7966513, tommi.fors@snellman.fi
Kuvat
Liitteet
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Snellmanin Lihajalostus Oy on pietarsaarelainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia liha-, leikkele- ja makkaratuotteita jo 70 vuotta. Yhtiöllä on tinkimättömät periaatteet valmistaa tuotteita, joissa lihapitoisuus on korkea eikä turhia lisäaineita käytetä. Pietarsaaren tehtaalla työskentelee noin 900 henkilöä. Snellmanin Lihanjalostus Oy kuuluu elintarvikealan Snellman-konserniin.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Oy Snellmanin Lihanjalostus Ab
Undersökning bekräftar: Snellmans medvurst är ren11.4.2024 12:00:00 EEST | Tiedote
På grund av hepatit E-virusdebatten som har dykt upp de senaste veckorna har Snellmans Köttförädling Ab ännu på eget initiativ låtit undersöka köttet som används som råvara för produktionen av medvurst. Prover som undersökts vid det oberoende Eurofins Scientific Finland Oy-laboratoriet har visat sig vara fullständigt rena.
Snellmanin meetvurstit ovat tutkitusti puhtaita11.4.2024 12:00:00 EEST | Tiedote
Viime viikkoina esiin nousseen hepatiitti E -viruskeskustelun myötä Snellmanin Lihanjalostus Oy on halunnut vielä oma-aloitteisesti tutkituttaa meetvurstin raaka-aineena käyttämänsä lihan. Riippumattomassa Eurofins Scientific Finland Oy:n laboratoriossa nyt tutkitut Snellmanin näytteet ovat osoittautuneet täysin puhtaiksi.
ÅTERKALLELSE: Snellman Rostad kycklingflarn original 180 g15.2.2023 13:00:08 EET | Tiedote
Snellman återkallar produkten Rostad kycklingflarn original 180 g, eftersom märkningarna på förpackningen är felaktiga.
TAKAISINVETO: Snellman Paahdettu kanalastu original 180 g15.2.2023 12:55:54 EET | Tiedote
Snellman vetää takaisin tuotteen Paahdettu kanalastu original 180 g, koska tuotteen pakkausmerkinnöissä on virhe.
Snellman satsar på köttbullar – ny fabrik möjliggör nya produkter24.8.2022 08:00:00 EEST | Tiedote
Familjeföretaget Snellmans Köttförädling Ab som är känt för sina högklassiga köttprodukter, gör nya landvinningar inom färdig mat. Fabriken i Jakobstad har fått en rejäl tillbyggnad, som gör det möjligt att börja producera nya typer av produkter. I september lanseras de första nya produkterna när Riktiga köttbullar och Riktiga köttfärsbiffar når butikshyllorna.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme