Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan joulukampanjalla toteutetaan senioreiden unelmia maksutta

Jaa
Suomen Seniorihoiva lanseeraa 28. marraskuuta Seniorin toive -hyväntekeväisyyskampanjan, jonka aikana yritys kerää senioreiden toiveita. Kampanjan tarkoituksena on kerätä tietoa siitä, millaisista asioista seniorit unelmoivat. Kampanjan loputtua yritys valitsee 12 toivetta, jotka toteutetaan vuoden 2022 aikana maksutta.
Suomen Seniorihoiva lanseeraa 28. marraskuuta Seniorin toive -joulukampanjan.
Suomen Seniorihoiva lanseeraa 28. marraskuuta Seniorin toive -joulukampanjan.

– Jouluaikana keskitytään usein lapsiin, mutta me haluamme tuoda esiin nimenomaan senioreiden toiveet. Olemme työssämme huomanneet, että seniorit saattavat haaveilla sellaisista asioista, jotka ovat meille nuoremmille arkipäivää: ravintolaillallisesta, saunahetkestä tai esimerkiksi konserttikäynnistä. Kynnys lähteä kotoa on kuitenkin monelle liian suuri, jos kukaan ei ole saattamassa, kertoo Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen ja jatkaa: 

– Sen lisäksi, että pääsemme toteuttamaan ensi vuonna 12 seniorin toiveen, saamme kampanjan aikana kerättyjen toiveiden myötä myös arvokasta tietoa siitä, millaisia asioita asiakkaamme mahdollisesti kaipaisivat arkeensa. Näin ollen voimme kehittää palveluitamme vieläkin asiakaslähtöisempään suuntaan. 

Kampanja on suunnattu kaikille suomalaisille senioreille. Ikäihminen tai hänen omaisensa voi jättää toiveen yrityksen verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Kilpailuun osallistuakseen ei tarvitse olla Suomen Seniorihoivan asiakas, mutta toiveen voi jättää myös Suomen Seniorihoivan omalle henkilökunnalle esimerkiksi kotikäynnillä.

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva on erikoistunut asiakaslähtöiseen, läsnäolevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun kotihoivaan. Yhtiöllä on toimipisteet Espoossa, HelsingissäTurussa ja Tampereella ja lokakuun alusta alkaen yrityksen palvelut ovat olleet saatavilla koko Suomessa.

Kampajan sivustoon voit tutustua tästä linkistä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Suomen Seniorihoiva lanseeraa 28. marraskuuta Seniorin toive -joulukampanjan.
Suomen Seniorihoiva lanseeraa 28. marraskuuta Seniorin toive -joulukampanjan.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Seniorihoiva Oy
Suomen Seniorihoiva Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

010 324 9000https://suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii kaikkialla Suomessa työllistäen noin 200 hoiva-alan ammattilaisia. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Suomen Seniorihoivan toimistot löytyvät Helsingistä, EspoostaTurusta ja Tampereelta. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito laajenee valtakunnalliseksi29.9.2021 11:35:04 EEST | Tiedote

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva avaa palvelunsa kaikkialle Suomeen. Asiakaslähtöiseen, läsnä olevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun palveluun erikoistuneella yhtiöllä on nyt toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uuden lanseerauksen myötä Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito tulee 1. lokakuuta 2021 lähtien saataville kaikkialle Suomeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme