TykkimäkiTykkimäki

Kotimaanmatkailun uusin tähti nousee Kouvolaan – huippulaadukas Resort on suunnattu niin perheille kuin kansainvälisille matkailijoille

Jaa
Kouvolan Käyrälammen rantaan nousee vuoden 2022 aikana uusi kotimaanmatkailun helmi, jollaista Suomessa ei ole aiemmin nähty – huippulaadukas resort-kokonaisuus muodostuu villoista, huviloista sekä huvipuistosta ja vesipuistosta!

Kymenlaakson matkailu vahvassa nosteessa

Kotimaanmatkailun kenttä täydentyy ensi vuonna uudentyyppisellä resort-kokonaisuudella, kun Kouvolan Käyrälammen rantaan avautuu Tykkimäki Resort. Vastaavaa resort-kokonaisuutta ei ole aiemmin Suomessa ollut, sillä resort muodostuu majoitus- ja ravintolapalveluiden lisäksi huvipuistosta ja vesipuistosta!

Tykkimäki Resort ei siis ole vain majoituskohde, vaan se on matkailukohde ja Suomen siistein resort, jossa asiakaskokemukseen panostetaan uusilla innovaatioilla!

Tykkimäki Resort on Kymen Seudun Osuuskaupan (KSO), käynnistämä hanke. Kymen Seudun Osuuskauppa tuottaa jo ennestään laadukkaita majoitus-, ravitsemis- ja vapaa-ajan palveluita alueen asukkaille sekä matkailijoille. Kymenlaakson matkailu on ollut vahvassa nousussa ja Tykkimäki Resort tuo maakuntaan uuden tyyppisen matkailukohteen

- Kymenlaakson ja sen lähialueen matkailuympäristö koostuu tänä päivänä useasta mielenkiintoisesta kohteesta, kuten KymiRingistä, Repoveden kansallispuistosta, Tykkimäen huvipuistosta sekä merellisistä kohteista eteläisessä Kymenlaaksossa. Nyt investoitava resort-kokonaisuus täydentää matkailutarjontaa ja tuo alueelle vetovoimaisen matkailukohteen, kertoo KSO:n toimitusjohtaja Harri Miettinen.

Resort palvelee ympärivuotisesti ja mahdollistaa myös suurempien tapahtumien järjestämisen

Tykkimäki Resortin majoitusalue muodostuu vaativaankin makuun soveltuvista villoista, arjen luksusta tarjoavista huviloista, tasokkaista kokoustiloista, luksustelttailusta sekä uudelle tasolle viedystä camping –alueesta. Vuodepaikkoja alueelle tulee noin 200 ja näiden lisäksi camping-alueelle voidaan majoittaa noin 300 matkailijaa. Alueelle rakentuu myös upea saunamaailma, ravintola ja aktiviteettialue.

Tykkimäen Huvipuisto sekä Aquapark yhdistyvät resort-kokonaisuuteen, jotka tarjoavat mahdollisuuden uudenlaiseen lomailuun Suomessa. Vesipuisto Aquapark sijaitsee resortin välittömässä läheisyydessä ja huvipuiston puolelle pääsee alueet yhdistävän kulkusillan kautta.  

- On hienoa, että saamme Suomeen uudenlaisen ja uniikin matkailukokonaisuuden, joka tukee kotimaanmatkailua sekä alueen elinvoimaa. Resort on myös hyvä tapahtuma-alusta, sillä siellä on majoitus- ja ravintolapalvelut sekä huvipuistopalvelut samassa, kertoo KSO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Virtanen.

Arjen luksus saa uuden merkityksen – kohtuuhintaiset perhehuvilat tarjoavat tasokkaan varustelun lisäksi järvimaiseman

Majoitus on olennainen osa lomailua ja siihen Tykkimäki Resort myös panostaa. Alueelle rakentuu hyvin varustellut ja viihtyisät huvilat, jotka majoittavat pariskunnat, perheet, ystäväporukat tai pienemmät työporukat kohtuuhintaan.

- Haluamme tarjota todellista arjen luksusta vieraillemme. Jokaisen huvilan katetut terassit, kaasugrillit, kaminatakat, saunat ja lämmitetyt ulkoporealtaat kuuluvat vakiovarusteisiin sekä jokaisesta huvilasta on myös suora näköyhteys kauniiseen suomalaiseen järvimaisemaan. Tämä kaikki ja vielä kohtuuhintaan, voiko parempaa lomaa toivoa, intoilee Mikko Virtanen.

Kokousvillat ovat huviloita suurempia ja tarjoavat hulppeat puitteet kokousmatkustukseen tai lomailuun. Työmatkustajat voivat myös hyödyntää villojen väliin rakennettavaa erillistä kokoustilaa, joka tarjoaa rauhalliset puitteet kokoustamiseen.

Glamping – kaikilla mukavuuksilla varustellut teltat tarjoavat kosketuksen luontoon

Suomessa vielä hieman uniikimpi majoitusvaihtoehto Glamour Camping, eli Glamping, tarjoaa uudenlaisen elämyksen lomailuun. Glamping -teltat on varusteltu laadukkailla sängyillä, minijääkaapeilla ja pienellä oleskelutilalla. Jokaisen teltan ulkopuolelta löytyy erillinen wc- ja suihkualue, joka on majoittujien henkilökohtaisessa käytössä. Teltassa voi majoittua joko yksin tai kahdestaan. Luksus-teltassa majoittuminen vastaa hotellihuonetasoista majoitusta, mutta luonnon äänet ja tunnelma ovat aistittavissa aivan uudella tavalla.

