Vesivek Oy

Nesco-tuotteet saavat Vesivek-brändin

Jaa
Vuodesta 1981 saakka Nesco Oy on valmistanut Suomessa sadevesi- ja kattoturvatuotteita. Sen liiketoiminta palvelee laajasti erilaisia rakentamisen ammattilaisia. Vesivek-konserni on omistanut Nescon jo vuodesta 2016, siksi on luonnollista, että Nesco ryhtyy käyttämään Vesivek-brändiä ja sen nimi muuttuu Vesivek Tuotteet Oy:ksi 4.huhtikuuta 2022.
Nesco ryhtyy käyttämään Vesivek-brändiä ja sen nimi muuttuu Vesivek Tuotteet Oy:ksi 4.huhtikuuta 2022.
Nesco ryhtyy käyttämään Vesivek-brändiä ja sen nimi muuttuu Vesivek Tuotteet Oy:ksi 4.huhtikuuta 2022.

Käytännössä monen kodin sadevedet virtaavat Nescon tehtaalla Orimattilassa valmistetuissa ränneissä. Nuohoojat kiipeävät katoille Nescon valmistamilla tikkailla ja kattosilloilla. Lumikuormat pysyvät katoilla Nescon lumiesteiden ansiosta.

Kuluttajalle Nesco Oy:n tuotteet ovat tulleet tunnetuiksi katto-, ränni- ja kattoturvatuotteina. Nescon nimi ei ole välttämättä tullut kuluttajille erityisemmin esiin, vaikka Vesivek on avoimesti markkinoinut Orimattilassa Nesco Oy:n tehtaalla tapahtuvaa tuotantoa.

Vesivek Tuotteet Oy korostaa kotimaisuutta 

Asiakkaalle luotettava ja varma kotimainen laatu on entistä helpompi tunnistaa.

– Kun vähemmän tunnetun Nesco-brändin tilalle tulee Vesivek, niin yhteistyökumppaneille siitä avautuu uusia mahdollisuuksia. Haluamme olla yhtenä rintamana palvelemassa kuluttajia ja ammattilaisia tuotekehityksestä loppuasennukseen asti, kertoo konserninjohtaja Kimmo Riihimäki.

Nesco Oy:n muuttuminen Vesivek Tuotteet Oy:ksi selkiyttää liiketoiminnan ja tuotantoprosessin kokonaisvaltaista kotimaisuutta ja luotettavuutta. Nimivalinta on suomea suomalaisille.

– Muutos on osa aiemmin laadittua strategiaamme, se on hallittu ja huolella suunniteltu, painottaa Riihimäki.

Tuotantoketjun voi tunnistaa

– Kasvu saadaan aikaan kovalla ja määrätietoisella työllä. Suomessa asuville on töitä ja veroeurot jäävät tänne tulevaisuudessakin. Emme tingi laaditusta strategiasta, sanoo Riihimäki. 

Merkittävänä suomalaisena työllistäjänä tunnettu Vesivek-konserni on toiminut jo yli 40 vuotta. Rakentamisen ja remontoinnin alalla kotimaiset huipputuotteet ja ylivoimainen ammattitaito ovat tehneet Vesivek-brändistä markkinajohtajan.

Asiakastyytyväisyys perustuu yhtenäisen konsernin kaikista tuotteista ja työvaiheista kantamaan vastuuseen. Siksi Nescokin on tästä eteenpäin Vesivek.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kimmo Riihimäki
konserninjohtaja
Vesivek-konserni
Puh: 040 073 0671
kimmo.riihimaki@vesivek.fi


Pasi Heikkonen
toimitusjohtaja Nesco Oy
(4.4.2022 alkaen Vesivek Tuotteet Oy)
Puh: 040 766 5527
pasi.heikkonen@nesco.fi

Kuvat

Nesco ryhtyy käyttämään Vesivek-brändiä ja sen nimi muuttuu Vesivek Tuotteet Oy:ksi 4.huhtikuuta 2022.
Nesco ryhtyy käyttämään Vesivek-brändiä ja sen nimi muuttuu Vesivek Tuotteet Oy:ksi 4.huhtikuuta 2022.
Lataa
– Muutos on osa aiemmin laadittua strategiaamme, se on hallittu ja huolella suunniteltu, sanoo konserninjohtaja Kimmo Riihimäki.
– Muutos on osa aiemmin laadittua strategiaamme, se on hallittu ja huolella suunniteltu, sanoo konserninjohtaja Kimmo Riihimäki.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vesivek Oy
Vesivek Oy
Jasperintie 273
33960 PIRKKALA

http://www.vesivek.fi

Vesivek on kotimainen valmistaja ja palveluyritys. Konserni työllistää noin 850 henkilöä. Palveluketju tapahtuu turvallisesti ja vastuullisesti 40-vuoden kokemuksella. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia omakoti- ja rivitaloihin ympäri Suomea. Veroeurot jäävät kotimaahan ja asiakkaille tarjoamme vain parasta. Lisäksi Vesivek valmistaa ja asentaa vuosittain sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuoteita yli 15000 kohteeseen. Vuoden 2021 helmikuusta lähtien olemme palvelleet useilla alueilla asiakkaita myös salaojaremonteilla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vesivek Oy

Talokaupoissa arvioidaan katon käyttöikä28.3.2022 06:00:00 EEST | Tiedote

Myytäviä kiinteistöjä arvioidaan vaihtelevin kriteerein. Kuntokartoituksen tekijä on harvoin kattoalan ammattilainen, eikä aina edes kiipeä yläpohjaan. Katon kunto kannattaa arvioida myyntitilanteessa. Näin asia ei nouse myöhemmin esiin ja aiheuta osapuolille eripuraa. Yhteisellä sopimuksella voidaan talon myyntihinnassa huomioida kattoremontti. – Sekä myyjän että ostajan kannalta se on ihannetilanne; vastuu katosta siirtyy sen korjanneelle firmalle, huomauttaa Vesivek Oy:n toimitusjohtaja Jari Lehtola.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme