Lapin ELY-keskusLapin ELY-keskusLapin ELY-keskusLapin ELY-keskus

Lapin ELY-keskus perehdyttää aluetoimijoita tiedolla johtamiseen 

Jaa
Lapin ELY -keskus kutsuu Lapin alueen keskeiset aluekehitystoimijat ja muut tiedolla johtamisesta kiinnostuneet mukaan vahvistamaan kykyään hyödyntää tietoa päätöksenteossa. Perehdytyskokonaisuudessa keskitytään muun muassa tiedolla johtamisen taitojen ja kulttuurin kehittämiseen sekä löydetään käytännön työkaluja.
Kuva: Lapin Materiaalipankki
Kuva: Lapin Materiaalipankki

Tiedolla johtamisen perehdytyskokonaisuus muodostuu aloitus- ja päätöswebinaareista sekä neljästä teemapohjaisesta työpajasta. Teemallisissa työpajoissa perehdytään erilaisten tietovarantojen hyödyntämiseen ja tietojohtamiseen ennakoinnin ja isojen muutostrendien näkökulmasta. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja ne tallennetaan.

Lapin toimintaympäristön muutoksissa tarvitaan yhä enemmän kykyä ja kiinnostusta pysähtyä tiedon äärelle sekä ymmärrystä hahmottaa oma rooli tiedon valtaväylillä. Ketterä toiminta tietoa hyödyntäen vahvistaa myös elinkeinoelämän kykyä reagoida muutostilanteisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Perehdytyskokonaisuuden toteuttaa ESR-rahoitteinen Koordinoiden rakennemuutokseen ja kohtaantoon -hanke yhdessä Finnish Consulting Groupin kanssa.

Lisätietoa ja osallistuminen Lapin ELY-keskuksen verkkosivuilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lapin ELY-keskus, Projektipäällikkö, Satu Pekkala, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi, p.0295 037 125


Finnish Consulting Group, Erityisasiantuntija, Minnamaria Korhonen, etunimi.sukunimi@kuntaliitto.fi, p. 050 513 4641

Kuvat

Kuva: Lapin Materiaalipankki
Kuva: Lapin Materiaalipankki
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye