
Livelähetys 12.5. klo 14: Luomuhilloihin uutta virtaa villiyrteistä

Aika: tiistaina 12.5.2020 klo 14.00–14.30
Linkki live-lähetykseen: https://www.youtube.com/watch?v=YeBshNPGMj0&feature=youtu.be
Mukana:
Ossi Paloneva tunnetaan villiruokaan keskittyvästä pop up -ravintola Villdistä. Ossi kertoo Suomen luonnon kasveista ja villiyrteistä, joita hyödynnetään liian vähän ruoanlaitossa ja keittiössä.
Inari Kettula on Suomen Sokerin markkinointipäällikkö, innokas marjastaja ja kotimaisten marjojen puolestapuhuja. Inari muistuttaa marjojen ja metsän hyvää tekevistä vaikutuksista terveydelle ja hyvinvoinnille, myös henkiselle.
Tule mukaan livelähetykseen ensi tiistaina!
Kuvat
Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Suomen Sokeri Oy
Livelähetys TÄNÄÄN klo 14: Luomuhilloihin uutta virtaa villiyrteistä12.5.2020 09:00:00 EEST | Tiedote
Tule kanssamme valmistamaan ja tuunaamaan luomuhilloja sekä kuulemaan, kysymään ja keskustelemaan Suomen kasvien, marjojen ja villiyrttien hyödyntämisestä kotikeittiössä. Lähetys on puolen tunnin pituinen.
Livelähetys 12.5. klo 14: Luomuhilloihin uutta virtaa villiyrteistä5.5.2020 09:30:00 EEST | Tiedote
Tule kanssamme valmistamaan ja tuunaamaan luomuhilloja sekä kuulemaan, kysymään ja keskustelemaan Suomen kasvien, marjojen ja villiyrttien hyödyntämisestä kotikeittiössä. Lähetys on puolen tunnin pituinen.
Kotitekoista hilloa uudella Luomuhillosokerilla29.4.2020 10:00:00 EEST | Tiedote
UUTUUS. Suomen Sokeri tuo kesäkuussa kauppoihin Dansukker Luomuhillosokerin. Villiruokaravintoloitsija Ossi Paloneva loihti luomuhillosokerista kaksi reseptiä: raparperichutneyn mesiangervolla ja mustikka-orvokkihillon.
Skoolaa tänä vappuna itsetehdyllä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti14.4.2020 10:00:00 EEST | Tiedote
Lapsuudenmuistot siitä, kun huhtikuussa vapun alla valmistettiin simaa ja paistettiin munkkeja, tuovat monen mieleen kevään. Muistorikkaat tuoksut lapsuudesta tarjoavat mielenrauhaa ja helpottavat tutkitusti stressiä. Nyt meillä on aikaa tuoda kevät ja tutut tuoksut keittiöön.
Hyvinvointia luonnosta ja marjoista2.7.2019 09:30:00 EEST | Tiedote
Tutkimusprofessori ja Michelin-huippukokki kertovat, miten metsä tarjoaa meille sekä hengen että ruumiin ravintoa. Suomen Sokeri käynnistää Marjat talteen -keräyshaasteen, joka kannustaa ja inspiroi suomalaisia ottamaan marjat talteen, säilömään ja nauttimaan sadosta. Haasteen taustalla on ajatus hyvää tekevästä luonnosta ja sen antimista.