Moderni ja nykyaikainen leirintäalue tarjoaa karavaanareille ja telttailijoille unelmapuitteet

Leirintäaluelomailijoiden tarpeiden mukaisesti suunniteltu alue tarjoaa karavaanareille sekä telttailijoille unelmapuitteet lomailuun. Kaikki asuntoauto ja -vaunupaikat sekä telttapaikat ovat sähköistetyt. Karavaareille rakennetaan lisäksi jokaiselle asfaltoidulle paikalle omat terassit, jotka tarjoavat mukavat puitteet viettää aikaa myös ajoneuvon ulkopuolella. Modernit keittiö- ja huoltorakennukset sekä tasokkaat ulkogrillauspaikat tuovat lisämukavuutta omatoimimatkaajille.

Saunamaailma uudella tvistillä – löylyt voi ottaa myös järven päällä

Resort-alueelle rakentuva saunamaailma muodostuu panorama-saunoista, savusaunasta sekä kelluvasta saunasta. Jokaisesta panorama-saunasta on suora näköyhteys kauniiseen järvimaisemaan, ja lisärentoutumista tarjoavat saunojen terasseille sijoitetut porealtaat. Suomalaisen perinnesaunaelämyksen pääsee puolestaan nauttimaan pehmeissä savusaunalöylyissä ja uutta tvistiä saunakokemukseen tuo Käyrälammen päälle rakentuva kelluva sauna.

Järvivedessä vilvoittelua kaipaavat voivat tavallisten laiturien lisäksi pulahtaa myös järveen upotettuun allaslaituriin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tykkimäki
TykkimäkiKymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu-, ravitsemis- ja vapaa-ajankauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja noin 100 toimipaikassa alueellaan. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 86 000 kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

 

Tykkimäen huvipuisto on perustettu vuonna 1986 Lasten Päivän Säätiön toimesta. Huvipuisto sijaitsee Kouvolassa kauniin Salpausselän harjun päällä, historiallisella Tykkimäen alueella. Huvipuiston lisäksi Tykkimäeltä löytyy vesipuisto Aquapark sekä aktiveettipuisto Actionpark. Vuosittain puistoissa vierailee yli 200 000 iloista huvittelijaa.
Tykkimäki on Kymen Seudun Osuuskaupan omistama yritys ja näin ollen osa KSO-konsernia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tykkimäki

Tykkimäen huvipuisto, Aquapark ja Actionpark toivottavat kesän 2024 matkailijat tervetulleiksi – huvipuistossa uutuuslaite Horisontti ja artistikentän kärkinimiä2.4.2024 13:01:16 EEST | Tiedote

Tykkimäen kaikki kolme huvittelukohdetta ovat jälleen avoinna kesällä 2024. Tykkimäen huvipuiston portit avautuvat lauantaina 18.5. ja vesipuisto Aquaparkin altaat lauantaina 8.6.2024. Uudistunut sisäaktiviteettipuisto Actionpark palvelee läpi kesän Kouvolan Prismakeskuksessa. Kaakkois-Suomen merkittävintä matkailukohdetta täydentää Tykkimäki Resort – täydellinen tukikohta kesän parhaalle huvipuistoreissulle.

Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu27.10.2021 10:05:15 EEST | Tiedote

Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi KSO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Virtasen. Virtanen aloittaa tehtävässä 1.11.2021 alkaen. Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy:n koko osakekanta siirtyi Kymen Seudun Osuuskaupan omistukseen keväällä 2021 ja samassa yhteydessä sovittiin, että Sakari Pasasen toimitusjohtajuus päättyy 31.10.2021. Pasanen on Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy:n hallituksen käytettävissä neuvonantajana vuoden 2021 loppuun asti. - Tykkimäen Vapaa-aikakeskus on ollut merkittävä matkailukohde Kymenlaaksossa jo usean vuosikymmenen ajan. Haluamme kiittää Sakaria hänen arvokkaasta työpanoksestaan Kymenlaakson alueen matkailun kehittämisessä. Käynnissä olevilla ja tulevaisuudessa tehtävillä investoinneilla tulemme entisestään vahvistamaan Tykkimäen alueen roolia koko Kymenlaakson matkailun kärkihankkeena, kertoo KSO:n toimitusjohtaja Harri Miettinen. - Haluan myös omasta puolestani kiittää Sakaria alueen matkailun kehittäm

Tykkimäen Huvipuiston kesäkonsertit järjestetään tänä kesänä – lavalle nousee Suomen huippuartisteja22.6.2021 15:29:41 EEST | Tiedote

Tykkimäen Huvipuistossa on järjestetty jo useiden vuosien ajan suositut kesäkonsertit, joissa heinäkuun jokaisena torstaina lavalle nousee Suomen huippuartisteja. Lavalla on nähty niin suomirokin klassikoita kuin artistitaivaan uusimpia tähtiäkin. Viime kesänä konsertit jouduttiin perumaan koronatilanteen johdosta. Tänä kesänä suositut konsertit järjestetään jälleen ja lavalle nousevat mm. historiallisen määrän Emma-pystejä kahminut BEHM sekä suomirokin legendat Popeda, Neljä Ruusua ja Kolmas Nainen. - On hienoa, että pääsemme järjestämään konsertit tänä kesänä. Toivotamme artistit ja katsojat erittäin lämpimästi tervetulleeksi ja nauttimaan pitkästä aikaa livemusiikista huvipuiston uniikkiin miljööseen, kertoo Tykkimäen toimitusjohtaja Sakari Pasanen. Tykkimäen laaja alue mahdollistaa turvavälien pitämisen ja katsojilta toivotaan voimassa olevien koronaohjeistuksien noudattamista. - Asiakkaiden terveysturvallisuudesta huolehtiminen on osa jokapäiväistä toimintaamme huvipuistossa ja sa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye