Multitronic Pro Oy

Ny lösning tryggar hantering av mobila enheter på arbetsplatsen

Dela
Multitronic Pro inleder samarbete med amerikanska TRUCE Software och lanserar kontextuell hantering av mobila enheter på den finska marknaden.

Antalet mobila enheter som används under arbetsdagen är fler än någonsin. Användningen av mobila enheter underlättar arbetet men kan också innebära säkerhetsrisker om enheterna distraherar personalen vid en tidpunkt som kräver uppmärksamhet.

Användningen av mobila enheter och tillhörande säkerhetskrav beror på arbetsmiljön. Jobbar dina anställda bakom ratten? Hanterar de tungt maskineri? Arbetar de i ett lager, på en byggarbetsplats eller på höga höjder?

TRUCE är en dynamisk lösning som hanteras av din organisation och som anpassar sig enligt situationer och behov. Med TRUCE kan din organisation styra vilka applikationer personalen använder. Applikationer kan också läggas i säkerhetsläge i vissa situationer och miljöer.

Med hjälp av TRUCE kan du:

  • använda dig av rätt applikationer vid rätt tidpunkt.
  • skydda dina anställda, din IP-adress, din arbetsplats och samhället där du verkar.
  • förbättra arbetsprocesser genom att effektivisera arbetsmoment.

Enligt en studie utförd av Forrester Total Economic ImpactTM gjord i november 2019 har införandet av TRUCE-enhetshantering gett upp till 360 % avkastning på investering (ROI) under en treårsperiod. Enligt studien har investeringen även en återbetalningstid på tre månader.

TRUCE reagerar på förändringar i miljön

Skydda dina anställda från oönskade störningar som kan äventyra deras säkerhet i krävande arbetssituationer. TRUCE upptäcker kontextuella signaler som rörelse, vibrationer, avstånd och position. Med en centralt hanterad policy kan du bestämma vilka applikationer som aktiveras vid varje given tidpunkt, baserat på hur arbetet utförs i just ditt företag.

När TRUCE aktiverar säkerhetsläget är endast de nödvändiga applikationerna tillgängliga på den mobila enheten.

Med TRUCE, kan du till exempel möjliggöra användningen av viktiga applikationer som kartor och nödsamtal. Om en anställd kör ett fordon under arbetsdagen kan du endast tillåta samtal med handsfree. Skydda både dina anställda och andra i trafiken från olyckor när andra applikationer är i viloläge medan fordonet är i rörelse.

TRUCE låter dina anställda använda apparna de behöver vid rätt tidpunkt. I takt med att miljön förändras, förändras också tillgången till applikationer. Med TRUCE ligger fokus på den anställda istället för på den mobila enheten – var de är, vad de gör och vad som händer runt omkring dem – och hur den mobila enheten tjänar deras behov.

Bekanta dig med TRUCE

För att se videon från www.youtube.com måste du ge din tillåtelse högst upp på sidan.

Kontakter

Bilder

Om

Multitronic Pro Oy
Multitronic Pro Oy
Gerbyntie 16
65230 Vaasa

http://www.multitronicpro.fi

Följ Multitronic Pro Oy

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Multitronic Pro Oy

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye