
UROS LIVE -areenalla tarjoillaan makuelämyksiä 22 ravintolan voimin – ”maailman mittaluokassa harvinainen kattaus, joka sinetöi areenakokemuksen”

Suosittu hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa areenalle jopa kolme ravintolaa. Käsityöhön ja kotimaisiin raaka-aineisiin vannova hittiketju saa seurakseen myös muita suosikkibrändejä: tulisista siivistään tunnetun ottelukatsomoiden isäntä Hookin, maineikkaan paikallisen kebablegenda Abu Fuadin sekä roomalaisista palapizzoistaan kuuluisan Pizzariumin, kahdella ravintolalla. Pihveistään maankuulu Stefan’s Steakhouse muuntautuu areenalla Stefan’s at UROS LIVE -katsomoravintolaksi, josta avautuu hulppeat näkymät suoraan tapahtumien ytimeen.
- Popedasta Bocelliin, jääprinsessoista jääkiekon MM-kisoihin – haluamme taata monipuolisella ravintolatarjonnalla mieleenpainuvan elämyksen jokaiselle vierailijalle. Ravintolapalveluissa tullaan panostamaan asiakaskokemukseen, johon tuodaan lisäulottuvuuksia digitaalisten tilaus- ja palvelukanavien myötä. Tulemme myös vaalimaan ekologisesti kestäviä ratkaisuja esimerkiksi pahvi- ja muovijätettä sekä energiankulutusta minimoimalla, luonnonmukaisia materiaaleja suosien, areenan ravintolatoiminnoista vastaava Miko Helander kertoo.
- NoHo Partners valittiin areenan ravintolapalvelujen tuottajaksi erityisesti joustavuutensa ja ketteryytensä vuoksi. Yhtiö on onnistunut luomaan koko historiansa ajan kiinnostavia ravintolakonsepteja eri asiakasryhmille, nyt myös areenan miljoonille kävijöille. Luvassa on maailman elämyskeskusten mittaluokassa harvinaisen monipuolinen ja laadukas ravintolakattaus, joka sinetöi areenakokemuksen, kommentoi UROS LIVE -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.
Uusia makukokemuksia aitiotarjoiluista 15 000 hengen tapahtumiin
Areenalle nouseva Hartwallin craft-olutpanimo on lajissaan täysin poikkeuksellinen – tapahtumakeskusten omat panimot kun ovat maailmalla harvinaisia. Panimon kupeeseen avataan yhteistyössä Hartwallin kanssa panimoravintola Casino Taproom, joka palvelee päivittäin, lounaasta iltamyöhään. Veikkauksen operoiman, Euroopan moderneimmaksi tähtäävän Casinon sydämessä yömyöhään sykkii Casino Emerald Lounge.
Näyttävässä, eri tilaisuuksien teemoihin mukautuvassa tapahtumaravintola Eventumissa järjestyy päivä- ja iltatapahtumat, yritysjuhlat ja yksityistilaisuudet, aina 400 illastajan gaaloista 700 hengen konsertteihin. Neljässä eri pisteessä toimiva The Kitchen tarjoilee makuja eri keittiöistä, niin meiltä kuin maailmalta. Tarjonta vaihtelee jopa päivittäin uusimpien trendien sekä eri tapahtumien ja asiakasryhmien mukaan meksikolaisesta kasvisruokaan, amerikkalaisesta itämaiseen.
Areenan juomatarjoilusta huolehtii Lonkero- ja Heineken-baarit, viininystävien kohtaamispaikka Wining Wine Bar sekä paikallisia perinteitä kunnioittava Mansesteri-baari. Kahvimestari Löfbergsin ja jäätelökeisari Fronerin kahvila–jäätelöbaari tarjoilee suosittuja kahvilaherkkuja koko perheelle. Urheilun ystävät kisakatsomotunnelmaan liekittää YES ! BOX Sports Bar.
Finlandia Nordic Hospitality Bar on aitiovieraiden kohtaamispaikka, jossa pääsee nauttimaan areenan palveluista, parhaalta aitiopaikalta. NoHo Partners vastaa myös 63 aition monipuolisista palveluista, samoin kuin tiloista ja tarjoiluista kaikkiin areenan tapahtumiin, yksityistilaisuuksista aina 15 000 hengen suurtapahtumiin. Lisäksi areenalle tulee yli 20 liikkuvaa myyntipistettä.
- Isommat tapahtumat työllistävät päiväkohtaisesti jopa 250 ravintolaosaajaa. Areena ravintoloineen valmistuu vauhdilla, joten myös tekijöille alkaa olla tarve. Ensimmäiset avainhenkilöiden rekrytoinnit starttaavatkin tällä viikolla, Helander toteaa.
UROS LIVE -areenan avajaisia vietetään 15.12.2021.
Tutustu ravintolapalveluihin tarkemmin UROS LIVE -areenan verkkosivuilla:
https://uroslive.com/areenapalvelut/areenan-ravintolapalvelut
Lisätiedot:
Miko Helander, Head of Restaurant Operations at UROS LIVE -areena
NoHo Partners Oyj, puh. +358 50 567 9227, miko.helander@noho.fi
Marko Hurme, toimitusjohtaja, UROS LIVE -areena
puh. +358 40 552 3823, marko.hurme@uroslive.com
Avainsanat
Kuvat





















Linkit
Tietoja julkaisijasta

Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 Tampere
NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana Nasdaq Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Aasia, Friends & Brgrs ja Cock's & Cows. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 300 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Yhtiö tavoittelee noin 400 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2024 loppuun mennessä. Yhtiön visiona on olla Pohjois-Euroopan johtava ravintolayhtiö.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta NoHo Partners Oyj
Suomalaiset haluavat laadukkaita hampurilaisia – nopeasti kasvava Friends & Brgrs vastaa kysyntään avaamalla uusia ravintoloita eri puolille Suomea28.4.2023 09:00:00 EEST | Tiedote
MEDIATIEDOTE 28.4.2023 KLO 9.00
Toni Niemi siirtyy Hotel Kämpistä johtamaan NoHo Partnersin ravintolatoimia Helsingin Messukeskuksessa29.3.2023 09:00:00 EEST | Tiedote
NoHo Partners Oyj NIMITYSUUTINEN 29.3.2023 KLO 9.00 Toni Niemi siirtyy Hotel Kämpistä johtamaan NoHo Partnersin ravintolatoimia Helsingin Messukeskuksessa NoHo Partners on nimittänyt Toni Niemen Helsingin Messukeskuksen ravintoloiden operatiiviseksi johtajaksi 17.4.2023 alkaen. NoHo Partners vastaa Messukeskuksen ravintolatoimista heinäkuusta alkaen. Tonilla on monipuolinen kokemus Helsingin laadukkaimpien ravintolakokonaisuuksien johtamisesta muun muassa Savoyssa, Katajanokan Kasinolla sekä Finlandia-talossa, joiden lisäksi hän on toiminut Kanresta Oy:n johtoryhmän jäsenenä kehitysjohtajan tehtävissä. Toni siirtyy Messukeskukseen Hotel Kämpin Food & Beverage Directorin työtehtävistä. Messukeskus on Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus, jonka järjestämissä kotimaisissa sekä kansainvälisissä tapahtumissa vierailee vuosittain noin miljoona kävijää. Yhteistyö Messukeskuksen kanssa lukeutuu suuriin kaupunkihankkeisiin, jotka muodostavat yhden NoHo Partnersin 400 miljoonan euron
NoHo Partners Helsingin viihde- ja yökerhomarkkinan markkinajohtajaksi strategisen yrityskaupan myötä27.3.2023 09:00:00 EEST | Tiedote
SIJOITTAJAUUTINEN 27.3.2023 KLO 9.00
NoHo Partnersin Q1-Q4 2022-tulosinfo torstaina 16.2.2023 klo 10.00 Ravintola Café Savoyssa3.2.2023 13:00:00 EET | Tiedote
NoHo Partners Oyj SIJOITTAJAUUTINEN 3.2.2023 klo 13.00 NoHo Partnersin Q1-Q4 2022-tulosinfo torstaina 16.2.2023 klo 10.00 Ravintola Café Savoyssa NoHo Partners Oyj julkistaa tilinpäätöstiedotteensa ajalta 1.1.–31.12.2022 torstaina 16.2.2023 noin klo 8.00, jonka jälkeen se on luettavissa osoitteessa www.noho.fi. Yhtiö järjestää tulosinfotilaisuuden tiedotusvälineille, analyytikoille ja sijoittajille samana päivänä klo 10.00-11:00 Ravintola Café Savoyssa (Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki). Tilaisuudessa NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström esittelee tilikauden tuloksen ja tärkeimmät tapahtumat sekä kertoo yhtiön liiketoiminnan nykytilasta ja näkymistä. Tulosinfo on lisäksi seurattavissa suoran webcast-lähetyksen kautta osoitteessa https://noho.videosync.fi/q4-2022-result. Tilaisuuden aikana kysymyksiä voi esittää verkon välityksellä. Tilaisuuden kieli on suomi, ja sen taltiointi on saatavilla yhtiön verkkosivuilla myöhemmin samana päivänä. Tilaisuudessa on tarjolla aamiainen klo
NoHo Partners Helsingin Messukeskuksen pääravintoloitsijaksi18.1.2023 08:00:00 EET | Tiedote
NoHo Partners Oyj SIJOITTAJAUUTINEN 18.1.2023 KLO 8.00 NoHo Partners Helsingin Messukeskuksen pääravintoloitsijaksi Ravintolayhtiö NoHo Partners on valittu Helsingin Messukeskuksen pääravintoloitsijaksi 1.7.2023 alkaen. Messukeskus on Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus, jonka järjestämissä kotimaisissa sekä kansainvälisissä tapahtumissa vierailee vuosittain noin miljoona kävijää. Messukeskuksen ravintolatoiminnan kokonaismyynti on noin 15 miljoonaa euroa vuodessa. Yhteistyö Messukeskuksen kanssa lukeutuu suuriin kaupunkihankkeisiin, jotka muodostavat yhden NoHo Partnersin 400 miljoonan euron liikevaihtoa vuonna 2024 tavoittelevan kannattavan kasvustrategian kulmakivistä. Yhtiön tapahtumiin ja elämyksiin keskittyvän liiketoimintayksikön, NoHo Eventsin, tavoitteena on johtava asema Pohjoismaissa. ”Suuret yleisötapahtumat, kuten kongressit, messut, konsertit ja isot urheilutapahtumat ovat ravintolaliiketoiminnalle hyvin kannattava ja kehittyvä markkina. Tähän segmenttiin ole