Puuteollisuusyrittäjät ry

Hirsitaloteollisuudelle on saatu neuvoteltua työntekijöitä koskeva valtakunnallinen työehtosopimus

Jaa
Puuteollisuusyrittäjät ry ja Teollisuusliitto ry ovat neuvotelleet valtakunnallisen hirsitaloteollisuuden työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen, jonka sopimuskausi alkaa 1.3.2022.

Puuteollisuusyrittäjät ry ja Teollisuusliitto ry ovat saaneet neuvoteltua hirsitaloteollisuudelle työntekijöitä koskevan valtakunnallisen työehtosopimuksen. Kyseinen työehtosopimus koskee myös CLT -valmistajia. Sopimuksen neuvottelutulos vaatii vielä hyväksynnän Teollisuusliiton hallintoelimissä ja sille haetaan yleissitovuutta.

Aloitteen työehtosopimukselle tekivät hirsitalotehtaiden edustajat. Aiemmin alalla on solmittu valtakunnallisia työehtosopimuksia Metsäteollisuus ry:n kanssa. Metsäteollisuus ry ei kuitenkaan enää neuvottele työehtosopimuksista.

Puuteollisuusyrittäjät haluaa kiittää Teollisuusliiton edustajia hyvästä neuvotteluilmapiiristä sekä vastuullisesta kokonaisratkaisusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Puuteollisuusyrittäjät ry
toiminnanjohtaja Janne Liias
puh. 0400 510 755
janne.liias@puuteollisuus.fi


Teollisuusliitto ry / Puutuotesektori
sektorijohtaja Jyrki Alapartanen
puh. 040 587 7563
jyrki.alapartanen@teollisuusliitto.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Puuteollisuusyrittäjät ry
Puuteollisuusyrittäjät ry
Siltasaarenkatu 12 A
00530 HELSINKI

https://www.puuteollisuusyrittajat.fi

Puuteollisuusyrittäjät ry on Suomen johtava huonekalu-, rakennuspuusepän- ja puusepänteollisuuden edunvalvoja, jonka tehtävänä on edistää kotimaisen puusepäntyön tunnettuutta Suomessa ja ulkomailla sekä lisätä kiinnostusta ja arvostusta alaa kohtaan.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye