Visit Tampere

Pyynikin Brewing Company ja Visit Tampere ylpeänä esittävät: virallinen saunaolut!

Jaa
Maailman saunapääkaupunki on saanut arvoisensa juoman. Lisäksi kaupungin saunatarjonta laajenee, kun Sorsapuistoon avautuu uusi kolmen saunan saunakeidas.

Tamperelaisia saunaelämyksiä on kehitetty viime vuosina aktiivisesti eteenpäin ja viety ympäri maailmaa muun muassa virtuaalisilla saunakierroksilla japanilaisille. Nyt kahden kaupunkiaan rakastavan tahon yhteistyöstä on syntynyt jotain uutta ja raikasta. Visit Tampereen ja Pyynikin Brewing Companyn saunaolut on kaupan hyllyissä ja valmiina kruunaamaan maailman saunapääkaupungin löylyt.   

- On hienoa, että Tampereen Saunapääkaupunki-titteliä tuotteistetaan ja tietoa seudun upeista saunoista viedään eteenpäin tämän laadukkaan oluen kyljessä, iloitsee Visit Tampereen markkinointipäällikkö Heli Jokela 

Saunaolut on perinteisen tyyliin raikas lager, jossa on mukavan maittava mallaspohja. Saunaolutta löytyy tällä hetkellä hyvinvarusteltujen K-kauppojen hyllyiltä. Tölkistä on Sauna Capital -logon lisäksi QR-koodi Visit Tampereen Sauna Capital -verkkosivuille. 

- Tampere on maailman virallinen saunapääkaupunki, ja jos on käynyt Tampereen saunoissa, niin ei tarvitse ihmetellä miksi. Saunat ovat mahtavia! Oli ilo ja kunnia tehdä Saunaolut yhteistyössä Visit Tampereen kanssa. Testasimme kolmea eri olutta autenttisissa olosuhteissa ja tämä valikoitui niistä sopivimmaksi, kertoo Pyynikin Brewing Companyn markkinointipäällikkö Veikko Sorvaniemi 

Tampere on ollut maailman saunapääkaupunki jo vuodesta 2018. Seudun yli 50 laadukasta julkista saunaa toivat Suomen Saunaseuran ja kansainvälisen saunaliiton, International Sauna Associationin, myöntämän tittelin kaupunkiin. 

Juhannussaunaan Tampereelle 

Juhannuksenakaan ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, sillä Tampere lähiseutuineen tarjoaa keskikesän juhlaan kohokohtia saunasta risteilyihin ja musisoinnista munkkeihin. 

Maailman saunapääkaupungin löylyihin pääsee joko perinteiseen tyyliin tai modernimmalla otteella. 

Rauhaniemen kansankylpylän ja Kaupinojan saunan rantamaisemissa juhannussauna lämpiää sekä juhannusaattona ja juhannuspäivänä. Suomen vanhimman yleisen saunan, Rajaportin saunan tunnelmallisiin löylyihin pääsee juhannusaattona.  

Tampereen ytimessä Laukontorilla sijaitseva Saunaravintola Kuuma on kuumana juhannuksenakin, sekä perjantaina että lauantaina. Myös Viikinsaaren saunaan pääsee juhannuksena: saunat lämpiävät juhannusaattona ja -päivänä.   

Perjantaina 18.6. Tampereen Eteläpuiston jääsaunasta tutut yrittäjäopiskelijat avaavat Sorsapuistoon kolmen erikoissaunan saunakeitaan. Tervasauna, hamppusauna ja avantosauna tarjoavat ainutlaatuisia saunaelämyksiä ja niiden lisäksi alueella pääsee myös nauttimaan paljuilusta. Sorsapuiston saunakeidas on avoinna  heinäkuun loppuun asti ja myös juhannuksena.  

Lisää juhannuksen menovinkkejä Tampereen seudulle olemme koonneet nettisivuillemme: https://visittampere.fi/artikkelit/juhannus-tampereen-seudulla/  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikko Sorvaniemi
Markkinointipäällikkö/ Marketing Manager
Pyynikin Brewing Company
veikko.sorvaniemi@pyynikin.com
040 837 0748

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Visit Tampere
Visit Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

03 5656 6800https://visittampere.fi

Olemme Suomen suosituimman matkailukaupungin matkailu- ja elinkeinomarkkinoinnin asiantuntijaorganisaatio. Vahvistamme Tampereen asemaa kansallisesti ja kansainvälisesti vetovoimaisena matkailu-, tapahtuma-, ja kongressikaupunkina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Tampere

Pirkanmaalla panostetaan sähköautomatkailuun29.6.2023 10:15:30 EEST | Tiedote

Tampereella ja Pirkanmaalla heinäkuussa käynnistyvän E-Car Adventures -palvelukokeilun ideana on rakentaa sähköautonvuokraukseen perustuva uusi matkailupalvelu, joka tuo sähköauton entistä paremmin esiin kestävänä liikkumisratkaisuna niin suomalaisille kuin kansainvälisille vieraille. Sähköautossa yhdistyvät ympäristöystävällisyys ja liikkumisen joustavuus, ja se soveltuu erityisesti kestävään lähi- ja luontomatkailuun. - Liikkumisen hiilijalanjälki on matkailun suurimpia ympäristöhaasteita ja siksi haemme aktiivisesti eri tapoja pienentää sitä ja tarjota samalla entistä parempia matkailuelämyksiä. E-Car Adventuresissa nämä yhdistyvät hienosti, matkailija voi vuokrata sähköauton ja tehdä vaikkapa kansallispuistosafarin Tampereelta, summaa Matti Pollari Visit Tampere Oy:stä Kokeilu on osa Visit Tampereen vetämää Sustainable Tourism Mobility -hanketta ja sen toteutuksen koordinoi Tampereen yliopisto. - Tutkimme kokeilussa E-Car Adventures -palvelun asiakaskokemuksia ja kehitystarpeita er

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme