Kotipizza Group Oy

Kotipizza-ketju palkitsi yrittäjiään Talvipäivät-tapahtumassa

Jaa
Kotipizza-ketju palkitsi yrittäjiään eri puolilta Suomea erinomaisista myynneistä. Palkinnot jaettiin Kotipizzan Talvipäivät-tilaisuudessa, joka päättyi tänään Rukalla.

Kotipizza-ketju palkitsee menestyneitä yrittäjiään vuosittain parhaasta myynnin kehityksestä ja antaa yrittäjille ja työntekijöille lisäksi erilaisia kunniamainintoja. Perinteisesti palkinnot jaetaan Kotipizzan Syysseminaarissa ja keväisin Talvipäivät-tapahtumassa. Talvipäivillä 2022 palkittiin kahdeksan yrittäjää.

Vuoden 2021 toisen puoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät prosentuaalisesti parhaiten:

  • Niklas Merkell, Helsinki Kruunuhaka
  • Tuuli Kurkinen ja Marko Kurkinen, Neste K Reissumies, Rovaniemi

Vuoden 2021 toisen puoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät euromääräisesti parhaiten:

  • Kari Riihola ja Riitta Riihola, Iisalmi
  • Risto Ojaniemi, Neste Raahe Pattijoki

Timanttipalkinnon saivat Kotipizza-yrittäjät, joiden ravintoloiden myynti oli vuonna 2021 kolmen peräkkäisen kuukauden aikana yhteensä yli 270 000 euroa:

  • Tapani Vettainen, Levi Kittilä
  • Mustafizur MD Rahman, Tuusula

Erikoispalkinnot:

  • Parhaat kampanjapizzan myyjät: Kari Riihola ja Riitta Riihola, Iisalmi sekä Tapani Vettainen, Levi Kittilä

”Yksi Kotipizzan strategian tavoitteista on, että meillä on Suomen parhaat yrittäjät. Nyt palkittu joukko todistaa, että tavoitteen saavuttamiseen on erinomaiset edellytykset. Meillä on mahtavia yrittäjiä, jotka yltävät vuosi vuodelta hienompiin saavutuksiin myynnissä, ravintolan johtamisessa ja asiakaspalvelussa, olipa kyse sitten ravintolassa syödystä tai kotiin kuljetetusta ruokahetkestä. Heidän ravintoloissaan tehdään merkityksellistä työtä parhaassa seurassa”, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen.

”Haluamme koko ketjun voimin kiittää ansioituneita Kotipizza-yrittäjiä hyvästä työstä ja kannustaa heitä jatkamaan samaan malliin”, hän jatkaa.

Lisätietoja:
Kotipizza Group Oy, Chief Business Development Officer Janne Reimari, p. 050 522 4041

www.kotipizza.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kotipizza Group Oy, Chief Business Development Officer Janne Reimari, p. 050 522 4041

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Kotipizza
Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla on lähes 300 ravintolaa. Niiden myynti tilikaudella 2020 oli 151,4 miljoonaa euroa. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean, valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Kotipizza Group Oy
Kotipizza-ketju on osa Kotipizza Groupia, johon kuuluvat lisäksi artesaaniburgereita valmistava The Social Burger Joint Oy ja hankinta- ja logistiikkaorganisaatio Helsinki Foodstock Oy, joka toimittaa vastuulliset raaka-aineet konsernin ravintolaketjuille. Kotipizza Group on osa norjalaista Orkla-konsernia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme