Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Alueellinen huoltovarmuus - varautuminen ja vihreän siirtymän lupaprosessit Pohjois-Suomen aluehallintoviraston messuteemat Ouluhallissa

Jaa
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto teemat ovat alueellinen huoltovarmuus ja siihen liittyvä varautuminen, yhteiset työpaikat – teollisuusrakentaminen ja vihreä siirtymä ja siihen liittyvät lupaprosessit, kun virasto esittelee toimintaansa Pohjoinen Teollisuus -messuilla 18.-19.5.2022 Ouluhallissa.

Vihreän siirtymän hankkeille on tulossa etusija lupakäsittelyissä

Ympäristöluvat -vastuualueen messutiedotteemme mukaan vihreän siirtymän investointien käsittelyn nopeuttamiseksi valmistellaan lainsäädännön muutoksia, jotka toisivat näille hankkeille määräaikaisen etusijan lupakäsittelyissä.

Tiedotteen voi lukea avi.fi/Pohjois-Suomi sivulta tai Pohjois-Suomen aluehallintoviraston uutiskirjeestä.

Teemme yhdessä työtä alueellisen huoltovarmuuden ja varautumisen hyväksi

Pelastustoimi- ja varautuminen -vastuualueen messutiedote kertoo, miten Pohjois-Suomen aluehallintovirasto tukee ja tiedottaa aktiivisesti alueelliseen huoltovarmuuteen ja siihen liittyvään varautumiseen liittyvistä asioista. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä Huoltovarmuuskeskuksen kanssa.

Tiedotteen voi lukea avi.fi/Pohjois-Suomi sivulta tai Pohjois-Suomen aluehallintoviraston uutiskirjeestä.

Linkit

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston messusivusto.

Kuva

Asiantuntijamme kuvattuna osastollamme 705 avauspäivän aamuna, Lasse Ketola ja Laura Lindström.

Pohjois-Suomi
Vesi ja ympäristö
Turvallisuus ja varautuminen
Työsuojelu 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Vichtis vatten ansöker om miljötillstånd för ett nytt reningsverk för avloppsvatten från tätbebyggelse i södra Nummela – vattnen skulle ledas till Sjundeå å20.6.2024 07:30:00 EEST | Tiedote

Vichtis vattens miljötillståndansökan för ett reningsverk för avloppsvatten från tätbebyggelse är under behandling hos regionförvaltningsverket. Ansökan kan läsas i Databasen över vatten- och miljötillstånd ylupa.avi.fi. Åsikter om ansökan kan lämnas till regionförvaltningsverket senast 29.7.

Puutteita rakennustyön valvonnassa – sakkoja työturvallisuusrikoksesta19.6.2024 12:23:06 EEST | Tiedote

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi rakennusalalla toimineen yhtiön työnjohtajan 15 päiväsakon sakkorangaistukseen työturvallisuusrikoksesta. Käsiteltävänä oli syyskuussa 2021 Helsingin Kumpulassa yhteisellä rakennustyömaalla tapahtunut työtapaturma ja sen tutkinnassa havaitut puutteet työssä käytetyissä telineissä ja työn valvonnassa. Käräjäoikeus antoi tuomionsa 17.6.2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye