Tykkimäki

Tykkimäen Huvipuiston kesäkonserttien artistit julkaistu – lavalla nähdään Suomen artistikentän kärkinimet

Jaa
Tykkimäen Huvipuistossa on järjestetty jo useiden vuosien ajan suositut kesäkonsertit, joissa heinäkuun jokaisena torstaina lavalle nousee Suomen huippuartisteja. Lavalla on nähty niin suomirokin klassikoita kuin artistitaivaan uusimpia tähtiäkin.

Tänä kesänä suositut konsertit käynnistyvät jo kesäkuun viimeisenä torstaina, kun lavalle nousee mm. moninkertaista platinaa streamannut ja lukuisia Emma-palkintoja saanut Sanni. Artistikattausta täydentävät myös toukokuussa uuden Vihaton-kappaleen julkaissut Suvi Teräsniska sekä erityisesti nuorison suurta suosiota nauttiva Teflon Brothers. Suomirockin faneja hemmotellaan Anssi Kelan musiikilla ja taattua positiivista tunnelmaa tuo Elastisen keikka. Keikat ovat ikärajattomia, joka mahdollistaa myös koko perheen osallistumisen keikalle.

- Odotamme innolla tulevaa huvipuistokesää sekä konsertteja! Kesäkonsertit ovat erittäin suosittuja ja toivotammekin artistit ja yleisön lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan livemusiikista huvipuiston uniikkiin miljööseen, kertoo Tykkimäen huvipuistopäällikkö Pilvi Serola.

Pääsyliput ovat myynnissä Tykkimäen verkkokaupassa 30.5.2022 alkaen. Konserttilippuja voi ostaa myös huvipuiston lippukassoilta. Konsertti-iltoina ei ole ilmaista sisäänpääsyä klo 16 jälkeen. 

 

Konserttiaikataulu:

30.6. Sanni

7.7. Anssi Kela

14.7. Suvi Teräsniska

21.7. Elastinen

28.7. Teflon Brothers

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tykkimäki
TykkimäkiTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tykkimäki

Tykkimäen huvipuisto, Aquapark ja Actionpark toivottavat kesän 2024 matkailijat tervetulleiksi – huvipuistossa uutuuslaite Horisontti ja artistikentän kärkinimiä2.4.2024 13:01:16 EEST | Tiedote

Tykkimäen kaikki kolme huvittelukohdetta ovat jälleen avoinna kesällä 2024. Tykkimäen huvipuiston portit avautuvat lauantaina 18.5. ja vesipuisto Aquaparkin altaat lauantaina 8.6.2024. Uudistunut sisäaktiviteettipuisto Actionpark palvelee läpi kesän Kouvolan Prismakeskuksessa. Kaakkois-Suomen merkittävintä matkailukohdetta täydentää Tykkimäki Resort – täydellinen tukikohta kesän parhaalle huvipuistoreissulle.

Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu27.10.2021 10:05:15 EEST | Tiedote

Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi KSO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Virtasen. Virtanen aloittaa tehtävässä 1.11.2021 alkaen. Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy:n koko osakekanta siirtyi Kymen Seudun Osuuskaupan omistukseen keväällä 2021 ja samassa yhteydessä sovittiin, että Sakari Pasasen toimitusjohtajuus päättyy 31.10.2021. Pasanen on Tykkimäen Vapaa-aikakeskus Oy:n hallituksen käytettävissä neuvonantajana vuoden 2021 loppuun asti. - Tykkimäen Vapaa-aikakeskus on ollut merkittävä matkailukohde Kymenlaaksossa jo usean vuosikymmenen ajan. Haluamme kiittää Sakaria hänen arvokkaasta työpanoksestaan Kymenlaakson alueen matkailun kehittämisessä. Käynnissä olevilla ja tulevaisuudessa tehtävillä investoinneilla tulemme entisestään vahvistamaan Tykkimäen alueen roolia koko Kymenlaakson matkailun kärkihankkeena, kertoo KSO:n toimitusjohtaja Harri Miettinen. - Haluan myös omasta puolestani kiittää Sakaria alueen matkailun kehittäm

Tykkimäen Huvipuiston kesäkonsertit järjestetään tänä kesänä – lavalle nousee Suomen huippuartisteja22.6.2021 15:29:41 EEST | Tiedote

Tykkimäen Huvipuistossa on järjestetty jo useiden vuosien ajan suositut kesäkonsertit, joissa heinäkuun jokaisena torstaina lavalle nousee Suomen huippuartisteja. Lavalla on nähty niin suomirokin klassikoita kuin artistitaivaan uusimpia tähtiäkin. Viime kesänä konsertit jouduttiin perumaan koronatilanteen johdosta. Tänä kesänä suositut konsertit järjestetään jälleen ja lavalle nousevat mm. historiallisen määrän Emma-pystejä kahminut BEHM sekä suomirokin legendat Popeda, Neljä Ruusua ja Kolmas Nainen. - On hienoa, että pääsemme järjestämään konsertit tänä kesänä. Toivotamme artistit ja katsojat erittäin lämpimästi tervetulleeksi ja nauttimaan pitkästä aikaa livemusiikista huvipuiston uniikkiin miljööseen, kertoo Tykkimäen toimitusjohtaja Sakari Pasanen. Tykkimäen laaja alue mahdollistaa turvavälien pitämisen ja katsojilta toivotaan voimassa olevien koronaohjeistuksien noudattamista. - Asiakkaiden terveysturvallisuudesta huolehtiminen on osa jokapäiväistä toimintaamme huvipuistossa ja sa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye