AbbVie sijoittui Great Place to Work 2022 –tutkimuksessa sijalle neljä

Jaa
•AbbVie Oy sijoittui Great Place to Work 2022 -tutkimuksessa keskisuurten organisaatioiden sarjassa sijalle 4 • AbbVie Oy on Great Place to Work -tutkimuksessa parhaiten sijoittunut lääkeyritys

AbbVie Oy on palkittu Great Place to Work 2022 -tutkimuksessa Suomen 4. parhaana työpaikkana keskisuurten organisaatioiden sarjassa. AbbVie on sijoittunut Great Place to Work -tutkimuksissa korkealle myös kansainvälisesti.

”Tämä on kahdeksas peräkkäinen vuosi, kun AbbVie Oy on mukana Great Place Work tutkimuksessa ja on ilo todeta, että joka vuosi viimeisten kuuden vuoden aikana olemme sijoittuneet 10 parhaimman joukkoon keskisuurten organisaatioiden sarjassa. Viimeisin sijoituksemme on jälleen loistava esimerkki henkilökuntamme vahvasta sitoutumisesta ja yhteisöllisyyden voimasta kulttuurin rakentamisen kulmakivenä.” sanoo AbbVien henkilöstöjohtaja Juha Salonen.

 

AbbViella kulttuuri on vahva osa liiketoimintaa.

AbbVien kulttuuria rakennetaan yhteisöllisesti. Culture Leadership -tiimimme on koottu organisaatiomme edustajista siten, että jokaiselta osaltolta on henkilö mukana. Tiimin tehtävänä on edistää yhteisiä toimintatapojamme ja käytäntöjämme niin, että jokainen abbvielainentuntisityöskentelevänsä parhaassa työpaikassa. Yhdessä tekemisellä on valtava merkitys, joka näkyy myös asiakkaillemme ja sidosryhmillemme.”toteaa Juha Salonen.

 

Yhteisöllisyys vahvaa Korona-ajasta huolimatta

AbbVien Great Place to Work 2022-tutkimuksen tulokset ovat parantuneet edellisestä vuodesta lähes kaikilla osa-alueilla. AbbVien työntekijät kokevat

työpaikkansa olevan erityisen tasa-arvoinen, jossa myös uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleeksi.Kuten aiempina vuosina, oman työpanoksen merkitys koetaan tärkeäksi. Korona-ajasta huolimatta yhteisöllisyyden tunne AbbViessä on kasvanut merkittävästi, mikä on erityisen ilahduttavaa huomioiden etätyön tuomat haasteet kohtaamisten suhteen.

AbbVielle myönnettiin Great Place to Work -sertifikaatti

Grate Place to Work -sertifiointi myönnettiin AbbVielle jälleen vuonna 2022.

Sertifioinnin saavat ne organisaatiot, joiden osalta GPTW-henkilöstötutkimus osoittaa, että työntekijät viihtyvät työpaikallaan ja luottavat työnantajaansa.

Great Place to Work -instituutin henkilöstötutkimuksenmetodologia perustuu yli 30 vuoden aikana kerättyyn dataan jaymmärrykseen työntekijäkokemuksesta ja yrityskulttuurista. Tutkimuksessakeskitytään viiteen hyvän työpaikan fokusalueeseen: uskottavuuteen,kunnioitukseen, oikeudenmukaisuuteen, ylpeyteen ja yhteishenkeen. Tutkimus sisältää yli 60 väittämää, joiden avulla saavutetaan todellalaaja ymmärrys työntekijäkokemuksesta.

 

AbbVie sijoittui vuonna 2021 yhdeksi Euroopan ja maailman parhaista työpaikoista Great Place to Work -tutkimuksessa.

Great Place to Work Finland on jo 20 vuoden ajan tutkinut ja listannut Suomen parhaita työpaikkoja. Lista perustuu henkilöstötutkimuksella mitattuun työntekijäkokemukseen jokaisessa listan organisaatiossa. Lisäksi keskisuurille ja suurille organisaatioille tehdään kulttuurin kvalitatiivinen auditointi. Listasijoitusta ei voi ostaa.

Vuosittain Great Place to Work -instituutti tutkii noin 150 organisaatiota Suomessa ja se julkistaa myös Euroopan parhaat työpaikat sekä maailman parhaat monikansalliset työpaikat. Viime vuonna, kuten useana vuonna aikaisemmin, AbbVie on sijoittunut yhdeksi parhaista työpaikoista niin Suomessa, Euroopassa kuin globaalisti.

Yhteyshenkilöt

Juha Salonen
henkilöstöjohtaja, AbbVie Oy
Puh. +358 50 441 5497
juha.salonen@abbvie.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

AbbVie Oy
AbbVie Oy
Veturitie 11 T 132
00520 Helsinki

https://www.abbvie.fi/contactus.html

AbbVie on tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö, jonka lääkkeitä on saatavilla yli 175 maassa ja niillä hoidetaan yli 60 sairautta. Olemme sitoutuneet kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä.

Toimimme immunologian, neurologian, onkologian, silmäsairauksien ja virologian terapia-alueilla sekä tarjoamme Allergan Aesthetics portfolion Suomessa AbbViella on noin 95 työntekijää ja toimisto sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Lisätietoa AbbViesta saat osoitteista www.abbvie.fi ja www.abbvie.com.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta AbbVie Oy

Kestävä terveydenhuolto -verkosto: Priorisointi kaipaa avointa periaatekeskustelua – keskusteluun arvopohjasta tarvitaan myös kansalaisten näkemystä30.11.2023 10:30:00 EET | Tiedote

Miten Suomi pysyy terveydenhuollon kärjessä säästöpaineiden kasvaessa? Priorisointia ei tulisi nähdä vain säästökeinona, vaan päätöksentekona siitä, miten resursseja voidaan kohdentaa kaikkien kannalta mahdollisimman hyvin. Asiaan on monta näkökulmaa ja päätöksenteko jakautuu yhteiskunnassa usealle tasolle – monimutkainen asia vaatii paitsi ajantasaista ja kansalaisia osallistavaa keskustelua, myös selkeää ohjausta päätöksentekijöiltä.

Kestävä terveydenhuolto -hanke: Terveydenhuollon pirullisia ongelmia ei ratkaista pikavoittoja tavoittelemalla28.6.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kaikkea yhteiskunnallista päätöksentekoa haastaa nopeasti muuttuva toimintaympäristö, jossa asioiden välisiä suhteita on koko ajan vaikeampi hahmottaa. Myös terveydenhuollossa puhutaan ”pirullisista ongelmista”. Näihin lukeutuu esimerkiksi hyvinvointialueilla ajankohtainen palveluverkkojen rakentaminen – miten varmistetaan, että sairastuneet saavat oikeaan aikaan tarvitsemaansa palvelua ja hoitoa, kun rahat ovat tiukalla ja hoitajista huutava pula?

Tuore suomalaistutkimus: Atooppinen ihottuma on enemmän kuin pinnallinen ihovaiva. Mitä vaikeampi tauti, sitä enemmän liitännäissairauksia.13.4.2023 11:00:00 EEST | Tiedote

Tuore kansallinen atooppisen ihottuman vaikeusasteita sekä liitännäissairauksia selvittävä rekisteritutkimus osoittaa, että aikuisten atooppinen ihottuma voi kuormittaa elämää ja terveyttä monin eri tavoin. Atooppisen ihottuman vaikeusasteen kasvaessa, sen rinnalla esiintyy enemmän liitännäissairauksia kuten erilaisia infektioita, autoimmuunisairauksia, mielenterveysongelmia tai tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme