Tykkimäki

Tykkimäen huvipuisto, Aquapark ja Actionpark toivottavat kesän 2024 matkailijat tervetulleiksi – huvipuistossa uutuuslaite Horisontti ja artistikentän kärkinimiä

Jaa

Tykkimäen kaikki kolme huvittelukohdetta ovat jälleen avoinna kesällä 2024. Tykkimäen huvipuiston portit avautuvat lauantaina 18.5. ja vesipuisto Aquaparkin altaat lauantaina 8.6.2024. Uudistunut sisäaktiviteettipuisto Actionpark palvelee läpi kesän Kouvolan Prismakeskuksessa. Kaakkois-Suomen merkittävintä matkailukohdetta täydentää Tykkimäki Resort – täydellinen tukikohta kesän parhaalle huvipuistoreissulle.

Tykkimäen Endeavour-laite.
Tykkimäen Endeavour-laite.

Horisontti on kesän 2024 uutuuslaite Tykkimäen huvipuistossa

Hurja Horisontti nousee Tykkimäen huvipuiston siluettiin kevään aikana ja laite on huvittelijoiden käytössä kesän alussa. Monipuolinen huvilaite täydentää Tykkimäen valikoimaa, ja se tarjoaa kyydit sekä rauhallisemmasta että vauhdikkaammasta menosta nauttiville.

Uutuuslaitteessa on kaksi erilaista ajo-ohjelmaa: rauhallinen maisema-ajo ja hiukset nostattava vapaa pudotus. Horisontti kohoaa 38 metrin korkeuteen huvipuiston ylle, josta aukeavat huikeat maisemat Käyrälammelle ja Tykkimäki Resortille. Maisema-ajossa laitteen pituusraja on 100 cm ja vapaapudotuksessa 120 cm. Yhdellä kertaa laitteen kyytiin mahtuu 16 henkilöä.

Horisontin on rakentanut italialainen huvipuistolaitteiden valmistaja SBF Visa Group. Rakennustyöt huvipuistoalueella aloitettiin jo viime vuoden puolella, ja samalla jätettiin hyvästit lukuisia huvittelijapolvia vuodesta 1986 asti pyörittäneelle Taifunille.

Huippunimet nousevat jälleen Huvilavetille – Katri Helena, BESS, Tuure Kilpeläinen ja Olli Halonen

Suomen musiikkikentän tähtiartistit valtaavat jälleen kerran Tykkimäen Huvipuiston Huvilavetin suosituissa kesäkonserteissa. Heinäkuussa järjestettävien konserttien itseoikeutettu kuningatar on 60-vuotistaitelijajuhlaansa viettänyt Katri Helena.

Kesän 2024 keikkaputken käynnistää BESS, suomalaiset viimeistään uuden musiikin kilpailussa 2022 hurmannut laulaja. Iskelmätaivaan tähdet tuikkivat Tykkimäellä koko heinäkuun ajan, kun lavalle nousevat Katri Helenan jälkeen vahvat tunteiden tulkitsijat Tuure Kilpeläinen ja Olli Halonen.

- Odotamme innolla tulevaa huvipuistokesää sekä konsertteja! Huvipuisto on uniikki ympäristö livemusiikille ja toivotammekin niin artistit kuin yleisönkin lämpimästi tervetulleeksi Tykkimäkeen nauttimaan kesäisistä illoista, kertoo huvipuistopäällikkö Pilvi Serola.

Heinäkuun jokaisena torstaina järjestettävät keikat ovat ikärajattomia, ja musiikkielämys sopiikin koko perheelle. Pääsyliput ovat myynnissä Tykkimäen verkkokaupassa 2.4.2024 alkaen. Konserttilippuja voi ostaa myös huvipuiston lippukassoilta huvipuiston aukioloaikoina. Konsertti-iltoina ilmainen sisäänpääsy huvipuistoon päättyy klo 16.

Konserttiohjelma:

4.7. BESS
11.7. Katri Helena
18.7. Tuure Kilpeläinen
25.7. Olli Halonen

Konsertit alkavat klo 19.00 ja ne ovat ikärajattomia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tykkimäen Taifun-laite, joka poistui käytöstä 2023.
Tykkimäen Taifun-laite, joka poistui käytöstä 2023.
Lataa
Kesäkonsertti Tykkimäellä.
Kesäkonsertti Tykkimäellä.
Lataa
Tykkimäen uutuuslaite Horisontin havainnekuva. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tykkimäen uutuuslaite Horisontin havainnekuva. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tykkimäki

Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu27.10.2021 10:05:15 EEST | Tiedote

Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi KSO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Virtasen. Virtanen aloittaa tehtävässä 1.11.2021 alkaen. Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy:n koko osakekanta siirtyi Kymen Seudun Osuuskaupan omistukseen keväällä 2021 ja samassa yhteydessä sovittiin, että Sakari Pasasen toimitusjohtajuus päättyy 31.10.2021. Pasanen on Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy:n hallituksen käytettävissä neuvonantajana vuoden 2021 loppuun asti. - Tykkimäen Vapaa-aikakeskus on ollut merkittävä matkailukohde Kymenlaaksossa jo usean vuosikymmenen ajan. Haluamme kiittää Sakaria hänen arvokkaasta työpanoksestaan Kymenlaakson alueen matkailun kehittämisessä. Käynnissä olevilla ja tulevaisuudessa tehtävillä investoinneilla tulemme entisestään vahvistamaan Tykkimäen alueen roolia koko Kymenlaakson matkailun kärkihankkeena, kertoo KSO:n toimitusjohtaja Harri Miettinen. - Haluan myös omasta puolestani kiittää Sakaria alueen matkailun kehittäm

Tykkimäen Huvipuiston kesäkonsertit järjestetään tänä kesänä – lavalle nousee Suomen huippuartisteja22.6.2021 15:29:41 EEST | Tiedote

Tykkimäen Huvipuistossa on järjestetty jo useiden vuosien ajan suositut kesäkonsertit, joissa heinäkuun jokaisena torstaina lavalle nousee Suomen huippuartisteja. Lavalla on nähty niin suomirokin klassikoita kuin artistitaivaan uusimpia tähtiäkin. Viime kesänä konsertit jouduttiin perumaan koronatilanteen johdosta. Tänä kesänä suositut konsertit järjestetään jälleen ja lavalle nousevat mm. historiallisen määrän Emma-pystejä kahminut BEHM sekä suomirokin legendat Popeda, Neljä Ruusua ja Kolmas Nainen. - On hienoa, että pääsemme järjestämään konsertit tänä kesänä. Toivotamme artistit ja katsojat erittäin lämpimästi tervetulleeksi ja nauttimaan pitkästä aikaa livemusiikista huvipuiston uniikkiin miljööseen, kertoo Tykkimäen toimitusjohtaja Sakari Pasanen. Tykkimäen laaja alue mahdollistaa turvavälien pitämisen ja katsojilta toivotaan voimassa olevien koronaohjeistuksien noudattamista. - Asiakkaiden terveysturvallisuudesta huolehtiminen on osa jokapäiväistä toimintaamme huvipuistossa ja sa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye